icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
24. apr 2012

@mishuu aj ja mam niekedxy pocit ze je nizko...obcas ma kopne pod bruskom ale inokedy ju citim v celom bruchu 🙂 mozno zalezi na tom ze ako su tie krpce otocene 🙂 a aj ja som mala nizko placentu a uz sa vytiahla hore 🙂

loralo
24. apr 2012

@kattey dakujem 🙂

mishuu
24. apr 2012

@monculka ja ju práveže necítim v celom bruchu, teda ak bruchom myslíš, len oblasť po pupok, tak áno, tam ju aj ja cítim, ale vyššie nie, ale asi ešte tá maternica v 23tt nie je vyrastená tak vysoko, až niekde na úroveň rebier alebo žalúdka, však?

@loralo stratená som veru 😉 zháňam kočík a takmer všade je už vypredaný ten čo sme chceli, pretože už prišla nová kolekcia tej značky a tento sa zrejme vypredal, neviem čo teraz 😒

monculka
24. apr 2012

@mishuu no cele brucho uz myslim aj pupok a trocha nad pupkom...ale nie vzdy...ale v podctate ja ju citim vsade...niekedy aj na boku...a niekedy mam pocit ze ma kope aj do chrbta 🙂 ale myslim si ze to je v pohode...este sa ti vytiahne vyssie podla mna... 😉

saranata
24. apr 2012

@mishuu baby nesledujte sa tak , ani jedno tehu nejde podla kniziek a všetko je priemer, hlavne je ze kope a nie je podstatne kde, vyrábate si zbytočne podnety na stres 🙂

monculka
24. apr 2012

@saranata ja nesledujem len mishhu sa pytala ze ci nema nizko babo a som napisala ako citim kopance 😉 mna od kedy som tehotna asi nic nerozculi a ani nestresuje...strasne som kludna 🙂 a v kuse hladna 😝 😅

monculka
24. apr 2012

zviknete pozerat Duel na Stv1? 🙂

mishuu
24. apr 2012

@saranata nesledujem sa, len ma minule poplašil trochu s tou placentou previa, tak odvtedy ma napáda stále táto hovadina, že mi nerastie maternica 😅 aj ke´d netuším prečo, veď to s tým nemá nič spoločné, no chápete? 😝 Malinkú krásne cítim, niekedy kope ako besná, inokedy sa mi pučí kade tade po brušku, takže aj ja som veľmi spokojná a tiež stále hladná ako aj @monculka 😀 😀

saranata
24. apr 2012

@mishuu v tomto čase ešte nemozeš vedeit či pojde o vcestnu placentu lebo ona sa rastom maternice posuva, predpoklad moze byt ale netreba sa bát, ak to k tomu pojde lekár ti dá určite obmedzenia a určtie budeš rodit sekciou ale to neni koniec sveta
pri vcestnej placente ktorá sa diagnostikuje v neskorsom stádiu budeš uz lezat , takze ak nič take lekár nepovedal vazne to nie je
mne pri druhom tehu hrozila placenta previa v 30 tt a nič sa nedialo lebo sa posunula dozadu

dieta sa hýbe a všetko je ok , netreba sa bat, lekári vedia čo robia

monculka
24. apr 2012

@mishuu joooj zasa to jedlo...ani tu nepiste o jedle bo hned sa zoeberem do chladnicky nieco zjest 😅 ale nie...musim sa krotit bo takto o tyzden budem ma o 10kg viac... ale ta odolajme ked nam tak chuti....hlavne mne sladke 😀 mnam...idem si dat danone 😉

saranata
24. apr 2012

@monculka nemyslela som na teba🙂 len tak všeobecne baby , lebo vela je tu takých čo hladaju čoho sa bát namiesto aby sa tešili z tehotenstva , ved teraz je to najkrajšie obdobie

monculka
24. apr 2012

@saranata ved ani som to nebrala na seba 😉 no samozrejme ze je to najkrajsie obdobie...a mne normalne narastlo sebavedomie...citim sa byt krajsia 😀 a strasne sa mi paci ked si dam tricko a vidno mi brusko...pride mi to prekrasne 🙂

