Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata jemine taky siroky? mne sa zdal 36 uzky pravdupovediac ale som si myslela ze to tam natrepem, nevidela som ziadneho drobca nazivo zblizka fusakovaneho tak nemam realny odhad kolko to moze mat rozmer... ani ten kocik zatial nazivo nie, len na webe. skusim im napisat ci nemaju preklep 😀
@vierazit198 no je to stránka http://www.e-kociky.sk/?1387%2Cresande-limited
stoja okolo len 180E 🙂
aj cena super aj su super pohodlné aj video tam je !
aj modré maju všeliaké !
@vierazit198
@slnieckko
@saranata díky baby za ďalšie info ku kočíkom... pomohlo mi to opäť trošku sa zorientovať... a kedy je najvhodnejšie kočík už kúpiť?? .. keď sa mimčo narodí, už je asi neskoro, však?
@vierazit198 no monitor dychu som nemala pri malom vobec ak nerátam čo mal v nemocke !
ale domov som nekupovala !
možno teraz pouvažujem 😉
@miskachrumka monitor dychu by som chcela.. to bývajú tiež rôzne značky?.. ako zistím, ktorý je najlepší?
@vierazit198 ja som mala pri malej monitor dychu a budem aj teraz ho pouzivat ,je to taky klud pre rodicov ,a matrac sme kupovali antialergicky pruzinovy do detskej postielky , normalne som ho pouzivala s monitorom dychu ,bez problemov ,treba sa poradit tam kde budes kupovat ,teraz je aj viac tych monitorov .
@mamimonka ja ti nepomožem nemám stím skusenosť aj vygoogliš všetko
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/aky-mate-nazor-na-monitor-dychu-pre-dieta/ tu máš otom doskusiu napr !
teraz som pozera a nasla som aj takyto plienkovy monitor
http://www.predeti.sk/mainform.aspx?sklk_menu=1...
@miskachrumka ja som mala taketo nieco http://e-shop.nanny.sk/
a myslim ze este Angelcare je taky rozsireny
@miskachrumka díky počítam si... 🙂
@saranata
@slnieckko
@miskachrumka
@mimi126 no ja som na ekg cakala 5 a pol hodiny kym ma zavolala dnu a potom este dalsiu pol hodinu kym som isla k doktorke pre papier co vypisala pre gyndu 😠 vobec nebrala ohlad na to ze som tehotna a to som bola 2 v poradi.najprv objednani pacienti a potom co sa jej od oka pacili 🙄 vrrr a este ma potom kamoska zvozila ze som mohla ist za nou do nemocky a by mi to spravila raz dva.no najblizsie to uz aj tak urobim
kočky.. dosť mamičiek píše čo čítam vo fórach že dieťatko spáva s nimi v posteli, aký máte na toto názor.. je to dobré, alebo nie... nezvykne si potom dieťatko veľmi a už nebude chcieť spať v postieľke?
86cm a šířku 37cm
@mamimonka ahoj ja osobne kocar kupim az ked bude drobec doma.. teda zalohujeme si ho a az potom nech ho poslu.. zevraj to nie je dobre mat kocar dopredu... si z Blavy?
@mamimonka presne tak,ak si zvykne s tebou v posteli,uz ho odtial nedostanes.kamoskyn starsi,spava s nimi v spalni ale na vlastnej posteli,vo svojej izbe nechce a ten mladsi s nimi v posteli a tiez odtial nechce ist do svojej izby.ziadne sukromie,plus sa nevyspis lebo stale davas pozor aby si to male neprilahla,alebo manzel
inak na nasom briu je 76 x 31 napisany vnútorny a teraz sme tam dali sestrinu, ma 8 mesiacov, a 8 kg a vo fusaku vosla v pohode a zmesti sa aj v kombineze , tak dufam ze to staci 😀
@vierazit198 no som zvedavá ako to stihneme my 😉 nie som z BA, ale z pezinského okresu.
@martinam79 ahoj nemozes dat typ aky monitor mas ked si bola snim spokojna? dakujem
@mamimonka ja som kojila obe deti a mala som ich pri sebe , staršia spavala s nami a od dvoch rokov sama a aj mladšia
ked som ju kojila v noci tak už ostala pri mne, od roka a pol ma svoju izbu a chodila som ju kojit tam , prednedávnom tak dva mesaice pred druhým rokom som odstavila nočne kojenie lebo som bola unavená nakolko som tehotná tak sa to už nedalo a teraz spí sama v izbe vo svojej posteli a do rána, ziadny problem
ja to beriem tak ze od malička sa ti deti viac a viac vzdaluju tak to ze si ich vychutnám pri sebe kým su maličke je super, a nie som proti tomu, dobre je potom odhadnut vhodny čas na osamostatnenie na vlastnu postel a izbu, nám sa to podarilo pri oboch bez problemu, pri odstavení od nočneho kojenia , u mladšej to išlo skor v roku a pol tým ze sme jej kupili vlastnu velku postel už a ona tam chcela spat a tým sa to vyriešilo,
myslím ze rok a pol az dva roky je ten správny čas na zmenu ale to kazdá mamina vie kedy je čas
@mamimonka ja som sama viac menej.. manzel pracuje v zahranici .. aj my to budeme mat komplikovane..no netrufla by som si kupit kocar dopredu.. mam cas uvazovat.. a ty uz mas vybrany? mam pocit ze naozaj je lepsie kupit hlboky kvoli obdobiu v ktorom budem rodit.. a potom bude zima a jar a nech je velky na fusak.. stale sa neviem rozhodnut.. a uz kupujes vecicky??
@trutka no baby to som si aj ja myslela, naša ked bola malicka spávala sama od viac ako roku a pol to bolo obcasne s nami (po zápale obliciek a hospitalizácii) a od vtedy co chodi do skôlky cca od 3 rokov spava s nami. najskôr bol manzel proti no uz sme si zvykli a mne uz aj chyba ked nespi s nami. Naša je velmi samostatna, cely den by ste nepovedali ze je taky maznos, ale v noci jednoducho potrebuje byt s nami 🙂 Inak teraz je to ťažšie takto ked mam brusko ale sa smejeme ze urobime vacsiu postel 🙂 a by ste sa cudovali ked o tom v telke vraveli kolkí ozaj maju vačsiu postel alebo spojené
Ja viem ze ked sa toto naše raz z postele odsťahuje už to nebude bábo, tak si to vychutnávam 😅

@slnieckko no niečo vačšie ked rodíme v auguste a ideme do zimy, concord proton má 86 x 53 x 66cm takze aspon tak , hlavne tá šírka musí byt viac