icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kacenka78
8. máj 2012

tak my mame dnes za sebou otras deň - vstávala som o 4 ráno, o 6 sa zobudil synátor s teplotou 39,70 a celý deň sa s horúčkou trápime, každú pol hodinku meriame teplotu, zrážame, sprchujeme, dávame lieky, a stále dookola....mám dosť...

1nyx11
8. máj 2012

@kacenka78 ☹ to mi je ľúto a čo ho chytilo len teploty? nech ste rychlo zdravy

monculka
8. máj 2012

baby...mna mala cely den tak aktivne kope ako este nikdy 😀 ale tesim sa tomu... 🙂 ale netesim sa na vecer ked sa budem snazit zaspat na boku...len potom budem dostavat kopance...totiz mam pocit ze sa jej nepaci ked lezim na boku 😅 preto ma kope 🙂

kacenka78
8. máj 2012

@1nyx11 včera začal trochu viac kašľať a dnes vyskočili teploty... 😖 Matej bol často chorý, ale malokedy chorobu sprevádzala teplota, preto ma to dnes prekvapilo a aj vyľakalo, 39,7 C je dosť...

kacenka78
8. máj 2012

@monculka aj ja dnes dostávam riadne kopance, ale drobec ma kope, nech som v akejkoľvek polohe...

monculka
8. máj 2012

@kacenka78 no mna vecer zacne este len poriadne...uz mi to niekedy aj vadi trocha ked chcem zaspat... 😉 ale tak nech si kope ked je jej dobre...ja som rada aspon viem ze sa ma ok 🙂

kacenka78
8. máj 2012

@monculka nastastie v case zaspávania a spánku aj drobec je kľudný, tie pohyby si užívam počas dňa ...

mercymay
9. máj 2012

Ahojte babeny, tak a dalsi tyzden pred nami, my co pracujeme sme mali poniektore 4 dni volna, ze ano? 🙂 Co ste robili cez vikend? My sme v sobotu doma malovali polovicu bytu a este nam ostala jedna izba a vcera bolo pekne, tak sme boli na zahradke sa trosku opalovat a hrabat sa v zemi. 😀

monculka
9. máj 2012

dobre ranko 🙂

mimi126
9. máj 2012

Dobre ranko 🙂 tie dnesne krce v lytku ...ach...au. Pritom mlieko pijem kazdy den rano aj vecer-uz cely zivot. Prajem Vam pekny, slnecny, bezkrcovy den 🙂

miskachrumka
9. máj 2012

@1nyx11 ja som chodila v noci prvé tri mesiace a teraz je to už pomenaj až pokím sa mala neotoči tak že ma tlačí na mechur 🙂 🙂

miskachrumka
9. máj 2012

@mimi126 mlieko velmi nepomáha piješ malo vody ja som krčami trpela už ako 16-ročná a vela vela vela vela piť nič iné tak nepomože !

miskachrumka
9. máj 2012

Čo plánujete dnes ?
máme stredu ja už chcem nedelu !

monculka
9. máj 2012

@miskachrumka ahoj 🙂 ja som prave vysla zo sprchy a idem k mame 🙂 a potom s nou do mesta daco si kupit...na meninky 😀 mne staci piatok...ide konecne do poradne a uvidim svoju malu bambulku 🙂 jaaaj a poobede jasne ze hokej budem kukat 😉 a ty?

miskachrumka
9. máj 2012

@monculka no ja doobeda oddychujem a niečo navarím a poobede pre maleho do školky a ideme von sa tulať ako každý den 🙂

monculka
9. máj 2012

@miskachrumka aj ja uz chcem mat malu aby som s nou mohla chodit vonka 🙂

miskachrumka
9. máj 2012

@monculka však sa snou už prechádzaš 🙂

monculka
9. máj 2012

@miskachrumka 😀 aaale ja sa s nou nieee takto chcem prechadzat 🙂 chcem aby ju uz kazdy videl 🙂

miskachrumka
9. máj 2012

@monculka neboj bude aj to.........

miskachrumka
9. máj 2012

@monculka ja už dva dni po internete hladám nejaké pekne leginy no konečne som ich našla 😀 😀
som zvedavá aké budú naozaj 😒

monculka
9. máj 2012

@miskachrumka no ja cez internet velmi nenakupujem...akurat teraz dosli plienky co moja mamka objednala cez net lebo vysli lacnejsie...ja si musim vsetko skusat uz teraz...a vlastne ani predtym som si nic neobjednala...ako oblecenie myslim 🙂

miskachrumka
9. máj 2012

Ahojte ako trávite den ?
nikoho tu nieje 😕

bbubinkaa
9. máj 2012

@miskachrumka 🙂 ja som tu, ale idem chystat mojmu drahemu nakladany encian k meninkam, co ma dnes... a kupila som si bednicku jahod, idem jest 🙂

monculka
9. máj 2012

@miskachrumka teraz som dosla z mesta...a kupila som si jedno perfektne tricko 😀

monculka
9. máj 2012

niekedy rozum mi zastane ake choroby su na svete... http://www.topky.sk/cl/13/1309284/Dievcatko--2-...

miskachrumka
9. máj 2012

@monculka nechcem to vidieť ..........ideme mi von malý sa neobedoval tak sa ideme flákať večer sem nakuknem 😉

monculka
9. máj 2012

@miskachrumka ja kukam ten debilny hokej...zemiaky som postavila a ked moj sa vrati z hokeja bo siel kukat do krcmy 🙄 tak mu urobim steaky ktore chcel...a potom budem lenosit...aj by som niekam sla ale nemam kam 😅

fate_girl
9. máj 2012

taaak... a uz mame prvu striu na brusku... 😒 vcera vecer tam este nebola a dnes uz je... co uz... ☹ nevadi, hlavna vec, ze malemu Oriesku je dobre v brusku... neviem ci su aj tie vase dnes take hyperaktivne, ale to nase kopka o 106... 🙂

nati04
9. máj 2012

Ahojte baby boli ste niektora u dr cunderlika na 3D?

obycko
9. máj 2012

@nati04 Ahoj. Ja som bola. Preco?