19vierka84
24. apr 2012

@pekosita tak to teda hej a hlavne aj najulizanejsie bude 🙂
@mishuu tak ja babo este vobec necitim, asi tam ma stale vela miesta 🙂

monculka
24. apr 2012

na..spomeniem malu a hned ma kope 😅

mishuu
24. apr 2012

@saranata ďakujem za info, ja práveže tiež nehľadám stresy, naopak strašne si to užívam, naozaj je to moje najkrajšie obdobie v živote zatiaľ 😵 inak dr. mi len povedal aj zapísal, že previa a že nemám dvíhať ťažké veci, skákať a že si máme dávať pozor aj pri sexe, že vraj kvôli krvácaniu...inak žiadne ležanie našťastie, to by ma šľak trafil 😀 😉
@monculka aj ja som strašne pyšná maminka 😉 vôbec netúžim po širokých tunikách, dávam si normálne kadejaké obtiahnuté tričká a pýšim sa bruškom 🙂 no a čo sa priberania týka, tak ja mám aktuálne hore tiež už takmer 9-10 kg takže chcelo by to obmedziť sladkosti a pečivko, čo ja teda môôôžeeem! 😅 😝 no ale keď máš chuť tak si zakáž, u mňa je to žiaľ ťažký boj niečo si zakázať a zase potom to schudneme si myslím...obskakovaním okolo bábätka to pôjde dole podľa mňa jedna radosť 😉 😝

saranata
24. apr 2012

@mishuu no ved to preto lebo to ešte neni trvacny stav v tomto tt , inak by si už lezala , sex ziadny 🙂
posunie sa neboj , mne sa posuvala stále

mishuu
24. apr 2012

@19vierka84 určite čoskoro pocítiš, mňa už kope ako divá, cítim ju od začiatku 19tt, zo začiatku tiež len slabo a max. 1x za deň som niečo cítila, také ako keď máš tik v svale 😉 no a týždeň čo týždeň je to silnejšie, intenzívnejšie, častejšia a úžasnejšie, určite si to čoskoro začneš parádne užívať, uvidíš 😉 😀
@monculka aké meno ste vybrali pre malinkú? My budeme mať Tamarku 🙂

mishuu
24. apr 2012

@saranata veeeľmi si ma potešila, už to nebudem riešiť, som spokojná, ďakujem ti 🙂

monculka
24. apr 2012

@mishuu no ja som pribrala 5-6kg...ale vravim...ked takto budem jest tak to bude ovela viac 🙂 aj ja obtiahnute si dam a este aj rifle zapnem 🙂 ked si dam nejake volnejsie tricko brucho mi ani nevidno 😅 kazdy sa vtedy pyta ze kde som ho nechala 🙂 no idem si dat to danone :D

monculka
24. apr 2012

@mishuu aaale meno...dneska z mojim sme si sadli pred guuglu a tietio mena nasli(no mena jak mena,moj drahy dostal napad ze dame meno po nejakom hlavnom meste)tak tieto sme nasli : Asmara,Tirana,Astana,Ankara,Dauha 😀 tak povedal ze bud erika bude alebo monika...ale kedze ja som monika a aj moja mamina tak to uz by bolo vela monik v rodine no a erika je jeho mama...ale kazdy den ma napadne nejake meno.mne sa paci Ela 🙂

mishuu
24. apr 2012

@monculka ty kokos, tak ja som riadne pribrala, fuj 😅 doktor ma zase zdrbká na poradni, že "cica nežer" 😀
ja pôvodné rifle nezapnem za brucho, inak ich oblečiem, síce ťažšie za boky a zadok, ktoré mi rastú tiež 😝 ale už ich nezapnem kvôli brušku 😉 ešte že sa nám blíži leto a voľné sukienky, kraťase a plachťáky 😉 😀
Môžem sa ťa opýtať koľko si vážila pred otehotnením? Ja 63kg (už aj to som bola trochu pribratejšia ako bývam v lete 😉 )

