icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
26. apr 2012

@monculka
môj tatino jazdí do Rimavskej soboty, možno by ho vedel odviezť aspoň tam, ak to nemáš ďaleko

monculka
26. apr 2012

@porinka no to nemam daleko...tak uvidime...ak nenajdem nejaky iny...a ak predsa len si neobjednam ten zlty 😅 uvidim este...je este cas 🙂

nessy
26. apr 2012

@porinka ja som mala na obed bryndzove pirohy so slaninkou a kyslou smotanou 😀

amy11
26. apr 2012

baby mate niekto termin okolo 24teho? a ide rodit do BB do Roosweltky?

lienka297
27. apr 2012

@amy11 ahoj do rooseveltky rodit sice idem,ale termin mam 5.8

loralo
27. apr 2012

krasny den vsetkym 🙂

monculka
27. apr 2012

dobre ranko 🙂

monculka
27. apr 2012

neviem si pridat profilovku... 😠

pekosita
27. apr 2012

ahojte dievcata
@lienka297 no my sa tam teda kludne mozme stretnut, kedze ja mam termin 4.8. 😀

monculka
27. apr 2012

babusky co mate dneska na plane? v takyto krasny slnecny den? 😎 ja asi pojdem z mamuskou sa trocha popozerat po obchodoch... 🙂 doma sa mi nechce sediet...

lienka297
27. apr 2012

@pekosita no tak sa tesim 🙂

pekosita
27. apr 2012

@lienka297 mozno sa stretneme na izbe 😉 ,ty uz viec co tobude? chodis v BB aj na cvicenia?

vierazit198
27. apr 2012

Ahojte dievcata.. ktora idete rodit do Ruzinova okolo 15.augusta? budete rodit same alebo s prartnerom? davate si aj epiduralku?? krasny slnecny den

monculka
27. apr 2012

no tak aj ja sa spytam...je tu taka co pojde rodit do Sace??? 🙂

lienka297
27. apr 2012

@pekosita nie na cvicenia nechodim,lebo cim sme uz vačši sa mi nejako nechcelo do toho ist,a asi by som to nestihala ani pracovne,a o porodnikovi si uz rozmyslala ci to nechas na nahodu???bo este ani ja neviem,ze ako..

pekosita
27. apr 2012

@lienka297 moj gynekolog je aj porodnik,chodim k Dr Kamenskemu do nemocky uz 6 rokov. takze mocne uvazujem,ze si ho aj zazmluvnim,mam k nemu velku doveru

lienka297
27. apr 2012

@pekosita no to je nahoda, ja chodim k jeho manzelke, a o porodnikovi este uvazujem,tak uvidim

pekosita
27. apr 2012

@lienka297 tak pekne ...jeho zena je ze vraj tiez fajn 🙂

lucik194
27. apr 2012

@vierazit198 no ja rozmyslam o ruzinove, inak tiez mam termin ako ty 15.8, rodila som tam aj prve a pokial tam este ten porodnik rodi a zoberie ma tak ho zazmluvnim opat, epiduralku som mala aplanujem ju opat .... aj ked v celej BA stale len zvysuju ceny za porodnikov, epi aj za pritomnost manzelov pri porode, moj pri prvom bol a pokial bude v BA tak urcite bude aj pri druhom

vierazit198
27. apr 2012

@lucik194 no tak klobuk dolu lebo moj by aj chcel byt no boji sa ze neznesie sa pozerat na mna ako trpim.. a lekarov tam nepoznam.. ale vsak uviidime podla okolnosti. mozno sa tam stretneme.. tak sa tesim a prajem ti vsetko dobre.. ja epidural nechcem bojim vpichu.. som ja ale.. 😀

malki
27. apr 2012

@monculka Ahoj ja pôjdem, ale asi sa aj tak tam nestretneme, ako pozerám, ja som len 22. týždeň, termín mám 25.8. Iba ak by lekári naplánovali cisarák skôr.

monculka
27. apr 2012

@malki aha...ale tak nikdy nevies 🙂

monculka
27. apr 2012

z prepacenim ale asi zdochnem z toho tepla 😅 😅

lienka297
27. apr 2012

@pekosita no tak ja som s nou spokojna,ale kedze ona nie je porodnicka tak to musim vymysliet nejako inac 🙂

pekosita
27. apr 2012

@lienka297 ved urcite 🙂 ,ja keby som nemala svojho dokiho porodnika,asi to necham na nahodu...

lucik194
27. apr 2012

@vierazit198 no v BA porodnice nenavyberas.... moj lekar je sice porodnik ale nerodi v BA takze som si povedala je to jedno kde clovek rodi, stava sa vselico vselikde, fakticky tie porodnice v BA za moc nestoja.... moznoze manzel by to aj zvladol uplne v pohode, to nikdy nevies..... a hlavne nikdy nevies aky bude porod, ci dlhy, kratky, bezproblemovy.... v tom je vzdy riziko.... a epi, vpich nebol problem, ja som sa skor bala ze mi ho nebudu moct pichnut(uz bude neskoro) resp. ze budem mat nejake vedlajsie nasladky (tyzden som presne vedela kde mi to pichli, tahalo ma to) ale inak pohoda s epi.....

obycko
27. apr 2012

@trutka od pondelka začínam chodiť na cvičenia ku Kalmanovej. Dnes som sa objednala. Ale budem chodiť dopoludnia o 10.15

trutka
27. apr 2012

@obycko ja sa musim porozpravat s Langovou,ze ci budem moct chodit ked som pn,tak ked ano tak az po poradni v maji 🙂 nad tymto si neuvazovala? http://nezbedko.sk/?page_id=812

miskachrumka
27. apr 2012

Aojte baby ja len sa chcem ohlásiť!
trávime vela času vonku máme tu krásne teplo no niekedy mám pocit že umieram od tepla !
ináč všetko ok pekný den 🙂

obycko
27. apr 2012

@trutka Fíha, tak to vidím prvý krát. Pozriem si to a určite pouvažujem. To ti niekto odporučil? Ci to si si našla sama?