Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 určite aj to robí svoje čo sa týka opuchov, ja som mala pri malej tehotensku cukrovku a ked som začala moc priberat tak mi radila obmedzit tučne veci, tučne jogurty a hlavne sladkosti ktoré naozaj neni treba, stačí ovocie, a skus viac zeleniny jest, tam je vysoký obsah vody tak aj to ti pomoze
určite urob niečo pre spomalenie naberania váhy lebo teraz začne aj babo priberat v poslednom trimestri tak aby si v lete netrpela na tie opuchy ešte viac 🙂
ja som pribrala pri druhej dcere 16 kg do porodu ale najprv som schudla 7kg, lenze rodila som v marci tak teplo nebolo ,
teraz je dobre obdobie čerstvá zelenina a ovocie a to je pre nás super
@nati04 určite tím opuchom napomohlo aj tvoje priberanie !
ja som teraz nepribrala nič a nepuchnem tak že všetko dokopy súvisí
Uvidíš čo ti povie doktor no určite by som mu to povedala !
a uvidíš či bude aj moč okej !
a potom to on bude riešiť !
a ja si neviem predstaviť pribrať už teraz mi je teplo s bruškom keby som ešte pribrala by som už nevládala nič v juli 😖
baby mate aj vy niekedy take slabe bezbolestne vztahy z dola?? niekde som citala ze to mozu byt nic neznamenajuce kontrakcie, ktore sluzia len na roztahovanie.. tak neviem, ci to mate aj vy a ci sa mam niecoho bat..
Ahojte
aký ste mali den ?
mi sme ramovali vonku malý ma dost oškretý noštek ☹ budú chrasty
akurát sedím konečne malý drieme a ja som si otvorila radlera a čakám na farmu a máme tu strašne teplo 😒
@kacenka78 mna to neboli, mi to pride ako keby mi babo prdkalo do bruska :DD ale to je moc nizko, aby to bola malinka...
@miskachrumka nastastie nie su silne ani pravidelne, tak teda mozem ist spat s kludom.. 😉
@xtinakc ja tiež citim pohyby aj pod bruskom uplne dole a tam ma mala hlavku citim pohyby od spodu až nad pupok zo všade sa ozýva chvalabohu 😵
Čo dnes plánujete ?
ja idem dnes oddychovať makala som včera tak dnes oddychujem dostatočne 😉
Dobre ranko prajeme 🙂 my sa chystame dnes do parku s malou este kym je krasne pocasie, treba to vyuzit a potom na zmrzku, uz si na nu robim chute 😉 ale este pred tym musim poprat veci lebo sa mi to uz vali z kosa von a este rychlo polievocku navarit, lebo ta u nas musi byt
@vevuska1 ja sa chystam okopavat zahradku a povytrhavat burinu, este kym nebude take teplo 🙂
@19vierka84 tak to uz my mame za sebou, na zahrade sme stravili celu sobotu a aj vcera 🙂 sme orali jedna basen a presadili sme jahody a vysadili maliny a cernice. este treba travnik novy, ale treba este poriadne pripravit zem
joooj baby tak sa mi nechce...ale musim ist zehlit...asi ma porazi...no nic...idem sa pustit do toho bo ked vidim tu kopu... 😝 😀
@mercymay a kolko bereš denne ?
ja som doteraz jednu ráno a v pondelok v poradni mi dr kazal už brať dve za den tak na ráno magné na obed maternu a na večer zas magne !
@monculka ja žehliím len košele a obliečky ja som sa nažehlila ked sa malý narodil všetko som žehlila od hlavy po ponožky 😀
no ked mal vyše pol roka tak som prestala žehliť už len to čo treba 🙂

Baby, neviete v ktorom OC v Nitre su predajne s kocikmi? viem, ze v Mlynoch nie.