icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka moze ta aj z toho boliet hlava, alebo mas upchate nosne dutiny. mna z togho bolieva hlava casto a hlavne teraz ako som tehu mam stale upchaty nos. skus si pripadne dat nejaku polievku ak mas doma. drzkaj sa, aby si nebola chora, hadam to nebude nic vazne a rychlo to prejde

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 ten nos už mám zodraty už ma bolí od sniakania 😒
ja sa hlavne bojím aby to nebolo niečo iné a nedaj bože nám to ublížilo !
a pevne verím že nenakazím maleho !

1nyx11
20. apr 2012

@miskachrumka neboj sa tych homeo. ja som si dnes bola kupit uz ma to zmohlo ☹ v lekarni mi povedala ze to uplne bezpecne a urcite je to lepsie vybrat ako úplne vycerpat organizmus a nachytat nieco inee

19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka nad takym ani nerozmyslaj. ja som bola tiez chora a dobre to dopadlo, tak to urcite dobre dopadne aj u teba 🙂

kattey
20. apr 2012

@nati04 ja chodím na Antalskú k dr. Havaldovi. Je to gynekológ aj pôrodník. Ku ktorému ideš ty?

nati04
20. apr 2012

@kattey ahoj kattey ja idem dr sisakovi prvy krát 🙂 prosím ťa tam robia aj uktrazvuky?

kattey
20. apr 2012

@miskachrumka ja som tiež už týždeň doma, bolelo ma hrdlo a tiež upchatý nos. Na hrdlo mi poradila v lekárni kloktať morskú sol rozpustenú vo vode, že to dezinfikuje a naozaj to pomohlo na druhý deň ma už hrdlo skoro nebolelo, ale ten upchatý nos je najhorší, kvapky ako pinosol a iné homeo mi moc nepomáhajú tak aspon raz za deň a pred spaním si dám sprej muconasal, dúfam že to malej neublíži ale je to myslím aj pre mňa lepšie, ako škriabať pomaly stenu, že neviem poriadne dýchať.

kattey
20. apr 2012

@nati04 ano, mne tam robili ten morfologický a teraz v utorok tam idem na tú glukózu

vevuska1
20. apr 2012

@kattey no presne aj ja toto, do nosa mi nic nepomaha, tak som dala sprej co mala, to je od 2 do 6 rokov a tie mi pomahaju, tak tiez dufam, ze to neuskodi, ale davam si iba rano a pred spanim, inak cez den to dao znesiem a smrkam kazdu chvilku, ako bezodna

nati04
20. apr 2012

@kattey áno som myslela že to tam nerobia a nevies či tam robia 3D?ja idem v pondelok ale este neviem co má caka pretože s mojim gynekologom nemám dobre slusenosti a to som zaplatila ročný poplatok po každé ultrazvuk 30€ a na morfologicky som musela ísť inde kde som zaplatila 70€ tak teraz áni neviem či mám ísť aj na 3D pretože ten znovu stojí 70€

mamimonka
20. apr 2012

@mt1986 ahoj vitaj tu medzi nami 🙂

saranata
20. apr 2012

@kattey Havalda je fajn🙂 chodíš k nemu už teraz do poradne?

miskachrumka
20. apr 2012

@1nyx11
@19vierka84 dakujem vám kočky velmi pekne !
tie homeopatiká si možem zakupit len v pondelok 😠
lebo lekáren už dnes máme zavretú a cez víkend tak isto !
tak že musim počkať ! ☹
baby nadzgávam sa aspon chlebom s maslom !
tak mi niečo pomohlo !
cestou pre malého si pojdem kupit tie rezance a tvaroh !

kattey
20. apr 2012

@vevuska1 aj ja sa snažím vydržať, a som aj alergik a teraz nemôžem ani tabletky takže je to horšie, ináč je to hrozný pocit, niekedy viem myslieť len na to, že mám upchatý nos a neviem dýchať, ako nejaká závisláčka 🙂

vevuska1
20. apr 2012

@kattey no mame to veru tazke ked si nemozeme nic dat :( ja este dnes skusim do lekarni vybehnut ci mi daco neodporucia lebo uz som zufala a aspon paralen kupit lebo ten doma nemam, na vecer mam vzdy teplotu ☹

kattey
20. apr 2012

@nati04 to 3D neviem, doktor ma tam poslal len na ten morfologický a za ten som nemusela nič platiť, mi hovoril, že to je povinný ultrazvuk a ten prepláca poisťovňa, na to 3D rozmýšľam, že pôjdem k nemu on má ambulanciu v Podunajských Biskupiciach a stojí to 50 EUR, len som sa ešte neinformovala, čo je v tej cene, lebo uvažujem aj nad tým Hlohovcom čo tu myslím, saranata a ešte niekto spomínal, že tam v 50 EUR je už aj video a fotky a čítala som len dobré referencie na nich, a do Hlohovca chodíme dosť často tak to by nebol problém.

cicimon
20. apr 2012

@kattey na antolskej sa 3D asi nerobi, radsej si to over, tam asi len morfo a tie v 30tt a neskor

trutka
20. apr 2012

Ahojte.aj ja som alergik,prave mi kvitne pupava a rodit budem v najhorsom obdobi,vtedy to bude palina.ma vcera zvozila alergologicka ze sme sa tomu mohli vyhnut 😒 mam od nej sprej do nosa,ten je super a dala mi aj tabletky ktore mozem vo veternom suchom pocasi si dat.ze su bezpecne.normalne nad nimi aj uvazujem,lebo ma dnes boli hlava a dutiny jak kona 😠

saranata
20. apr 2012

@kattey antolská je bez 3D a Hlohovec je super 🙂
aj moj lekár robí 3D , má sukromnu ambulanciu v Petrzalke, 3D sono stojí 70 eur pre zeny ktoré nie su jeho klientkami , ale HLohovec ta vyjde o 30 eur menej

mamimonka
20. apr 2012

@kattey aj ja som bola v Hlohovci teraz v stredu a bolo to super 😉

loralo
20. apr 2012

@miskachrumka ziadna lekaren nema u vas v meste pohotovost? vlastne ty si z antola, tak v BS?

miskachrumka
20. apr 2012

@loralo veru nie je to na porazenie ☹ ☹
tu v bs ich máme asi 5 a všetky su na tom uplne rovnako ja sa už nerozčulujem !

miskachrumka
20. apr 2012

@loralo aké pekné mená máte vybraté v pase !
a ktoré je naj naj naj ?

loralo
20. apr 2012

@miskachrumka co je to v pase? 🙂 ja by som chcela najvias Šimonka

miskachrumka
20. apr 2012

@loralo no to je tá tabulka ktorú ti ukáže ked namna klikneš alebo ja na teba ! 😉

miskachrumka
20. apr 2012

Mamule zalúbil sa mi tento kočík !
http://www.e-kociky.sk/?1421,danny-sport-3-line...

miskachrumka
20. apr 2012

Mamičky viete mi poradiť značky kočíkov čo maju dlžku a šírku nad 85/45cm 🙂

miskachrumka
20. apr 2012
19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka tak s kocikom ti neporadim, lebo v tom sa vobec navyznam, ale tieto co si tu dala su pekne 🙂 inak s takou dlzkou som sa este nestretla co som pozerala kociky, mozno tak stara liberta ma take rozmery 🙂

miskachrumka
20. apr 2012

@19vierka84 aj som si myslela že už asi vačšie nevyrábaju ☹
no asi idem na klasiku tu fialovú ! 🙂
http://www.e-kociky.sk/?1387,resande-limited