icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
11. máj 2012

@vierazit198 v tomto neviem či budem objektívna 🙂 ja som rodila na Antolskej tak o tej ti mozem napísat, v Ruzinove nie, ale ja mám osobitý odpor k tejto nemocnici tak mna tu neber v uvahu, mne tam rodili kamosky a nepocula som nič dobre a pekne , takze tak 🙂 🙂

kacenka78
11. máj 2012

@monika1091 tak ked tvoja dr. vravi, ze je to ok, tak jej doveruj 🙂

miskachrumka
11. máj 2012

@saranata neviem z kade máš také bludy 😕 😕 😕
Papa testy boli robene každému aj tu a tu sa snažia aby všetko išlo prirodzene !
a nie pichať všetko možné !
a ja sa nemám prečo nechať vysmiat ...ty si smiešna že máš 34 rokov a správaš sa ako 15ročne dievča !
ale už to nechám tak škoda mojich prstov !:o)
krásny den ti prajem a dufam že budem mať viac úcty a tolerancii ako 34 ročna matka 3 detí !

vevuska1
11. máj 2012

@saranata inak mne sa zda, ze do kazdej nemocky sa da ist pozriet nie, ze ake to tam maju a ovedia ako to prebieha, teda aspon na kramaroch to tak bolo, ked som tam ja lezala tak sa tam boli pozriet aj dva pariky a sestricka ak mala cas tak im to ukazala tam a povedala co a ako, neviem ci aj na antolskej sa to da, ale snad hej

miskachrumka
11. máj 2012

@vevuska1 a ty si už bola na 3d sono či nejdeš ?

saranata
11. máj 2012

@vevuska1 dalo sa doteraz aj na salu pozriet ak bola volna, neviem o tom ze by to rušili, myslím ze su ochotní v tomto smere, ale zase je to asi o tom na koho narazis 😉

miskachrumka
11. máj 2012

@vevuska1 ja som bola vždy zvedavá nie na porodnu salu ako vyzerá ani ako vyzerajú izby ale akú su možnosti počas porodu ...sprcha ..cvičenie ..fit lopta a podobne !
čo všetko možem využit počas tej dlhej doby ako by som vedela dopredu že budem rodiť 15hodín ☹ ☹ ☹

monika1091
11. máj 2012

@kacenka78 no hej ale tak aj tak som sa pre istotu seba objednala na kardio .... aby som bola pokojnejsia.... a ty kedy zacnes riesit epiduralku v kt mesiaci .... lebo aj na toot vraj potrebuju nejake tie vysetrenia

kacenka78
11. máj 2012

@saranata tiez s mi to nezdalo, ze pôrodnica bez EPI, tak som si to hodila do googlu a fakt 😕 😕 😕 v Banskej štiavnici nepoužívajú EPI...(forum na rodinka.sk z augusta 2011)

lucik194
11. máj 2012

baby @saranata a @miskachrumka nechajte si tie somariny na sukromne spravy, myslim ze nikto nato nie je zvedavy ..... stretli sme sa tu na tejto stranke aby sme pokecali a nie si nieco vycitali a nadavali si ..... kazda ma iny nazor tak ho treba akceptovat....

v kazdej SR nemocnici pichaju EPI a je na kazdej mamicke ci si ho da lebo neda .... (pokial ho chce a ma ho zaplateny a nema zdravotne tazkosti tak jej ho daju) ked ho nemoze dostat tak ho nedostane .... taktiez ked ho nechce ho nedostane....)

ceny na porodnika su vsade ine aj za nadstandard aj za otecka pri porode.... s tym my nic neurobime.... ja som rodila pred 2,5 rokom v ruzinove (BA) a pokial bude ten moj porodnik este stale robit, pojdem k nemu nech je ta nemocnica akakolvek (nakolko v BA sa moc vybrat neda, vsetky su v podstate rovnake, kazda ma nejake vyhody a nejake nevyhody) 😒

miskachrumka
11. máj 2012

@monika1091 ty ideš tiež na kardio ?
aj ja idem koncom tohto mesiaca aj ked EKg mám v poriadku !
ževraj mi dajú pristroj na srdce na 24hodín a ten by ,mal vlastne zitit čo sa deje 😒

vevuska1
11. máj 2012

@vierazit198 vidis, tak si tie nemocky skus ist pozret osobne a ktora ti bude viac sympaticka tak sa rozhodnes lepsie 🙂 aj na kramare sa da ist pozriet a aj
@saranata pisala, ze na antolsku by sa tiez malo dat 🙂 bo kazdy ti napise podla seba, tak sa skus sama popozerat a uvidis

kacenka78
11. máj 2012

@monika1091 na kardio vysetrenie som vtedy bola aj ja a nic nebolo zistene, este mi brali krv v suvislosti so spravnou funkciou stitnej zlazy....

a EPI - neviem, ci budem riesit.... staci zrejme aj v júli, ked pojdem prvýkrat do Šace....to ides len na take poucenie, daju ti papier, precitas, podpises - aspon pokial som to spravne pochopila...

