Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
musime trenovat panvove dno
@miskachrumka velmi pekne su 🙂 aj ja chcem take 😉
@loralo ja používam intimky od začiatku hlavne prvé 3mes som mala silnejši výtok teraz je to lepšie ale aj tak ho mám !
a moč ?
ani nie zatial ale uvidíme neskor
@monculka aj tá kriklavá sa ti páči ?
nie každý je na takú farbu 😉
ale dakujem 🙂 🙂 🙂 zas vydržia 4-5 dni potom zas 🙂
@miskachrumka na intimkach frcim aj ja od zaciatku. tiez mam dost silny vytok
@miskachrumka no keby si videla co mam teraz ja na nechtoch, neonova kriklava ruzovo cervena, ci aka to je 🙂
@miskachrumka hej hej perfektna farba 🙂 ja si asi dam cervenu...ale ked mne sa teraz ani nechty nechce nalakovat 😅 no idem aspon umyt riad 😝
@loralo aj ja som začala mať s tým problém ale už som začala s :
http://www.tena.sk/profesionali/centrum-manazme...
hadam to pomože, zatial intimky
@monculka aj aj čakám kedy mi to doschne idem tiež umyť ešte som neumyla 😀 😀 😀
@loralo no ak nezapácha a nesvrbí tak je o ok ževraj 😒
@loralo ved taký mám ja teraz len na fotke to tak až kriklavo nevyzerá
@miskachrumka aha, mne sa zdalo, ze tvoj je tak viacej do oranzovo cervena, moj taha tak do cyklamenova
jooj ak sa mi nic dneska nechce...a to este musim ist do mesta...pane boze...uz nech aspon troska zaprsi 🙂
@loralo nie...........tento moj notebook fotí tak kvalitne a pritom je nový už viac takú značku nechcem 😠 😠 😠
@monculka má pršat zajtra aj v noci
@miskachrumka konecne...a nebola by som aj proti poriadnej burke 🙂 boze....varit musim a to ked si pomyslim ze dneska som sa dala na vyprazany karfiol...och 😒
@monculka no ja dnes idem robiť len špagety so syrom a mortadelou jednoduché a zasyti !
a budu aj burky aby si sa ešte nebala 😀
@miskachrumka no moj chlap si vzal do hlavy karfiol tak mu musim urobit 😀 a to mi nakazal na co najmensie kusky ho natrhat a tak obalit a vyprazit 🙂 no ja sa nebojim burok..len moj pes... 🙂 a to ked je burka tak sa dobre ze nevopcha do mojho zadku...ale to asi kazdy pes sa boji burky...idem si dat do kopi xicht nech vyzeram ako clovek ked opustim byt 😅
@monculka aj moji sa boja burky. vtedy si polahaju okolo mna, asi sa citia potom bezpecne, ale zase na silvestra sa im paci ohnojstroj a hlavne rakety 🙂 🙂 🙂
@19vierka84 jooj ta moja na silvestra sa velmi boji...si lahne do kuta a tam sa klepe 🙂 chudinka...este ze to je len raz za rok 😉
@monculka kamosou pes je uz tri dni pred silvestrom na tabletkach, aby to nevnimal, lebo on sa hrozne boji toho. kazdy pes je iny, nase su nastastie v pohodke co sa tohoto tyka
@19vierka84 to az tak ze musi byt na tabletkach?ty kokos...take som este nepocula
Ahoj mozem otazocku?ako sa Vám upratuje?mna veľmi boli chrbát ;( az do nôh mi to ide ;( moc toho nevládzem ;(

@loralo tak take nemam....a dufam ze ani mat nebudem 😉