Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo jej tak to sa tam stretneme potom 🙂 🙂 🙂 🙂
@1nyx11 ano ja som to kupovala tu unás na dedine 😀
Dobre kočky budem sa vám venovať večer ideme sa naobedovať a ideme von kím neprší ! 🙂
@pekosita Aj my budeme mať Leu. 🙂
@saranata platili sme 50 €, v cene bolo DVD a kopec fotiek... taktiež sme si tam mohli vybrať hudbu na dvd, to sa mi páčilo.. ja som tiež chcela ísť k svojej doktorke na 3D, ale zavalila mi, že ona nemá čas .. že niektoré 3 D sa musia robiť aj pol hodinu a tak... bodaj by mala keď ordinuje 4 hod. denne 😒 Tak sme to spravili takto a dobre je 🙂
@mamimonka ja uz som dvakrat rodila tu v BA na Antolskej. A som maximalne spokojna,takze tam idem aj teraz a mam tu nemocnicu blizko🙂
Mna to sono stalo 40 eur vtedy,tiez dvd a fotky
Moj lekar si kupil 3D/4D ultrazvuk takze ho robi on uz a nemusim ist inam.jemu doverujem a platim.si u neho rocnu starostlivost
@saranata tak ja by som radsej kramare ako antolsku, do tej by som ani psa nedala, aj ked maju najlepsie vybavenie 🙂 , ale tak kazdy mame iny nazor na nu.
@saranata prečo Kramáre tak radikálne nie... čo som pozerala recenzie tak s Antolskou vyšli najlepšie http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn... na KOcha nemám tak to ani neriešim 🙂 Som z takej mini dediny, nedaleko Modry, bližšie to mám určite do Trnavy, no tam zas nechcem vôbec ísť, vraj nič moc to tam je...
@19vierka84 a na zaklade čoho to posudzuješ? len ma to zaujíma prečo jedno a nie druhe ked si ešte nerodila..
na antolsku by si nedala psa???? tak to asi nepoznáš moc dobre bratislavske nemocnice
@mamimonka Kramare neznasam , čo tam len s detmi chodím , prístup , celkovo nemocnica, pocity mi utvrdili aj známe a kamošky ktoré tam rodili a nikdy viac nechcu , takze tak
v Ruzinove je otras spina, humus aj ked renovovali teraz oddelenie, aj ked mi tam muzova sesternica pracuje v porodnici aj tak tam nepojdem ani keby čo bolo
takze jedine antolská a to viem z vlastnej skusenosti lebo som tam lezala viac krát a mimo to som tam dva krát rodila a nebol tam jediny problem , a to som rodila pred 12 rokmi a pred dvomi takze viem a preto jedine antolská
@saranata ja osobe som tam sice nerodila ale nemam rada personal co tam je. mam choru maminu a ta mi tam par krat lezala a mala som dost, keby nemali take vybavenie ake maju tak by sme ju dali vtedy urcite previest. a rodili mi tam tri kamosky a jedna az tri krat a nedopadlo to moc dobre, ale zalezi aj od toho na koho narazis. to je len moj nazor, ale si asi jedina co poznam co si ju chvali. 25 rokov som byvala v BA rovno oproti antolskej, nasi tam byvaju doteraz, ale keby som si ja mala vybrat, tak by som isla na kramare. s antolskou mam jednoducho zle skusenosti aj ked som tam osobne nelezala ale ako som pisala mamina hej a nie raz.
@mamimonka a odkial ze si? my byvame pri PK vo Vinosadoch 🙂 inak sme z BA s manzelom obaja aj trvale bydlisko tam mame stale a rodit ide rozhodne na Kramare 🙂 rodila som tam aj dcerku a super, ja sa nemozem stazovat, su tam super doktory, nadstandard uplne super, laktacne poradkyne uzasne chodia kazdu chvilku, sestricky super. babo mas hned os zaciatku pri sebe, nie je za ziadnym sklom ani nikde a navstevne hodiny su stale 🙂 mojej spolubyvajucj muz chodil aj o osmej vecer lebo byvali hned kusok 🙂 kamoska rodila na antolskej nedavno a maleho nemohla vidiet navsteva vobec, iba za sklom. ruzinov by som nesla, tam skoro nik nebol spokojny co som pocula, jedine v com ma antolska vyhodu je, ze tam maju vybavenie na to ak sa babu nieco stane nahodou, inak by som tam tiez nesla asi
@19vierka84 ok je to tvoj nazor, len som chcela vediet prečo, porodnica a novorodenecke je uplne super, mne tam v nemocnici lezal aj otec, a system starostlivosti je všade rovnaký čo sa týka ludí mimo porodnice, ziadny luxus, ty si myslíš ze na Kramaroch by bolo mame lepšie?
