icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
23. apr 2012

@vierazit198 ved ja mam concord fusion travel set,trojkombinaciu

saranata
23. apr 2012

@slnieckko pri vsetkych troch tehu som bola na EkG v prvom trimestri

miskachrumka
23. apr 2012

@slnieckko určite počkaj !
budeš mat istotu že sa nič nezmenilo !
ja som bola v 34tt !

miskachrumka
23. apr 2012

Tak ešte som nepočula že by sa robilo ekg ktoré potrebuješ vlastne pri porode už v prvom tirmestri ?
unás to robia po 30tt !

miskachrumka
23. apr 2012

Mamičky čo už máte deti !
ako zvládate také tie horšie dni !
aj riadenie aj varenie aj staranie sa aj dávat na seba pozor !
niekedy mám pocit že je toho vela a čo to bude potom ale potom sa to hned zmeni !

miskachrumka
23. apr 2012

Ja som si dnes poriadila musla som dobehnuť aj tie tri dni od piatku čo som bola chorá teda čo mi bolo fakt na prd !
no a povie je toho dosť !
ešte nemám navarený obed !a perem ešte jednu várku :/
niekedy mám toho fakt plné zuby 😒

miskachrumka
23. apr 2012

@vierazit198 ja som sa tentoraz dala na klasiku !
pri malom sme mali moderný a nikdy viac !
teraz preto že mala bude augustová a bude vo vaničke celu zimu t.j až do marca s fusakom tak potrebujeme riadny kočik !🙂

saranata
23. apr 2012

@slnieckko kazdý lekár posiela inak, ja som bola rovnako pri kazdom tehu v prvom trimesri a mám to v tehu knizke🙂 potom už som nebola ani raz, EKG sa nerobí kvoli porodu ale kvoli zaťaži akým tehotenstvo pre telo je takze u nás sa robí pri prvom celkovom vyšetrení

možno niektorí lekári robia neskor či to tehu nezatazuje moc organizmus,
pri porode nepotrebuješ EKG takze kludne chod aj teraz

mimi126
23. apr 2012

Ja som bola na EKG v prvom trimestri. A zajtra idem na glukozu-som zvedava co mi tam budu robit a ocom to vlasntne je.

saranata
23. apr 2012

@mimi126 glukotolerančný test je vlastne zistovanie ako ti telo spracovava cukor a či nemáš tehu cukrovku, takze ráno donesieš moč a zoberu ti krv(niekde z prsta a niekde zo zily) nasledne vypiješ glukozu a po dvoch hodinách sa ti testy moč+ krv opakuju, po tých dvoch hodinách by ti malo telo spracovat cukor ak nie tak ide o cukrovku

vevuska1
23. apr 2012

@miskachrumka tak ja ked som chora, tak ako teraz som bola, tak sa snazim si navarit tak na viacej dni aby som nemusela vyvarat a ked som chora urcite neupratujem ani ma to nenapadne, akurat co naskladam riady do umyvacky ( esteze ju meme 🙂 ) a inak sa snazim oddychovat no a malu aj ked moc nerada posadim pred tv 🙂

mimi126
23. apr 2012

@saranata aha, 🙂 dobre vediet. Dakujem

miskachrumka
23. apr 2012

@vevuska1 no mne malý tam velmi neobsedí občas pri rozprávkach !
ja ked vidím že je všade niečo tak mi je ešte horšie !
tak som si dnes poriadila aj podlahy aj všetko aj som si poprala aj spratala veci perema kurat dadkovu postielku resp, baldachýn a obliečky!
ja som si varila vo štvrtok a to sme mali ešte na piatok a sobotu sme mali špagety no v nedelu včera bolo na prd som nevarila len polievku som postavila a dnes chcem masko na štave so zemiakmi !
to je rychlo len musím ešte zbehnuť do obchodu pre mast lebo nieje a sa mi nechce zas obliekať seba aj maleho potom vyzliekať och joj ☹
chvalabohu mám už len sople ale tažko sa mi dýcha a nič ma potom nebaví :(

trutka
23. apr 2012

@slnieckko no ja nemam ciaru ani nad ani pod pupkom 😀 ja som bola na ekg nejako v 15 tt,tak mi kazala

vevuska1
23. apr 2012

@miskachrumka nooo ja mam tiez stale sople, ale nastastie uz mi je lepsie, ale mala ma tiez stale sople, tak hadam nas to prejde. ja som si trochu upratala vcera, tiez som periny prezliekala aj nam aj malej, este by som mala dat prat 🙂 dnes som robila zemlovku bo strasne vela jablk sme mali a uz boli take prezrete a take mi mala nechce zjest, tak som dnes prvy krat robila, bo ja moc take sladke jedla nemusim, ale dala som si a podarila sa mi vyborna 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

