Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja mam ten problem ze mne sa vsetko nepaci, ale zase kamoska mi odklada veci po detoch, takze ako jej najmensia rastie, tak mi to posuva dalej, tak to dajako zatila nemusim riesit. teraz som dostala krabicu plnu veci velkosti 56 a 62, tak na doma mam pokoj a pripadne aj von ked pojdem tu po dedine a k doktorovi nieco kupim a na navstevu 🙂
@19vierka84 mna chytí tá mánia pred porodom počkaj 😀
ale nemožem vela lebo to nebudem mat kde uložiť !
ja sa teším aj na kúpu kočika v juni !
@miskachrumka tak mna to zatial nastastie este nechytilo, ale uz by som mala zacat aj nieco nakupovat, lebo vobec nemam tie potrebne veci ako su latkove plienky, zavinovacka, normalne plienky, atd.... a ani sa nenazdam a krpec bude uz chciet ist von, tak to bude potom parada 🙂 dneska som aj pozerala nejake veci tu u nas v tescu a nic moc nemali, vsetko bud skratkym rukavom alebo potom ruzove a to mi je na dve veci
@smolinka024 ahoj aj ja pijem bezkofeinovu kavu, ale ked som v kaviarni tak si davam normalne latte.. ako citala som uz 300 clankov ohladne toho ci pit kavu alebo nie a nikde sa na tom nezhodli... ale je pravda ze ma v poslednom case presla chut na kavu - resp. ked mam doma slahacku tak vtedy si ju dam kazdy den :DDD
Boli sme na prijemnej pechadzke. Ale ja som z nej takaaaa unavena, ze az. Zvlastne to tehotenstvo robi svoje. Tiez este nic nemame pre babo, na nakup ideme zaciatkom juna snad to nebude obtiazne 🙂
@miskachrumka myslis nove alebo od niekoho? ja som baliky nikdy nekupovala,lebo sa mi tam nepacia vsetky veci,ja som chcela kazdu inu 😀 😀 ja som malej vsetko nove kupovala a ja mam dupacky po malej,ja nejdem kupovat na zaciatok nic,ale uz som nieco kupovala cez mmb,tu mam len na predaj 😀 odtialto som nekupovala
@nessy aha ok
no ja sa priznam som nekupovala pre malu este nic a ani nebudem 😎 prvu mame septembrovu a teraz august.... takze netreba.... myslim ze mame vsetko
inak ten spaci vak - no my sme dostali a teda mala v nom ani raz nebola a ani v zavinovacke (akuratne v porodnici bola v zavinovacke a to si vzdy nech ju zaviazali akokolvek vystrcila ruku von, lebo ona od malicka nemala rada schovane ruky....) a to ze sa dieta zo spcieho vaku neodkope je sice fakt ale my sme malu prikryvali len tenkou dekou, resp. ked boli v septembri horucavy (ked sa narodila bolo stale 25-28st) tak sme ju prikryli len platenou plienkou, dietako nema termoregulaciu, takze sa mi zdalo ze ten spaci vak je dost hruby a bude sa v nom potit.... 😒
veci som na modrom koniku kupovala malo, teda na oblecenie ziadne ale kupovala som akuratne hracky, nove, resp. velmi malo pouzivane take za 1/2 cenu, take na 6-9 mesiacov a topanky ale len nove, lebo vela mamiciiek kupi topanky a deti nevynosia resp. sa netrafia s velkostou.... na topanky sa da natrafit naozaj na pekne a lacne a pritom nenosene..... 😎
Dobre ranko vsetkym 🙂
Baby, na ten glukozovy test si mam priniest pol litrovu nadobu, v com ste si to rozrabali vy? pollitrova nadoba ma napada jedine krigel 😀
@lucik194 ja som napriklad malu mala v perinke v porodnici, ruky som jej nikdy do tej perinky nezavezovala, vzdy ich mala pelne hore ako babika alebo niekde na tvaricke 🙂 ked sme dosli domov bola aj v zavinovacke asi tak prvy mesiac alebo nanjvys dva, ale raz sa nam v nej prehriala a mala strasne vysoku teplotu od vtedy sme zavinovacku moc nepouzivali, ale kupili sme taky tensi spaci vak 🙂 a v tom spi doteraz, nevie spat pod svojou malou perinkou, vacne sa odkope a kedze byvame v dome, tak mame chladnejsie ako v bytoch tak je radsej v tom vaku 🙂 ale pod velkou perinou spi v pohode, takze ak sa bude kupovat teraz vacsia postel tak uz aj s velkou perinou 🙂
Baby uvažujem vážne o takejto zmene !
dat si vlasy najprv na husto namelírovať a dat takto ostrihať
včera som sa tu pýtala mamičiek či používaju aj peroxid v čase tehu !
no ževraj v neskoršom štadiu to už neškodí !
a kedže sa melír nerobí na pokožku tak som silne rozmýšlala že si ho dám urobiť !