ja som tam rodila dva krát, a všetky moje zname a kamošky už maju porod za sebou tam a boli max spokojne , ja pocuvam zle len na Kramare a Ruzinov je najhoršia nemocnica vobec podla mna
@vevuska1 no na antolskej sa síce pár dnove babatka nemozu brat medzi desiatky ludí ktorí prídu na navštevu ale tento fakt beriem ja ako plus, v zivote by som dvoj - trojdnove dieta nezobrala do miestnosti plnej ludí a detí a ukazovala ho tam rodine dakujem , to sklo má svoje opodstatnenie
a ostatne čo si napísala je aj na antolskej, po porode mi malu nechali, potom som ju mala stále, navštevu som mala kedykolvek aj doobeda mimo napísaných a laktačne su k dispozicii matke aj po príchode domov
@saranata noo tak jedina ta jiska je vyhoda antolskej, inak ako porodnica zevraj nic moc. moja kamoska tam rodila 2 krat ale aj to iba preto lebo jej tam robi sestra, inak by tam nesla a ani ja som na antolsku moc chvali nepocula a ke som bola tehu s malou tak tam sa stali vtedy tie pripady co tam v priebehu mesiaca tusim zomreli dve deti vinou lekarov, takze ja zas antolska ee, ale kazda mame inu skusenost 🙂 100 ludi 100 chuti 🙂
@vevuska1 umreli dve deti? mám tu vypísat kolko ich umrelo , padlo a vinou lekára ostalo postihnutých na Kramaroch a v Ruzinove, toto je zlý argument na vyber nemocnice lebo to neni smerodatne , to by zeny rodili doma
to je lekár a nie celkovo nemocnica
ten kto nebol na antolskej v porodnici nevie s čím porovnáva
ale ako píšeš je to kazdej vec, keby boli len Kramare a Ruzinov idem rodit mimo BA
@saranata tak moje dieta tym nijak neutrpelo a kazdy ma vyhradeny box na sedenie, cize deti nie su medzi vsetkymi co tam pridu, ale ibas rodinou, za mnou chodili nanjvis 3 ludia aj to iba jeden den, inak chodil iba muz a to sme sedeli v malom boxe dvaja a ni pri nas nebol a kedze tam su aj navstvene hodiny skoro od rana do vecera tak tam nikdy nejak vela ludi nebolo 🙂
@vevuska1 bola som tam za kamoškou ked porodila je to jedna miestnost, je jedno ze su oddelene boxy to bakteriam nevadí , mne sa toto nepači , dieta je pár hodín na svete , nikdy nevieš kto tam príde po chorobe a podobne, toto nie
muž bol pri porode deti drzal prvý, rodine to stačilo bohate cez sklo a za pat dní som bola doma a ani tak som nejako extra navštevy nepríjmala ale v tomto su ludia rozdielny
@saranata ja som ale napisala behom jedneho mesiaca, to je celkom dost. tak ja osobnu skusenost s antolskou nema a kedze mojmu okoliu nevyhovovala tak som tam ani nesla, rodila som na kramaroch a ja som bola nadmieru spokojna aj s personalom aj so vsetkym, takze po tejto skusenosti idem opat tam
@saranata my sme ju chceli dat previest do vojenskej nemocnice a nie na kramare, len nam vtedy odporucili nechat ju tam, lebo maju lepsie vybavenie ake ona potrebovala. inak vevuska1 to spravne napisala ze 100 ludi 100 chuti. ak si ty bola a si spokojna tak to je hlavne.
@vevuska1 ved hej kazdý sa rozhoduje na ohlasy znamych to je jasne, ja mozem antolsku obhájit uplne ako celok porodnica+ sestondelie a dokonca ani detske kde som lezala s malou ked bola chorá, ani slovo proti
kazdý vyberáme pocitovo, tak ako ty antolsku nie tak ja zase Kramare
hlavne nech máme dobre porody a zdrave detičky🙂

@mamimonka gratulujem 🙂 bola si v ULUMe? u mudr,. Breštanskeho?