icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
19. apr 2012

@19vierka84 no ved presne to teraz píšem, tak to je , kazdý sa rozhoduje ako počuje od znamych a podobne, to vela zavazi
mne tam bolo dobre , a niekedy by som ten čas vratila nazad 🙂

saranata
19. apr 2012

@vevuska1 ja viem o ake prípady vtedy išlo , dost to tu rezonovalo , ale jedna mala zastavu srdca s ktorou lekári nemohli počítat a doplatilo na to dieta absenciou kyslíka, a druhé bolo to ze pri porode zomrela matka

vevuska1
19. apr 2012

@saranata ved to je jasne, ja som bola aj so sestonedelim spokojna, neviem ake to je sice na tych normalnych izbach, tam je to zevraj strach a hroza, ale nastastie som mala nadstandard od zaciatku a tam bolo uplne super 🙂
ale aj antolska moze byt fajn, je nehovorim ze je to zla nemocka, ale uz ked mam vlastnu skusenost a dobru tak to menit nebudem 🙂 iba do ruzinova by som nesla ani za svet, to si radsej odrodim doma alebo obetujem 1500 eur na koch 😀 ale ruzinov ee

saranata
19. apr 2012

@vevuska1 no ved Ruzinov podla mna najhorší, ale aj tam sa najdu zeny ktoré tuto nemocnicu obhajuju

19vierka84
19. apr 2012

@saranata to je najhlavnejsie, ty sa tam musis citit prijemne a tebe tam ma byt fajn 🙂 ja chcem ist rodit sem do Dunajskej a verim tomu ze je vela ludi co by sem ani nevkrocili, ale je aj vela bratislavcanov co tu byva, co pojde rodit sem skor ako do BA, tak isto aj so Samorina 🙂

vevuska1
19. apr 2012

@saranata ved je to v podstate jedno, ja viem ze aj inde sa to stava, ale vtedy to cloveka aj postrasi, to je to iste ako s tym cunderlikom, proste stane sa

mishuu
19. apr 2012

@19vierka84 ahojky, akurát pozerám, že teraz máme rovnaký termín pôrodu, mne ho Dr. upravil na morfo sone 😉
Ešte nevieš čo čakáte? 🙂

porinka
19. apr 2012

tak sme po cvičení, máme za domácu úlohu dýchať do bruška a do hrudníka a masírovať bradavky...cvičila som len trochu, bo na brušné svaly mi ešte nedovolila. Boli sme tam tri, dve sú už skoro pred pôrodom, takže som sa aspoň pozerala na nich, ako sa učia dýchať počas a medzi kontrakciami...a paninka, čo predcvičuje furt klopká protézou v puske, mi to liezlo na nervy 😠 ale inak pohoda 😀 😀 😀 o týždeň repete 😉

miskachrumka
19. apr 2012

@19vierka84 nechaj tak tak ako ty nemáš rada antolsku ona nemá rada kramáre !
ja ani neviem kde to je 😀 😀 😀 aje mi to jedno !
nikdy som tam nebola !
každý máme iný nazor na všetko !
vyber si čo najlepšie !
pod do BS 😉

miskachrumka
19. apr 2012

Dnes ma skoro zabili vety :
*moja gebula deravá 😀
*moje nervy zas si nasratá 😀
*zas ma hneváš do riti 😀
no mám dosť tá moja mala papulka !
hocičo vypustí z tích malých ust !

porinka
19. apr 2012

@saranata
konečne mi prišiel ten tehotenský kalendár, tri dni to šofér pošty vozil v aute 😠 😠 😠 😠 už som si porobila nejaké zápisky, zajtra pokračujem, nalepím fotky z uzv, dám si vytlačiť fotky s bruškom...júj, teším sa!

monculka
19. apr 2012

makove rezance zjedene... mnam 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka mnam 😅
aj ja si urobím zajtra !
a ako brokolica ?

miskachrumka
19. apr 2012

Tak ja mám teda naozaj alergiu ☹
stípu ma vonku oči prskám 20krát za minutu štípe ma v nose no koniec 😠

miskachrumka
19. apr 2012

@mishuu aj ja mám podobne len o jeden den skor 😀

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka aaale ani sa nepytaj...dneska som jedla prvy a posledny krat brokolicu... 😝 normalne zle mi z toho prislo...MM si dal radsej drzky a svokra si dala z brokolice a chutila jej... 🙂 radsej si dam karfiol...ved to je skoro to iste 😅

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka a prečo ti nechutila ?
prihorela 😀 😀 😀
ja milujem aj karfiol aj kel aj brokolicu ja som všeburinec 😀 😀 😀

miskachrumka
19. apr 2012

No idem urobiť malemu mliečko už je okupkaný tak pojde laškať !
ináč dnes ráno sme zaspali 😅 😅 😅
vstali sme 7.50hod a do školky máme prist do osmej prvý krát sa mi to stalo !
no to preto že mala zas dlho kopala a nemohla som zaspať 🙂 chudatko aspon to hodím na malinkú

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka no bola perfekntne urobena...dala som aj farebne cestoviny aj syr sunku...proste aj dobre vonalo lenze mne to nejak nesadlo...fakt tak zle mi prislo ze som si lahla a hned zaspala 😒 uz teraz sa tesim na zajtra...ze zasa daco navarim...nejak ma to chytilo 😅 varila by som cele dni 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka to je super a ked máš pre koho to je ešte lepšie !
ja zas navarím ale ze by som sa tam hrnula 24hod denne tak to nie !

19vierka84
19. apr 2012

@mishuu ja ho mam zatial stale rovnaky. na 75 % cakame zatial chlapca, ale kto vie, mozno z toho bude este baba, uvidime na buduce na poradni 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

Toto je taká velká pravda !
Niekedy plačem... Nie preto, žeby som bola slabá, ale preto, že som vydržala príliš veľa...

miskachrumka
19. apr 2012

@19vierka84 no to už asi nie skor z baby na chlapca sa može ale z chlapca na babu určite nie !

miskachrumka
19. apr 2012

Bože mala sa zas blázni .......normálne som v šoku 😀

19vierka84
19. apr 2012

@miskachrumka to mam trosku od ruky, ale ked prides pre mna ked to na mna pride tak nie je problem 😀

miskachrumka
19. apr 2012

Mamičky čo si možem zakupiť na tu alergiu či (sennu nádchu )?

miskachrumka
19. apr 2012

@19vierka84 okej 🙂
platí no neviem či by si chcela ešte cestovať tolko kilometrov

19vierka84
19. apr 2012

@miskachrumka ale aj z chlapca na babu sa stava, kamaratovi sa tak stalo 🙂 cele to bolo take divne, lebo male sa stale hmyrilo, najskor to bol chalan, potom ze to moze byt baba a nakoniec ze na 75 % chalan, ale tak nevadi aj tak to lubim a uz pozeram bledomodru farbu 🙂

19vierka84
19. apr 2012

@miskachrumka na alergiu neviem co mzes, ja to nastastie nemam. mne nevadi tolko cestovat, len ci ty sa nebudes bat, ze ti porodim v aute niekde po ceste 😀