icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
1. máj 2012

Baby, neviete v ktorom OC v Nitre su predajne s kocikmi? viem, ze v Mlynoch nie.

trutka
1. máj 2012

@loralo v galerii centro nitra, skoro oproti decodomu a aj v Max - na poschodi.v ostatnych neviem 😕

saranata
1. máj 2012

@nati04 určite aj to robí svoje čo sa týka opuchov, ja som mala pri malej tehotensku cukrovku a ked som začala moc priberat tak mi radila obmedzit tučne veci, tučne jogurty a hlavne sladkosti ktoré naozaj neni treba, stačí ovocie, a skus viac zeleniny jest, tam je vysoký obsah vody tak aj to ti pomoze
určite urob niečo pre spomalenie naberania váhy lebo teraz začne aj babo priberat v poslednom trimestri tak aby si v lete netrpela na tie opuchy ešte viac 🙂
ja som pribrala pri druhej dcere 16 kg do porodu ale najprv som schudla 7kg, lenze rodila som v marci tak teplo nebolo ,
teraz je dobre obdobie čerstvá zelenina a ovocie a to je pre nás super

miskachrumka
1. máj 2012

@nati04 určite tím opuchom napomohlo aj tvoje priberanie !
ja som teraz nepribrala nič a nepuchnem tak že všetko dokopy súvisí

miskachrumka
1. máj 2012

Uvidíš čo ti povie doktor no určite by som mu to povedala !
a uvidíš či bude aj moč okej !
a potom to on bude riešiť !
a ja si neviem predstaviť pribrať už teraz mi je teplo s bruškom keby som ešte pribrala by som už nevládala nič v juli 😖

monculka
1. máj 2012

joooj nic sa mi nechce...len sa prezieram 😝

xtinakc
1. máj 2012

baby mate aj vy niekedy take slabe bezbolestne vztahy z dola?? niekde som citala ze to mozu byt nic neznamenajuce kontrakcie, ktore sluzia len na roztahovanie.. tak neviem, ci to mate aj vy a ci sa mam niecoho bat..

miskachrumka
1. máj 2012

Ahojte
aký ste mali den ?
mi sme ramovali vonku malý ma dost oškretý noštek ☹ budú chrasty
akurát sedím konečne malý drieme a ja som si otvorila radlera a čakám na farmu a máme tu strašne teplo 😒

miskachrumka
1. máj 2012

@xtinakc neboj nič pokial niesu silné a pravidelné nič to nieje neboj 🙂

kacenka78
1. máj 2012

@xtinakc taketo tlaky zdola pocitujem uz par dni aj ja...a tiez premyslam, ci volat dr. alebo vydrzat do poradne, len mna to aj boli.....

xtinakc
1. máj 2012

@kacenka78 mna to neboli, mi to pride ako keby mi babo prdkalo do bruska :DD ale to je moc nizko, aby to bola malinka...
@miskachrumka nastastie nie su silne ani pravidelne, tak teda mozem ist spat s kludom.. 😉

miskachrumka
1. máj 2012

@xtinakc jasné možeš byt kludná 😉

miskachrumka
1. máj 2012

@xtinakc ja tiež citim pohyby aj pod bruskom uplne dole a tam ma mala hlavku citim pohyby od spodu až nad pupok zo všade sa ozýva chvalabohu 😵

loralo
2. máj 2012

dobre ranko krasavice 🙂

madzik
2. máj 2012

Dobre ranko 😉

miskachrumka
2. máj 2012

Dobré dobré 😀

miskachrumka
2. máj 2012

Čo dnes plánujete ?
ja idem dnes oddychovať makala som včera tak dnes oddychujem dostatočne 😉

vevuska1
2. máj 2012

Dobre ranko prajeme 🙂 my sa chystame dnes do parku s malou este kym je krasne pocasie, treba to vyuzit a potom na zmrzku, uz si na nu robim chute 😉 ale este pred tym musim poprat veci lebo sa mi to uz vali z kosa von a este rychlo polievocku navarit, lebo ta u nas musi byt

19vierka84
2. máj 2012

@vevuska1 ja sa chystam okopavat zahradku a povytrhavat burinu, este kym nebude take teplo 🙂

vevuska1
2. máj 2012

@19vierka84 tak to uz my mame za sebou, na zahrade sme stravili celu sobotu a aj vcera 🙂 sme orali jedna basen a presadili sme jahody a vysadili maliny a cernice. este treba travnik novy, ale treba este poriadne pripravit zem

miskachrumka
2. máj 2012

@vevuska1 fuha šikulka 😉

miskachrumka
2. máj 2012

Asi si aj ja kupim nejaký kusok na sadenie nech sa nenudím 😀

miskachrumka
2. máj 2012

Ktorá tu užívate mgne B6 s polu s centrum maternou ?

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka ja len maternu 🙂

mercymay
2. máj 2012

@miskachrumka ja len magne B6 🙂 ako sa dneska mas?

monculka
2. máj 2012

joooj baby tak sa mi nechce...ale musim ist zehlit...asi ma porazi...no nic...idem sa pustit do toho bo ked vidim tu kopu... 😝 😀

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka a magnézium ešte nebereš monika ?

miskachrumka
2. máj 2012

@mercymay a kolko bereš denne ?
ja som doteraz jednu ráno a v pondelok v poradni mi dr kazal už brať dve za den tak na ráno magné na obed maternu a na večer zas magne !

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka ja žehliím len košele a obliečky ja som sa nažehlila ked sa malý narodil všetko som žehlila od hlavy po ponožky 😀
no ked mal vyše pol roka tak som prestala žehliť už len to čo treba 🙂

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka nie este neberem...ale tak asi zacnem 🙂