icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
2. máj 2012

@loralo tak take nemam....a dufam ze ani mat nebudem 😉

loralo
2. máj 2012

musime trenovat panvove dno

miskachrumka
2. máj 2012

tak nechty urobené teraz som vsadila na kriklavu osviežujúcu farbu 😀 😀 😀

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka velmi pekne su 🙂 aj ja chcem take 😉

miskachrumka
2. máj 2012

@loralo ja používam intimky od začiatku hlavne prvé 3mes som mala silnejši výtok teraz je to lepšie ale aj tak ho mám !
a moč ?
ani nie zatial ale uvidíme neskor

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka aj tá kriklavá sa ti páči ?
nie každý je na takú farbu 😉
ale dakujem 🙂 🙂 🙂 zas vydržia 4-5 dni potom zas 🙂

loralo
2. máj 2012

@miskachrumka na intimkach frcim aj ja od zaciatku. tiez mam dost silny vytok

loralo
2. máj 2012

@miskachrumka no keby si videla co mam teraz ja na nechtoch, neonova kriklava ruzovo cervena, ci aka to je 🙂

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka hej hej perfektna farba 🙂 ja si asi dam cervenu...ale ked mne sa teraz ani nechty nechce nalakovat 😅 no idem aspon umyt riad 😝

jojo161
2. máj 2012

@loralo aj ja som začala mať s tým problém ale už som začala s :
http://www.tena.sk/profesionali/centrum-manazme...
hadam to pomože, zatial intimky

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka aj aj čakám kedy mi to doschne idem tiež umyť ešte som neumyla 😀 😀 😀

miskachrumka
2. máj 2012

@loralo no ak nezapácha a nesvrbí tak je o ok ževraj 😒

loralo
2. máj 2012

taketo nieco ako ten posledny na obrazku, ale na zivo je ta farba az taka kriklava, ze taha oci 😀

miskachrumka
2. máj 2012

@loralo ved taký mám ja teraz len na fotke to tak až kriklavo nevyzerá

loralo
2. máj 2012

@miskachrumka aha, mne sa zdalo, ze tvoj je tak viacej do oranzovo cervena, moj taha tak do cyklamenova

monculka
2. máj 2012

jooj ak sa mi nic dneska nechce...a to este musim ist do mesta...pane boze...uz nech aspon troska zaprsi 🙂

miskachrumka
2. máj 2012

@loralo nie...........tento moj notebook fotí tak kvalitne a pritom je nový už viac takú značku nechcem 😠 😠 😠

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka má pršat zajtra aj v noci

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka konecne...a nebola by som aj proti poriadnej burke 🙂 boze....varit musim a to ked si pomyslim ze dneska som sa dala na vyprazany karfiol...och 😒

miskachrumka
2. máj 2012

@monculka no ja dnes idem robiť len špagety so syrom a mortadelou jednoduché a zasyti !
a budu aj burky aby si sa ešte nebala 😀

monculka
2. máj 2012

@miskachrumka no moj chlap si vzal do hlavy karfiol tak mu musim urobit 😀 a to mi nakazal na co najmensie kusky ho natrhat a tak obalit a vyprazit 🙂 no ja sa nebojim burok..len moj pes... 🙂 a to ked je burka tak sa dobre ze nevopcha do mojho zadku...ale to asi kazdy pes sa boji burky...idem si dat do kopi xicht nech vyzeram ako clovek ked opustim byt 😅

19vierka84
2. máj 2012

@monculka aj moji sa boja burky. vtedy si polahaju okolo mna, asi sa citia potom bezpecne, ale zase na silvestra sa im paci ohnojstroj a hlavne rakety 🙂 🙂 🙂

monculka
2. máj 2012

@19vierka84 jooj ta moja na silvestra sa velmi boji...si lahne do kuta a tam sa klepe 🙂 chudinka...este ze to je len raz za rok 😉

19vierka84
2. máj 2012

@monculka kamosou pes je uz tri dni pred silvestrom na tabletkach, aby to nevnimal, lebo on sa hrozne boji toho. kazdy pes je iny, nase su nastastie v pohodke co sa tohoto tyka

loralo
2. máj 2012

@monculka no ja burky nemam rada, mam strach. v mojom okoli zabil blesk uz viac ludi, mam normalne traumu

monculka
2. máj 2012

@19vierka84 to az tak ze musi byt na tabletkach?ty kokos...take som este nepocula

monculka
2. máj 2012

@loralo no ak som zacala choti z mojim terajsim a oni byvaju na 8 poschodi tak som sa strasne bala ze trafi blesk telku bo telka je pri okne... 🙂 a take hluposti som si namyslala ale uz som si zvykla...

nati04
2. máj 2012

Ahoj mozem otazocku?ako sa Vám upratuje?mna veľmi boli chrbát ;( az do nôh mi to ide ;( moc toho nevládzem ;(

monculka
2. máj 2012

@nati04 ahoj 🙂 upratuje sa mi v pohode...mna boli strasne chrbat ked rovno lezim na posteli...mam problem sa otocit z jedneho boku na druhy a aj postavit sa neviem nejak extra lahko a rychlo...musi mi pomahat moj drahy 😅

nati04
2. máj 2012

@monculka no to tiez Poznám ;) mna Bolieva teda aj pri upratovani. Ked vysavam a umyvam dlazku inak nie