icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
19. apr 2012

@19vierka84 neboj zoberem aj porodnika :D
vieš čo ja to mám prvý krát v živote tu alergiu ☹

1nyx11
19. apr 2012

@pekosita
no mne sa páči toto meno, je jednoduche, takmer nema menovkyne a volame ju aj pekne ked chceme Leuška 🙂

1nyx11
19. apr 2012

no dievcata som sa pytala sestry na to 3d a vravela ze ten lekar co robil aj tie merania mal vraj 2 tie hlavice alebo co to je 😖 takze to bude asi tak ze robil aj 2d sono, lebo viem ze meraz kazdy organ a aj ja ked som bola pred 5 rokmi. tak myslíte , ze je to mozne ? len tak s tou hlavicou inou ??

loralo
19. apr 2012

@porinka co to je za kalendar? mas link?

19vierka84
19. apr 2012

@miskachrumka moj priatel ma alergiu a ten si dava claritin, ale na tvojom mieste by som radsej zavolala lekarovi alebo lekarke, zalezi od toho koho mas a ten ti urcite poradi. ja ti mozem jedine poradit ked prides z vokńku dnu, tak sa treba prezliect a najlepsie je sa aj okupat ale aj s vlasmi aby si vsetko splachla zo seba. ja mavam stale upchaty nos, tak u mna zase kazdy vecer ficia nosne kvapky pinosol, lebo tie mozem

miskachrumka
19. apr 2012

@1nyx11 ja si myslím že je to určite možné 😉

miskachrumka
19. apr 2012

@19vierka84 jéj mne ani to okupanie nepomáha tu prskám menej ale vonku je to otras 😠
asi počkam do toho 30teho či ?

saranata
19. apr 2012

@1nyx11 nechápem na čo sa pýtaš? moj lekár ma jednu sondu a s tou robí aj 2D aj 3D/4D len si to prepne na prístroji

loralo
19. apr 2012

@mishuu ktory kocik si mi to dnes vravela?

trutka
19. apr 2012

@miskachrumka toto mozes pri alergickej nadche https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/3658/rhina... toto pri obycajnej https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2595/coryz...
to mas ale zrejme alergicku

19vierka84
19. apr 2012

@miskachrumka ja by som tam zajtra zavolala na tvojom mieste, nech sa ti to nezhorsuje a hlavne aj kvoli tomu ze si nebola doteraz alergicka. za to nic nedas a uvidis co ti povie.pozri si tuto stranku ak chces, priatel ju sleduje aby vedel na co je alergicky http://alergia.sk/

1nyx11
19. apr 2012

@saranata 🙂)))) presne na to som sa pýtala ci sa to prepínat 🙂)) moja ma len 2D a dnes sme o tom diskutovali ze mi na na 3d robil tie merania a potom som to nechapala ked mi baby pisali ze to sa neda na 3D 😎 tak teraz mam v tom jasno ze to robil na 2D 😀 😉

saranata
19. apr 2012

@1nyx11 3D záznam sa vlastne robí tým ze sa nahrá kusok 2D záznamu a potom program na upravu do 3D to prevedie do 3D formátu a tak ti to lekár ukáže to je po chvílke s odstupom času a 4D je ze sa to deje v realnom čase, čize subezne ako sa nahrava 2D sa to prevádza do 3D hned a tak to aj hned vidíš

1nyx11
19. apr 2012

@trutka @miskachrumka o tych som to písala urcite to môzes môze sa to aj v prvom trimestri aj kojenci. a do nosa len morsku vodu alebo nieco podobne. cmula sa to môzes prvy den kazdu hodinu druhy kazde 2 a tak to robim az to vysadenia, ja to kupujem aj malej ked soplit zacne, len na nadchu, naozaj to zabera a je to lepsie ako fenistil alebo zodac a kadeco ine . 😀

1nyx11
19. apr 2012

@miskachrumka a aka je to znacka nevies nahodou, vyzeraju super ze su po 3 v jednom odtieni a kolko to vyslo asi? 😕

trutka
19. apr 2012

@1nyx11 aj ja som dnes kupila farebne plienky,4 ks v baleni,mne sa zda ze take ako @miskachrumka , ruzove a mali aj modre v tescu akcia 4.50 euro

trutka
19. apr 2012

@1nyx11 hej hej su to presne tie,akurat som to pozerala,ale zelene nemali 😒 znacka t-tomi http://www.t-tomi.cz/

mimi126
19. apr 2012

Ahojte 🙂 taaak po dnesnej navsteve lekara: sme v poriadku, mame 600g a citujem lekara "myslel som si, ze je to dievcatko no jemu tam nieco strci " 🙂 takze na 80% to bude chlapcek 🙂
Prijemné kopkanie aj Vam

1nyx11
19. apr 2012

@trutka juj ja som to v tescu nevidela, musim ist pozriet 😅 surne 😀 😀

mishuu
19. apr 2012

@loralo Espiro Enzo Evo 🙂 Ty a teraz pozerám, že už je z neho aj kolekcia 2012...no idem ju obzrieť, ten, kt. máme my vybratý je z roku 2010, ale mrknem novinky, možno to zmením na 2012 😉

1nyx11
19. apr 2012

@trutka krásne súúúú

trutka
19. apr 2012

@1nyx11 u nas je to ulozene pri cajoch pre tehulky,tamponoch do podprdy a tak,nie hned pri satockach. dnes sme tam pre princeznu kupili polodupky,ruzove a dostali nove take pekne s korytnackami 😀 neutral je to a taku cacanu mikinku,jaj tak sa tesim 🙂 😵 a mali flanelove plachty do postielky na matrac 2 ks za 4 eura

loralo
19. apr 2012

@mishuu idem ho pozriet 🙂

mishuu
19. apr 2012

@loralo OKi 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@1nyx11 baby style
no su pekné velmi !
látkových plienok nikdy nieje vela !

porinka
19. apr 2012

@loralo
páči sa http://www.martinus.sk/?uItem=51017
vieš si tam písať svoje pocity, miery, nalepiť fotečku, je to po týždňoch 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@19vierka84 joj Vierka vela za to dám najprv ist k mojej obvodnej tam čakať zas dve hodiny kím pridem na rad !
a tam ešte pochytám všetko možné tam mi vobec povedia či je to alergia či nie potom ist gyneklogovi zas čakať kedže niesom objednana :/ a tam zas čo mi predpíše a tak ...............

saranata
19. apr 2012

@porinka a zohnala si aj ten kalendár dietatka??

miskachrumka
19. apr 2012

Dobre idem ja buvať dobrú noc všetkím podotíkam aj tím zdutím :D 😀 😀 😀

porinka
19. apr 2012

@saranata
dala som kámoške link, tak snáď zoženie 😅