icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
23. apr 2012

@vevuska1 no to je moja foto ked som mala 18rokov !

vevuska1
23. apr 2012

@loralo ani ty nemas brusenko este? ani ja, ja tiez ked poviem ze v ktorom tyzdni som, tak na mna pozeraju, ze co si vymyslam 🙂 ale ja som ani ri malej nemala ziadne najprv a potom zrazu z tydna na tyzdn zacalo rast a rastla som aj cela ja 😀

vevuska1
23. apr 2012

@miskachrumka jeeej, ale aj blond ti isla, ale tieto tmave co mas teraz sa mi pacia viac 🙂 a mozno ten melir nebude zly alebo daj iny melir, daky do cervena alebo nejaky taky 😝

pekosita
23. apr 2012

@vevuska1 @loralo
tak baby ja mam brucho ako svet,mne zasa nechce nikto verit ze mam rodit az v auguste....ale ja som zasa krpec s uzkymi bokmi tak mi to ide setko dopredu 😀

vevuska1
23. apr 2012

@pekosita no to krpec som aj ja, mam 162 cm 🙂 ale brusko nikde, take male mam, ale mne ide skor tak do sirky, nemam ho take vypukle, ako ked sa hovori, ze cakas chlapca, take spicate, ja ho mam skor take gulate vsade 🙂 a hlavne malinke

nati04
23. apr 2012

@miskachrumka presne ako ja vtedy blond teraz čierna 🙂

pekosita
23. apr 2012

@vevuska1 ja mam 160 cm 🙂 . Mne teraz nejak zacalo spicatiet,mozno malej gulky narastli 😀 .

vevuska1
23. apr 2012

@pekosita hehe, ale to sa iba tak hovori 🙂 ze spicate brusko je pri chlapcoch, ale vacsinou to inak aj sedelo, co som videla maminky co cakali chlapcekov mali viac spicate bruska, ale ja si myslim, ze to je asi tym ako je babo ulozene a asi aj postavou maminky aku ma 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

@nati04 no nemáš fotku ani takú ani takú tak by si mohla hodiť foto nech vieme skím píšeme nie ? 😉

miskachrumka
23. apr 2012

@vevuska1 ja som mala gulaté tzv išlo do bokov aj pri malom aj teraz !
tak to od toho nezávisí !
ako ked niekto posudi pohlavie z toho čo ti ide na chuť !

xtinakc
23. apr 2012

@zyza ja som si kupila v DMku olej znacky babylove stal okolo 3eur.. a je to na brucho, zadok, stehna a prsia.. a je celkom fajn po chvili sa vstrebe, takze nezostavam mastna...

porinka
23. apr 2012

@zyza
ja používam tehotenský olej od Weledy, dá sa kúpiť v DM-ke.
http://www.maderna.sk/vsetko-pre-tehotenstvo/ko...

loralo
23. apr 2012

ja pouzivam Antistri od saloosu je to zmes olejov, potom kokosovy, sem tam olivovy a telove mlieko od alverde a toto striedam vsetko. chemiu-ropu si na seba nedavam uz dlho 😉

zyza
23. apr 2012

vsak weleda je tiez prirodna kozmetika,nie?Ale teda zda sa mi draha...pozriem to alverde,ake konkretne mlieko z tejto kozmetiky pouzivas loralo? mozno bude stacit aj babylove..musim popozerat zlozenie..dikes baby ..

mercymay
23. apr 2012

ahojte koceny...takze zdielam spravy z dalsej poradne v 25 tt. malicka je ok, prvy krat som pocula ozvy srdiecka, bilo o dusu, podla Dr. sa ma dobre. Na moje prekvapenie mi prvy krat hadam ani nechcela robit sono, ale kedze som povedala ze sa len na to tesim, tak mi ukazala, ze je mala tam a zdrava. Porodne cesty uzavrete, vsetko ok, porobila mi vytery. Malicka ukazovala nono rucickou a stale sa hladkala po hlavicke, maznak maly.
Jedine co ma zarazilo, ze Dr. povedala ze na minulych vysledkoch jej vysiel nejaky stafilo..strepto ci co....ze som nositelkou a ze mi teraz nemoze dat antb. lebo by som si pokazila prostredie v posve, takze to budu len dalej sledovat a ze antb mi da az pred porodom aby malicka mohla v pohode vyjst von....a dovtedy aby som bola zdrava. Moc toho neviem, ale ani mi nic nezakazala, tak teraz neviem, ci aj sex obmedzit, ci co...
Inak sme zdravi a mala je tabulkovych normach, co sa tyka rozmerov.