mishuu
24. apr 2012

@monculka 😀 😀 no parádne exotické mená 😉 Ela je veľmi pekné, mne sa páči ešte aj Sára, Daniela (ale keby ju volali Danka tak to ee), Karin a ešte aj moje meno Michaela, ale najviac sa nám zapáčila Tamarka, ale ďalšia kočka ak bude tak bude asi Miška, raz niekedy 😉

monculka
24. apr 2012

@mishuu no aj ja som mala tolko pred tehu....ale pocas nevolnosti som zo 63 schudla na 56-57kg a teraz mam 62-63kg...prve tri mesiace som do seba nic nedala...len zomna slo vsetko von 🙂 mne este aj teraz su rifle velke...som zvedava do kedy 😀 minule ma chytily nervy bo jedno dost obtiahnute tricko namna nevyslo 😀

monculka
24. apr 2012

@mishuu ja som meno dievcenske neriesila lebo som bola presvedcena o tom ze to bude chlapec a meno som mala Sebastian...takze teraz vymyslame...ale tak este je dost casu 🙂 aj ked uz rada by som malu volala po mene 🙂

mishuu
24. apr 2012

@monculka ja som grckala našťastie len raz. Zle mi ale bolo denne do cca. 14tt zo všetkého ma napínalo, aróma kuchyne alebo otvorenej chladničky...blee a najhoršie bolo, že akonáhle som ostala hladná vtedy mi prišlo najhoršie a musela som sa rýchlo najesť, preto som vlastne od samého začiatku po troške priberala.

mishuu
24. apr 2012

@monculka ja som tiež bola presvedčená, že čakáme chlapčeka, Števka po ockovi 😉 a vykľula sa z neho Tamarka 😉

monculka
24. apr 2012

@mishuu ja som cele dni nic nedokazala zjest...moj mi uvaril tolko jedal bo na vselico som mala chut ale ako nahle som to mala na tanieri pred sebou som utekala na wc...som sa jedla ani nedotkla...a hlavne rano jak som sla do roboty prve co bolo ked som vstala bolo vypit pohar vody a utekat na wc a potom si dat nieco suche...ale aj tak zle mi bolo...raz som skoro odpadla na poste...zalial ma studeny pot,tazko sa mi dychalo a nevedela som stat na nohach...ale po 3 mesiacoch to preslo...teraz ked sa nenajem rano tak mi je zle...a nemozem nic vypiti na prazdny zaludok lebo hned to ide von

monculka
24. apr 2012

@mishuu ta aj moj chcel ze sa bude volat po nom,Igor,no take ruske meno...minule mi povedal ze aj Nina je pekne meno...tiez ruske 😀 no a minule este aj v tajnicke bolo ze zenske meno Igora, ta on uz cely stastny ze ma meno pre malu ze Igora,,,no mala som dost 😀

mishuu
24. apr 2012

@monculka fuu tak ty si si riadne "užila" to ti nezávidím, ja som našťastie všetko v sebe udržala, chvíľu bolo dobre a potom zase nevoľnosti a hlad, ale celý január a február som prežívala na gauči pri telke (našťastie som si sama sebe šéfkou, takže robota nehrozila) a drahý ma obskakoval, pomáhal variť, umýval riad lebo z toho mi bolo najviac zle, pomáhal upratovať, zlatých mužíkov máme, čo povieš?! 🙂 Normálne som si hovorila, že keby už mám jedno dieťatko ako to zvládnem, ale vtedy proste musíš a ideš a možno tak ani nevnímaš tie nevoľnosti keď myslíš na starostlivosť o dieťatko...ktovie

mishuu
24. apr 2012

@monculka Igora...no ešte že si ho prehlasovala 😉 😀 Ja som s tým Števkom už zmierená, hold u nich sa to v rodine dedí, dedko aj otec sú Števovia, takže aj náš synček raz bude, ak bude 😉 ale ja s tým menom nemám našťastie problém.