Už mám vlasy dost vyzmývané a vyblednuté no aj tak to nechytí ako by som si predstavovala !
neviete nejaký dobrý vyrobok na šetrnné odfarbovanie !
naposledy som bola velmi sklamana a moja kadernička mi tam nakydala perxid asi 12 a už len kukať na to aká je to žeravina mi bolo zle nie to ešte dávať na vlasy no už som musela vydržať a už vica nie mala som z toho peroxidu strasne zničené a gumené vlasy :(
ja verím že musia exitovať aj šetrnne pripravky len tu to naše "kaderničky" nepoznajú :(
lebo ked vidím ine ženy čo isli na blond aj z čiernej a majú vlasy na blond už po 2-3 farbeniach a bez toho aby mali uplne spálene vlasy a ako slama len nebyvaju tu v bs)
dobre ranko dievcata
mna dnes boli a picha spodok brucha,vsak to nie je nic vazne? pripisujem to zvacsovaniu maternice ....ale berem magnezium kazdy de tak dufam,ze to bude v poho 😒
@miskachrumka to je pekny uces a myslim, ze k tebe by aj pasoval 🙂 mne by to urcite hentak nedrzalo kedze mne sa vlasy vlnia ako sa im chce a teda kazdy den babrat s tym by sa mi nechcelo, ale paci sa mi to 🙂
@vevuska1 dakujem 🙂
no ja tiež mnemám až také uplne rovné napomáham si trošku so žehličkou !
a ktorý je pekný ?su tam dva učesy !
pekne ucesy, ale najprv by som si to overila, ja si v pohode farbim vlasy (aj prve aj druhe tehotenstvo) ale teda ziadne radikalne zmeny.... 😎 popytaj sa u kaderniciek co tie farby vsetko obsahuju.... no pre mna by to nebolo taky uces.... ja mam kratke vlasy, vlnite, takze kazde rano jedina moja praca je navlhcit hlavu a upratat vlny na hlave lebo kazda je na inu stranu, vsak u nas jedine mala dcera ma hreben 🙂 (snad som sa necesala asi 15 rokov (jedine ked idem ku kadernicke.... a chlap nema moc vlasov, takze nema co cesat 😀
no som zvedava co ti nakoniec odporucia, aku farbu, kt,. najmenej znici vlasy..... lebo fakt z tmavej na blond je vzdy tazko uhadnut ako zareaguju vlasy.... (nech to nemas ako slamu)
baby,akym kremom ,ci olejom si natierate brusko??
@miskachrumka oba sa mi pacia 🙂 a myslim, ze ked das iba melir, ze to az tak vlasy neposkodi ale neviem, nikdy som melir nemala 🙂 ale mala som v 18 rokoch blond celu hlavu a to uplne, ze blond a vlasy som mala hrozneeeee 😠 takze ja blond uz nikdy
@zyza ja si zatial nenatieram nicim kedze ja si nemam ani co natierat, ziadne brusko este nemam, teda mam, take ako ked sa dobre najem 😀 ale urcite za chvilu vybehne. pri prvom tehu som mala krem Elasti-Q a nemala som ani jednu jedinu striu a ani nic a dufam, ze ani teraz nebudem mat
@miskachrumka podla mna s takymito experimentami pockaj kym porodis, teraz vlasy uplne inac reaguju ako za normalnych okolnosti
@vevuska1 ja som bola blondína dlho asi od 15 rokov so 19tich počkaj pošlem ti fotku 🙂

@19vierka84 tiež máš pravdu !
no za tích pár šupov sa to oplatí !
ja by som skor chcela tie baliky len do pol roka viac nie !
uvidím ale niektoré sa oplatia a viem že sa nedá každému veriť no ja si dám pozor 😉