monika1091
11. máj 2012

@miskachrumka to naozaj? ..... tak mne to neda to busenie ... sa bojim vies ci sa nestane nic baby... ked povedia ze ve vsetko v poriadku tak fajn ... ale istota je istota...

miskachrumka
11. máj 2012

@lucik194 ja tu nechcem vypisovať somariny určite tu na to niesom !
rada si tu poradím s mamičkami !
ona skočila že reagujem na jej príspevky tak na čo sem potom píše ? 😀
rada sem chodím 🙂
su tu super ženy a rada si snimi pokecám 🙂

vevuska1
11. máj 2012

@miskachrumka na 3D nejdem, pri malej sme boli ale uz bola velia, nebolo ju pekne vidiet a teraz nejdem lebo mi to pride strasne drahe a asi aj zbytocne, ja neviem, ja nepotrebujem az tak strasne vidiet babo takto, pri malej sme sli v ramci jednej vystavy a to bolo vtedy za dakych 20 eur a mame aj foto aj video, tak iba preto no teraz sa mi ozaj tolko penazi za to davat nechce. neviem mozno budem vyzerat divne teraz 🙂

miskachrumka
11. máj 2012

@monika1091 ved aj ja mám to bušenie aj ked už som ho chvalabohu dlho necitila asi 3tyždne dozadu !
😉 ale idem aj ja pre istotu ako píšeš !
tiež nechcem riskovať :(

vevuska1
11. máj 2012

@miskachrumka to zaujimalo aj mna, a presne toto vsetko aj splanala nemocka kam som sla, takze aj tentoraz pojdem tam, mne tam neprekazalo vobec nic, az na jednu sestricku, ale taka sa najde vsade 🙂

miskachrumka
11. máj 2012

@vevuska1 nie prečo by si mala vypadať divne 😉
každá sme iná ...ja som bola aj pri malom len bol zle otočený že by sme nič poriadne nevideli .... kázali nám prist o tyzden no už sme neprišli ....tak by sme teraz chceli ist ...ale ja chcem len fotky tie nám uplne stačia 🙂 budeme ju vidieť tam na monitore a fotky si zoberem domov 🙂

miskachrumka
11. máj 2012

@vevuska1 veru nájde !
aj tu ich je viac ako jedna 😠 😠
ale treba to prekonať ...aj ked je to tažké 😀 😀

miskachrumka
11. máj 2012

Baby som sa tu zakecala zas 😎
a už je 10hodin ešte musim zmývat a čaka ma pradlo ....ešte že mám navarené na dnes 🙂

monika1091
11. máj 2012

@miskachrumka no sak toto........

vevuska1
11. máj 2012

@miskachrumka my sme pri malej aj sli lebo to bolo prve tehu a musela som proste absolvovat vsetko, ale teraz uz viem, ze to nie je az tak podstatne a za tie peniazky mozem mat vselico ine. kazdy mesiac mi moja dr robi utz, takze ju vidim stale aj ked nie na 3D, ale mne to nevadi 🙂

vevuska1
11. máj 2012

no inak aj ja, uz sa chystam do sprchy asi hodinu 😀 a upiect kolacik, tak asi vas na chvilu opustim bo neskor sa mi uz nebude chciet 😝

miskachrumka
11. máj 2012

@vevuska1 ja si tiež akurát napúštam vanu 😀 😀 😀
idem sa vyčlapkať

miskachrumka
11. máj 2012

@vevuska1 ja to chcem len preto ,že asi je toto moje posledné tehu tak by som chcela vyskušat všetko kedže už potom nebude šanca :/
len preto !
a teším sa ja tiež chodím na 2D každý mesiac aj ked už potom by sme mali chodiť po tom 27tt už každé 3 tyždne 😉

saranata
11. máj 2012

@miskachrumka tak už potom asi nevieš čo píšeš , pretoze podla tvojich slov ti robene neboli ,vraj nebolo treba a to máš najlepšieho lekára.a zdoraznovala si mi to tvojím sposobom piatimi !!!!! takze tak
na teba fakt skoda reagovat

a vychovávaj svoje dieta a nie mna

nati04
11. máj 2012

@miskachrumka mi áni nehovor ;( ja neviem co skôr ;( je to strašne ale aspon keby služby tomu zodpovedali.

miskachrumka
11. máj 2012

@kacenka78 dakujem chcela som nájst !
no jedna si myslím,že má vždy pravdu a potom sa tu vyvyšuje !
😉

saranata
11. máj 2012

@kacenka78 ja som skor myslela lokalitu, ked zena chce EPi tak si vyhlada nemocnicu , ja som EPI nemala a a ani nechcem, ale urobia ti to na poziadanie všade, stačí ked tam zavolaš, na nete to nemusia mat

a nevyvyšujem sa , nie som tu v skolke aj ked niekedy to tu tak vyzerá , hold ubohost sa najde všade