Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@1nyx11 O malu sa nestrachuj mysli hlavne na to aby ste teraz vy boli v poriadku, a aby ste to dotiahli co najdalej to je podstatne. ja by som ale odlucenie od mojej krpky tiez prezivala rovnako, teraz si neviem predstavit ako to bude ked budem v nemocke a to bude len par dni, ale neboj bude dobre 🙂
@1nyx11 držím palce !
Ale ste tu toho popísali sa mi to ani nechce čitat 😀 😀 😀
ja len som chcela že som poriekla puchnutie noh a dnes ich mám napuchnuté strasne aj natieram liotonom už pol hodinu a idem lahnut a vyložiť ☹
@miskachrumka ja som dnes aj nohy mala hore aj lremovala ;( ale tak je to lepšie ;)
@miskachrumka no aj mna to uz vcera postihlo, normalne som si clenky nevidela z vnutornej strany
@saranata
@vevuska1 ja si myslím, že ak bude takto ako je teraz, teda okolo 30 st. tak body s krátkym rukávom a na to gate, ponožky a čiapočka stačí. Ak bude nejak veterno a menej stupňov tak určite aj ja dám dupačky s dlhým rukávom...
Inak baby jedna kamoška, zdravotníčka mi poradila, že najlepšie zistíte či je dieťatku zima alebo teplo, keď mu siahnete na zátylok, ak ho má studený je mu zima ak spotený, tak teplo, samozrejme ak je v normálnom stave tak je bábätku tak akurát 😉 ja som si vždy myslela, že ak má studené ruky, nohy, prípadne noštek, ale že končatiny majú bábätká ešte slabo prekrvené, preto ich majú často chladné a trochu namodralé, ale netreba sa toho báť, je to normálny stav. To len taká info, kto náhodou nevedel, ako ja. 😉
@1nyx11 neboj vydržíte, všetko bude OK, len sa snaž šetriť, skús si k malej zavolať babky na pomoc, ak sa dá...a čo si pociťovala v brušku? Aj mne občas pichne v podbrušku keď vstávam a musím chvíľu sedieť aby to prešlo a občas cítim také akoby mi krčok niečo robil, ale netuším či je to naozaj krčok, len si to myslím, také pulzovanie, pichanie slabulinké...budúci týždeň mám poradňu tak sa na to chcem opýtať...
Ahojte mozem sa spýtať či morfologicky ultrazvuk uz ukáže rastepy? Alebo az neskôr sa to ukáže?dakujem za odpoved
@mishuu vzdy sa kontroluje zatylok u dietata
navyše dieta by malo okrem leta mat vzdy o jednu vrstvu oblečenia ako máš ty, takze podla toho obliekaj
v lete je v pohode body a plienka ale nie u 5 dnoveho dietata, ked su horučavy to je ine, to stačí ale prekryt plienkou a určite tenká čiapka
rodila som v lete v juli
@mishuu ja som rodila v juli v roku 1999 extremne teplo, vtedy obliekali sestričky , mala som 21 rokov 🙂 , mala dupačky +body a bola v perinke , ale len na cestu domov, potom bez perinky, ked som prišla domov tak 5 dní vkuse pršalo, zato ked som lezala tam tak bolo 35 stupnov
ja oblečiem ako bude, určite nebudem prehánat , to dieta nemá taku termoreguláciu ako dospelý človek, a prehriatie nehrozí ked bude mat body a polodupky a supnem ho do autosedačky, ziadna zavinovačka
@mishuu toto nam vraveli aj v nemocke, ze ak ma babatko studene koncatiny neznamena to, ze je mu zima a si spominam ako ma stale svokra prehovarala, ze ako je malej zima, ze ma studene ruky, ze ju mam lepsie obleikat a neviem co a darmo som jej to vysvetlovala, stale si brblala svoje. to iste ma prehovarala aj ked mala malinka stikutku, ze jej je zima a to mi doteraz husti. tak uz som sa minule nasrala a som sa jej spytala ci aj jej je zima ke ma stikutku, no ale ona si aj tak svoje husti 🙂 takze sa netreba vobec strachovat ked bude mat babo studene nozky alebo rucky. babatko sa vie rychlo prehriat a hned ma teplotu, nam sa to uz raz stalo, takze uz som sa poucila
caute zeny 😎

@vevuska1 no musim dúfať, no to je strasne ked mam malu doma nemôzem byť s nou ....... a viem ze keby ma aj pustia po 30 ked sa otoci dole tlacit skoncim znova tu a to do 38 tt 🙄 cele som si to inak predstavovala.