Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby mate niekto termin okolo 24teho? a ide rodit do BB do Roosweltky?
krasny den vsetkym 🙂
dobre ranko 🙂
neviem si pridat profilovku... 😠
babusky co mate dneska na plane? v takyto krasny slnecny den? 😎 ja asi pojdem z mamuskou sa trocha popozerat po obchodoch... 🙂 doma sa mi nechce sediet...
Ahojte dievcata.. ktora idete rodit do Ruzinova okolo 15.augusta? budete rodit same alebo s prartnerom? davate si aj epiduralku?? krasny slnecny den
no tak aj ja sa spytam...je tu taka co pojde rodit do Sace??? 🙂
@vierazit198 no ja rozmyslam o ruzinove, inak tiez mam termin ako ty 15.8, rodila som tam aj prve a pokial tam este ten porodnik rodi a zoberie ma tak ho zazmluvnim opat, epiduralku som mala aplanujem ju opat .... aj ked v celej BA stale len zvysuju ceny za porodnikov, epi aj za pritomnost manzelov pri porode, moj pri prvom bol a pokial bude v BA tak urcite bude aj pri druhom
@lucik194 no tak klobuk dolu lebo moj by aj chcel byt no boji sa ze neznesie sa pozerat na mna ako trpim.. a lekarov tam nepoznam.. ale vsak uviidime podla okolnosti. mozno sa tam stretneme.. tak sa tesim a prajem ti vsetko dobre.. ja epidural nechcem bojim vpichu.. som ja ale.. 😀
z prepacenim ale asi zdochnem z toho tepla 😅 😅
@vierazit198 no v BA porodnice nenavyberas.... moj lekar je sice porodnik ale nerodi v BA takze som si povedala je to jedno kde clovek rodi, stava sa vselico vselikde, fakticky tie porodnice v BA za moc nestoja.... moznoze manzel by to aj zvladol uplne v pohode, to nikdy nevies..... a hlavne nikdy nevies aky bude porod, ci dlhy, kratky, bezproblemovy.... v tom je vzdy riziko.... a epi, vpich nebol problem, ja som sa skor bala ze mi ho nebudu moct pichnut(uz bude neskoro) resp. ze budem mat nejake vedlajsie nasladky (tyzden som presne vedela kde mi to pichli, tahalo ma to) ale inak pohoda s epi.....
@obycko ja sa musim porozpravat s Langovou,ze ci budem moct chodit ked som pn,tak ked ano tak az po poradni v maji 🙂 nad tymto si neuvazovala? http://nezbedko.sk/?page_id=812
Aojte baby ja len sa chcem ohlásiť!
trávime vela času vonku máme tu krásne teplo no niekedy mám pocit že umieram od tepla !
ináč všetko ok pekný den 🙂

@monculka
môj tatino jazdí do Rimavskej soboty, možno by ho vedel odviezť aspoň tam, ak to nemáš ďaleko