icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

19vierka84
27. apr 2012

@miskachrumka aj my tu mame pekne. bol by hriech byt doma cely den. ja akurat peciem staremu marhulovy kolacik, tak uz sa nan ho tesim, lebo slinky mi uz tecu dole po brade 🙂

xtinakc
27. apr 2012

ahojte babulky, tak poradna bola jedna velka haluz.. zasa mi robila morfo ultrazvuk, lebo zabudla, ze mi ho uz robila, kedze v knizke mi to vtedy nezapisala.. tak aspon som si znova ista, ze vsetko je v poriadku.. avsak babatko nas znova nepustilo medzi nozky - malo vyrovnane nozky a nie a nie ich odseba oddelit.. babo ma vraj 470g... to sa mi zda nejako vela, ci?? a este mi posunuli datum porodu na 23.8. tak uvidime... v nedelu ficime na 3D tak dufam ze uz sa nam konecne predstavi 😉

xtinakc
27. apr 2012

inak neviem ci ste to tu uz rozoberali, ale chcela by som sa spytat, kedze uvazujem o kupe monitoru dychu, len neviem ci je lepsia ta podlozka do postielky, alebo ten prenosny typ ktory sa zachytava na plienku?? mate niekto skusenosti??

nessy
27. apr 2012

@xtinakc ja mam tu podlozku do postielky a bola som s tym spokojna 😀

xtinakc
28. apr 2012

@nessy takze asi neni pravda ze tie podlozky maju len urcitu trvacnost, kedze predpokladam ze ju mas poprvom babatku, alebo si kupovala novu?

nati04
28. apr 2012

Ahojte baby 🙂 prosím vás ako to je s chodenim na slniecko?mozem sa opalovat alebo áni nie ?dakujem

monika1091
28. apr 2012

Ahojte bududce mamicky... chcela som sa spytat vy ste uz bola na tehotensku cukrovku? mozem ist v 24 tt?...

porinka
28. apr 2012

@xtinakc
aj mňa by zaujímalo, aký si mám kúpiť...ja som pozerala Snuza Halo a Go, aj tie podložkové a vôbec netuším, čo je lepšie 😖

porinka
28. apr 2012

@nati04
môžeš na slniečko, ale s ochranným faktorom a bruško by sa nemalo opalovať...ja sa dnes chystám 😀 😀 😀

nati04
28. apr 2012

@porinka 🙂ja by som tiez chcela bola som zvyknuta sa opalovat ale určite by som sa vedela momentálne toho vzdať 🙂a co si zákrijes bruško?

porinka
28. apr 2012

@nati04
si bruško zakryjem tričkom, chcem si trošku opáliť tvár, ruky, chrbát, nôžky, lebo som biela ako snehulienka, to som asi v živote taká nebola 😅 ale hlavne sa musí slnko na mňa nalepiť 😀

nati04
28. apr 2012

@porinka no presne aj ja nikdy som taka nebola;) len sa bojim toho prehriatia. Ozaj a koľko si uz pribrala?;)

nati04
28. apr 2012

@porinka ozaj a co hovoríš na samoopalovaci?lebo ja som tiez naozaj taká bleda že neviem ako budem nosiť tričká s krátky rukavom;(

porinka
28. apr 2012

@nati04
keď budeš cítiť prehriatie, šup do chládku 😉 pribrala som 10 kg, ide mi to do bruška a riťky 🙂 samoopalovací krém som použila raz v živote, nebolo to zlé ale teraz keď už svieti sliečko, tak sa na nás hádam niečo chytí...ale určite sa nemusíme hanbiť nosiť krátky rukáv 😉 😉 😉

nati04
28. apr 2012

@porinka aj ja to mám tiez v brušku aj v zadku asi najviac 🙂
A ty tiez čakas dievčatko že?

porinka
28. apr 2012

@nati04
zatiaľ hej, v pondelok ideme na 3D, tak uvidím, či to potvrdia alebo nie 🙂

nati04
28. apr 2012

@porinka jej to mi áni nehovor že by sa to mohlo zmeniť od morfologickeho 🙂 ja mám kúpene uz satecky;) mi ideme na 3D 17.05.

porinka
28. apr 2012

@nati04 máme 110 dní do pôrodu 😀 😀 😀

porinka
28. apr 2012

@nati04
no u nás to nebolo na 100%, ale z dievčatka sa môže vykľuť chlapec, opačne to nejde 🙂

nati04
28. apr 2012

@porinka veru uz nech mame doma tie naše babetka;) a kocik postielku uz máš?ja nic

trutka
28. apr 2012

@xtinakc
@porinka ahojte,aj v zdravotnej poistovni zapoziciavaju monitor dychu.podmienka je len ta ze aj mama aj otec musia byt ich poistencami,viem o Unione a Dovere,Vseobecnu neviem.je to na pol roka v Unione

vevuska1
28. apr 2012

Tak maminky, ja som bola vcera s krpkou na ihrisku a poviem vam, ze to bol uz riadny zaberak na tom slnku, ja som myslela, ze sa varim za ziva a to som uz mala oblecene aj tielko co nosim v lete 😖 dnes ma byt este teplejsie, takze ja to dnes vidim aj na tristvrtove teplaciky 🙂 co sa dnes inak chystate robkat? my planujeme dnes porobit v zahradke, ideme posadit travicku okopat burinku a snad na vecer nieco ugrilujeme, sa tesiim 🙂 a uz sa mi aj radlerik chladi v chladnicke 🙂

porinka
28. apr 2012

@trutka
ja mám všeobecnú, takže nič....ale možno nekúpim žiadny, ségra mala, potom sa jej pokazil a prežili aj bez toho 😉

porinka
28. apr 2012

@nati04
kočík a postieľku ešte nemám, ale po 3D idem na to 😉

porinka
28. apr 2012

@vevuska1
ja sa chystám poobede grilovať, dám si plavky a budem sa pri tom slniť, pokiaľ budem vládať a tiež si idem kúpiť zásobu radlerov 😀 😀 😀

vevuska1
28. apr 2012

@porinka tak to bude ozaj krasny dnik 🙂 ja sa tal vytesujem, ze uz je tak krasne, uz teraz je u nas 20 stupnov, mala uz pobehuje vonku na zahrade aj s muzom 🙂

porinka
28. apr 2012

@vevuska1
aj u nás je už 20, aspoň si otestujeme, ako budeme v lete fungovať 😉

xtinakc
28. apr 2012

@porinka aj ja som pozerala tie snuza monitory, sa mi pacilo ze mozem babetko kontrolovat v kociku ale neviem co je lepsie... Este popremyslam 🙂
@monika1091 ja som na cukrovku objednana v 25 tyzdni, doktorka mi oznamila ze si mam kupit v lekarni aj ten prasok ci co to je.

miskachrumka
28. apr 2012

@19vierka84 joj ani nehovor ani sem nestíham chodiť !
stále sme vonku akurát dotanajkujeme a zas ideme von na obed grilovačka mnam mnam už sa tešim si zgustnem aj s malou 🙂
a zajtra sa budem vytešovať na pondelok na poradnu