Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka 🙂
idem si pustit práčku a umyt riad !
musim aspon niečo sa unudím
@monculka moj mm nosí všeliake košele také tie kockované v lete tak ich muím žehliť a ináč ako píšem len obliečky a nejaké tričká poprípade 😉
jooj vidis...keby si nenapisala ten riad tak by som aj zabudla...aj ja ho musim umyt 🙂 joooj...ked budeme byvat vo vlastnom prve co kupim bude umyvacka riadu 😅 komu sa chce umyvat...inac dneska v noci som mala pocit akoby som mala tvrde brusko...ale iba chvilku...a potom to preslo...
ahojte dievcata
@miskachrumka o zehleni ani nehovor,vcera som oprala 3 pracky a caka ma to doma...nemam rada zehlenie 😠
@miskachrumka aj moj nosi kosele ale tie su naschval take pokrcene...viem ake mu mam kupovat 😅
@monculka no ja umývačku nepotrebujem ja sa rada vymačkám vo vode 😀
aj ked možno ked budu deti viac špiniť tak by možno bodla 🙂
ale nesúri to ..................a preto si kup magne b6 alebo magnezium to je na prevenciu voči tomu tvrdnutiu bruška
@monculka hahhaa aj moj má jednu takú ale ju nenosí asi mu ju ožehlím 😅 😅 😅
@pekosita ja som tiež prala ale poriadne vyprášim po vybratí z práčky zavesím von na slniečko a nič nieje pokrčené 😀
@miskachrumka no tak zehlim aj ja svoje veci,ale muz je posadnuty na svoje tricka tie musim poctivo zehlit ☹
@miskachrumka tak ja nezehlim, maximalne obrus na stol, inak nic a sem tam dajake tricko, ale zachvilku dostane zehlicka zabrat, chudatko hadam sa z toho nezblazni a ja tak nerada zehlim, ale tak co uz re dieta urobim co treba 🙂 🙂 🙂
@monculka umyvacka je najlepsi vynalez na svete. ja ju mam a nemozem si ju vynachvalit.
baby ma asi slahne, sa mi dodrbal preso stroj. isla som si urbit slabu kavicku, ved rano treba a ten hajzel mi nechce mlet kavu 😠 😠 😠
@miskachrumka to magnesium je proti tvrdnutiu hej?tak si to zaobstaram 🙂 no a presne...skus mu ju vyzehlit a mozno ju zacne nosit 🙂---inac ja som prisla na to ze ja vobec nemam co na seba obliect v tomto teple 😅
@monculka ano proti tvrdnutiu (stahom maternice)!
a ani ja nemám čo na spodok obliecť
tričiek mám velaaaa musím si nakupit trištvrtáky 🙂roznych farieb a nejaké sukne !
ale ako som videla na počasie aj tu som kukala od štvrtku bude zas chladno tak to ešte nejdem riešiť ked príde ozaj leto tak potom !
@19vierka84 no ale najprv musime mat byt a tak kupit umyvacku 🙂 ako tak ze ked budem mat jeden tanier koly tomu nezapnem...ale tak ved budem stale odkladat do umyvacky a potom zapnem 🙂 kavu si davas tak skoro rano?ja by som nemohla...hned by som zvracala...ja som si dala pekne nanuk a teraz papam chleba vo vajci 🙂
@19vierka84 ja som sa nežhlila dost teda aj teraz ma to čaká pri malej !
no asi tiež prestanem po pol roku 😉
ked budu každý den haldy veci špinavých
@miskachrumka tiez som tak brala ale teraz to striedam, lebo kvoli tlaku mi naordinovali magnezium az 3x denne, tak ked mam pcit, ze mi tvrdne brusko si dam s B6 a ked nie tak obycajne magnezium.
@miskachrumka no ja nemam ani tricka...minuly tyzden som si kupila 2 tricka ale z toho som len jedno skusala a druhe som uz nechcela skusat...no a ked som dosla domov ze si ho obleciem ta hovno z toho...bo skoro som ho mala nad pupok 😅 a to sa mi zdalo ze je take iste ako to co som si skusala 😀
@19vierka84 presne tak! aj my mame umyvacku a nedam na nu dopustit, vsetko sa do nej nahadze, vecer zapnem a rano iba vylozim cistucky riad 🙂
a inak k tomu zehleniu, ja zehlim hlavne muzovi vsetko, tricka, kosele, mikiny 🙂 a malej tiez zehlim stale vsetko, okrem toho co nosi na doma, to nezehlim a pre seba nezehlim nic 🙂 ja mam vsetko skoro take obtiahnute, ze sa to vyzehli na mne ked to oblecem 😀
@mercymay kvoli tlaku ?
no to som nevedela veru 😒
pri malom som brala tiež po 6mes obyčajné magnezium no teraz budem asi cele tehu na magne b6
@monculka 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no tak niekomu daruj a kupuj vačšie drahá 😉
@monculka u nas ide skoro kazdy den a to mam tu velku. ja vstavam o siedmej, lebo tak ma budia psy. uz som po ranajkach, bol chleba vo vajicku a potom kavicka, ale tak nastastie mam este aj nescu doma pre istotu, lebo mavame len zrnkovu, tak bude musiet odniest priatel kavovar do servisu, ci sa to vlastne oplati opravit a ked nie, tak kupit novy
@miskachrumka nedam nikomu to mi bude dobre este po porode 😅 aspon dufam no... 😀 aspon som sa poucila a budem od teraz vsetko skusat 😀
@vevuska1 tak priatelovi ja zehlit nemusim, lebo on je pupkaty a na tom pupku sa mu to natiahne, tka mam o starost menej, ale ked si chce dat koselu a tak vtedy mu ju ozehlim, ved nech ju ma cerstvu dovtedy ju iba zavesim na vesiak 🙂
@19vierka84 ja som si dnes dala vianočku a kakao
a dala by som si kávu veru ale sa bojím 😒
@19vierka84 aj priatelova sestra ma a tiez ju chvali... 🙂 aj ja si dam kavu ale nemozem na prazdny zaludok...
@19vierka84 no ten moj nemá žiadny pupok tak že musím žehlit asi si ho začnem poriadne vykrmovať aj ked on sa lubi napapať len všetko vyrobí 😒
@miskachrumka pekne nechty robis 🙂

@miskachrumka ja neznasam zehlit kosele...to ani neviem zehlit 😅 ale musim bo velka kopa tu je vedla mna 🙂 ale najprv sa najem este 🙂