@vevuska1 aj moj drahý robil žemlovku ked bol doma 🙂
ja to nemusím nejak !
skor buchty na pare alebo palacinky poprípade ale skor buchtičky !
a pirohy joj tie milujem !

miskachrumka
23. apr 2012

Baby už mi došli tie tehu rifle na poštu zajtra pojdem pone
som zvedavá a dúfam že nebudem sklamaná 😒

slnieckko
23. apr 2012

@saranata @miskachrumka @trutka @mimi126 tak dik za ekg info... ale velmi ste mi nepomohli ked ste bola kazda inac 😀 😀 prvy trimester uz nestiham tak uvidim ako mi to vyjde v praci a pojdem podla toho asi... a este jedna otazka to ste sa objednavali dopredu alebo vas vzali z cakarne? ako decko som na to chodila ale teraz fakt nepamatam ako to bolo ci na pockanie alebo nie...

saranata
23. apr 2012

@slnieckko ja som sa na EKG objednala🙂 je jedno kedy pojdeš na EKG , v tomto sama vidíš ze to neni smerodatne, nie je to kvoli porodu , takze je to naozaj jedno, a preto si to mozeš vybavit ked máš čas

mimi126
23. apr 2012

@slnieckko ja som sa neobjednavala, vzali ma hned v ten den. Ono celkovo by tak malo byt, že tehotne necakaju tie by mali vziat. No zial ne vsade to tak je.

vierazit198
23. apr 2012

@miskachrumka to je pravda.. pouvazujem nad tym.. lebo vsak drobec bude v kocariku celu zimu a jar..

miskachrumka
23. apr 2012

@slnieckko mna tam jeden pekný den poslal gyndoš a počkala som hodku a bolo ekg zaniesla a hotovo ! 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

@vierazit198 ja som nad tím najprv neuvažovala popravde !
potom jeden pekný večer tak rozmýšlam však potrebujeme riadny kočiar lebo však vo vaničke bude mala od narodenia až po ten april resp. koniec až do konca marca s fusakom čo je dost a to už bude mať cez 7mes!
čo je dost a kočik musi byt vačší aby sa tam pohodlne zmestila !
lebo pri malom sme mali auston coletto 4 a tam mala vanička priemer cca 76cm neveim uplne presne !
ale tak nejak tak si predstav ako by som do takého kočika dala malu s fusakom v pol roku však malý ešte že sa narodil v marci ciže v koncom augusta išiel do športovej časti kedže sa už do vaničky nezmestil !
ale bol leto to bolo iné a zas mi ešte dorástol !no uvidíš sama ja ti pišem ako rozmýšlam teraz pri malej ja ! 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

@vierazit198 ja si vyberem niečo takéto 🙂

miskachrumka
23. apr 2012

Nikdy viac by som si ho už nekupila !
strašná nespokojnost ! 😒
http://www.babytip.sk/kociky-a-prislusenstvo/ko...

sullivanka
23. apr 2012

Ahojte augustovky.. vidim, ze tu je zivo 🙂

saranata
23. apr 2012

@vierazit198 určtie najdeš aj medzi kvalitnejšími kočíkmi vačšiu vaničku a nemusí byt obrovská konstrukcia to je na nič🙂
concord má riadnu vaničku ale iba na vaničke Proton, preto som si kupila tu, CAM a Peg perego maju jedny z najvačších vaničiek na trhu

vierazit198
23. apr 2012

@miskachrumka tak su naozaj krasne.. no dost vazne uvazujem ze aj ja taketo nieco kupim.. ja budem mat chlapceka.. a tieto kocariky si kde nasla na akej stranke? kolko stoja? Ozaj kedy mas termin?

vierazit198
23. apr 2012

@miskachrumka nemas nahodou nejaku skusenost s monitorom dychu? kupis si ho? pocula som ze v postielke musi byt molitanovy madrac kvoli tomu.. budes rodit sama? alebo budes mat asistentku ci manzela?

slnieckko
23. apr 2012

@saranata 82x36 vanicka je v pohode na fusak ci treba nieco vacsie pozerat podla teba?