loralo
23. apr 2012

@zyza ano aj weleda je prirodna, ale trosku drahsia od alverde mam teraz jojoba a biely caj tusim a zaklad tvori bambucke maslo

1nyx11
23. apr 2012

@mercymay tak to je super, velmi sa nestresuj, a pozri to na nete, viem co myslela niekde som o tom citala, robí sa normálne v 36 tt tie testy.

1nyx11
23. apr 2012

@miskachrumka ale teraz ti to viac pristane 🙂

1nyx11
23. apr 2012

@vevuska1 no ved toto tieto vestice, ti vestia z brucha pleti a neviem coho este 😀 😀 😀 😀

mercymay
23. apr 2012

@1nyx11 ok dakujem, uz som to omrkla, takze az pri porode daju antb., takze si mozem este pockat...hadam to aj zmizne 🙂.

1nyx11
23. apr 2012

no mozno ano, mne sa to uz raz stalo ale nie pocas tehu 🙂

1nyx11
23. apr 2012

ja uz sa neviem dockať do poradne 😅 ideme az 2.5.

nati04
23. apr 2012

@miskachrumka ale nemám lebo som tu vzdy cez iPhone a to sa mi neda dat 🙂 ale dám sa cez notebook a hodím foto 🙂 dnes večer 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

@1nyx11 dakujem 🙂
mnohý to povedali 🙂

trutka
23. apr 2012

@loralo ja som bola na tej glukoze dnes.ona ti da 3 dcl vody a do toho tu glukozu.aj mne kazala pol litrovu flasku,v tej si to mozes rozmixovat

vierazit198
23. apr 2012

Tehuľky chcem sa Vas spytat .. prosim vas o radu aky kocar kupit aby bol aj dobry a nie tak drahy a kde? neviete poradit.?? Mate skusenost s monitorom dychu? neviete dobru znacku? pocula som ze ked je monitor dychu tak MUSI byt molitanovy madrac.. je to tak? Chcela by som kupit peknu perinku do postielky taku supravu aj s baldachynom.. neviete dat typ??? dakujem vam krasne prajem vsetko dobre..

saranata
23. apr 2012

@vierazit198 asi ti kazdý bude radit inak lebo ma kazdý iný vkus a nároky, ja mám kupený concord fusion, odporucam CAM a Peg perego kočíky, a monitor dychu mám osvedčený SNUZA HALO, u mna vyhral viac ako podlozky, je mobilný aj do kočíka a kdekolvek ideš

vierazit198
23. apr 2012

@saranata si zlata dakujem za info .. no nebude vadit drobcovi na plienke..? tam je taj to ze tiez baterky sa vybiju a ja nemusim otom ani vediet.. ozaj ten kocar concord fusion do kolkych mesiacov je? kedy mas ty termin.. ? kde budes rodit? ahoj

vierazit198
23. apr 2012

@saranata pozerala som aj na kocar.. je suprovy no ja chcem trojkombinaciu sportovy - hlboky - vajicko .. to su nemecke kocare?

slnieckko
23. apr 2012

ja som sa v knihe docitala este ze ked mate ciaru na bruchu pod pupkom je to dievca, ked nad tak chlapec 😀 😀
baby na ekg idete kedy? ja som sa jej pytala minule ze kedy tam mam ist a ona ze hocikedy do porodu tak neviem ci je lepsie ist teraz alebo pockat az po 30 tt 😖