Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@19vierka84 ten nos už mám zodraty už ma bolí od sniakania 😒
ja sa hlavne bojím aby to nebolo niečo iné a nedaj bože nám to ublížilo !
a pevne verím že nenakazím maleho !
@miskachrumka neboj sa tych homeo. ja som si dnes bola kupit uz ma to zmohlo ☹ v lekarni mi povedala ze to uplne bezpecne a urcite je to lepsie vybrat ako úplne vycerpat organizmus a nachytat nieco inee
@miskachrumka nad takym ani nerozmyslaj. ja som bola tiez chora a dobre to dopadlo, tak to urcite dobre dopadne aj u teba 🙂
@miskachrumka ja som tiež už týždeň doma, bolelo ma hrdlo a tiež upchatý nos. Na hrdlo mi poradila v lekárni kloktať morskú sol rozpustenú vo vode, že to dezinfikuje a naozaj to pomohlo na druhý deň ma už hrdlo skoro nebolelo, ale ten upchatý nos je najhorší, kvapky ako pinosol a iné homeo mi moc nepomáhajú tak aspon raz za deň a pred spaním si dám sprej muconasal, dúfam že to malej neublíži ale je to myslím aj pre mňa lepšie, ako škriabať pomaly stenu, že neviem poriadne dýchať.
@kattey áno som myslela že to tam nerobia a nevies či tam robia 3D?ja idem v pondelok ale este neviem co má caka pretože s mojim gynekologom nemám dobre slusenosti a to som zaplatila ročný poplatok po každé ultrazvuk 30€ a na morfologicky som musela ísť inde kde som zaplatila 70€ tak teraz áni neviem či mám ísť aj na 3D pretože ten znovu stojí 70€
@1nyx11
@19vierka84 dakujem vám kočky velmi pekne !
tie homeopatiká si možem zakupit len v pondelok 😠
lebo lekáren už dnes máme zavretú a cez víkend tak isto !
tak že musim počkať ! ☹
baby nadzgávam sa aspon chlebom s maslom !
tak mi niečo pomohlo !
cestou pre malého si pojdem kupit tie rezance a tvaroh !
@nati04 to 3D neviem, doktor ma tam poslal len na ten morfologický a za ten som nemusela nič platiť, mi hovoril, že to je povinný ultrazvuk a ten prepláca poisťovňa, na to 3D rozmýšľam, že pôjdem k nemu on má ambulanciu v Podunajských Biskupiciach a stojí to 50 EUR, len som sa ešte neinformovala, čo je v tej cene, lebo uvažujem aj nad tým Hlohovcom čo tu myslím, saranata a ešte niekto spomínal, že tam v 50 EUR je už aj video a fotky a čítala som len dobré referencie na nich, a do Hlohovca chodíme dosť často tak to by nebol problém.
Ahojte.aj ja som alergik,prave mi kvitne pupava a rodit budem v najhorsom obdobi,vtedy to bude palina.ma vcera zvozila alergologicka ze sme sa tomu mohli vyhnut 😒 mam od nej sprej do nosa,ten je super a dala mi aj tabletky ktore mozem vo veternom suchom pocasi si dat.ze su bezpecne.normalne nad nimi aj uvazujem,lebo ma dnes boli hlava a dutiny jak kona 😠
@miskachrumka ziadna lekaren nema u vas v meste pohotovost? vlastne ty si z antola, tak v BS?
@loralo veru nie je to na porazenie ☹ ☹
tu v bs ich máme asi 5 a všetky su na tom uplne rovnako ja sa už nerozčulujem !
@loralo aké pekné mená máte vybraté v pase !
a ktoré je naj naj naj ?
@miskachrumka co je to v pase? 🙂 ja by som chcela najvias Šimonka
@loralo no to je tá tabulka ktorú ti ukáže ked namna klikneš alebo ja na teba ! 😉
Mamule zalúbil sa mi tento kočík !
http://www.e-kociky.sk/?1421,danny-sport-3-line...
Mamičky viete mi poradiť značky kočíkov čo maju dlžku a šírku nad 85/45cm 🙂
aj tento je milunký 🙂
http://www.e-kociky.sk/?1387,resande-limited
@miskachrumka tak s kocikom ti neporadim, lebo v tom sa vobec navyznam, ale tieto co si tu dala su pekne 🙂 inak s takou dlzkou som sa este nestretla co som pozerala kociky, mozno tak stara liberta ma take rozmery 🙂
@19vierka84 aj som si myslela že už asi vačšie nevyrábaju ☹
no asi idem na klasiku tu fialovú ! 🙂
http://www.e-kociky.sk/?1387,resande-limited

@miskachrumka moze ta aj z toho boliet hlava, alebo mas upchate nosne dutiny. mna z togho bolieva hlava casto a hlavne teraz ako som tehu mam stale upchaty nos. skus si pripadne dat nejaku polievku ak mas doma. drzkaj sa, aby si nebola chora, hadam to nebude nic vazne a rychlo to prejde