Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ako na tej fotke sa mi zda ze ti stoji troska na krivo...na jednu stranu 😉
@monculka no čo si ty nevšimneš :D
@miskachrumka jééj vidím že čakáš dievčatko Sofinku 🙂
my máte tiež Sofinku a pred dvomi rokmi som mala presne taký istý termín ako ty !! 😀 😀 a malá sa narodila nakoniec 28.8. 😉
@lienkasophie super 🙂
to ma teší 🙂
je to krásne meno aj ked ich je ževraj vela ale je mi to jedno nepomožem si to meno je tak sladké a krásne 😉
Ahojte peknú nedelu prajem :o)
Čo dnes varíte dobré na obed ?
@miskachrumka aj tebe prijemnu nedelu 🙂 kuracie prsicka na prirodno, take lahke a zeleninovu polievku. ty co mas na plane?
@miskachrumka , Miši, ja robím kurča na smotane, lebo sa mi nič zložité nechce. Včera sme boli s deťmi celý deň preč, strašne dusno bolo a ku večeru vietor a ochladilo sa. Tak sme len zašli poobede na pizzu. 😉
@mimi126 rezančeková polievka musí byť a ešte neviem či kura alebo maso na prirodno 🙂
@bodka70 aj tu sa velmi ochladilo k večeru až som mala pocit že prišla jesen ale ani dnes nieje nejak teplo :(
ale aspon sa nepotíme ako opice v kufri 🙂
trošku to pomože aj ked potom je vela ludí chorých aj moj maly ma zas zapalene uško ideme na ORL do bb nabuduci tyžden ...nejak sa mi to už nepáči uvidíme či ma prievan alebo je tam niečo iné alebo mandla nosná :(
len nech mu to pomože chudáčikovy :(
ahojte. prajem krasny nedelny den a MAMICKAM VSETKO NAJLEPSIE k dnesnemu sviatku 🙂
@saranata
ahojte baby, ja vas len sem tam ockom zazriem, lebo chodim do sukromky, ktoru zalozila chirabell.vsimla som si ze uz je dalsia sukromka augusta 2012..tak som len chcela napisat, ze skoda ze ste sa baby, ktore ste dalsiu sukromku zalozili nepridali k nam do sukromnej temy, pride mi to ako zbytocne otvaranie dalsich tem s tou istou temou. chapem ze ste uz asi tak trochu "partia" 🙂 ale aspon by bolo este veselsie, a po case sa aj tak do sukromiek prispieva iba menej, ludia ubudaju, takto by to bolo jednotnejsie.
@loralo dakujeme a podobne 🙂
@tea333 ahoj to je síce pravda, ale ja som ani netušila najprv ze je nejaká sukromka , nás tam neni tak vela ako vás zrejme, u nás je to tak 20 členná skupina zatial.
Nám to vyhovovalo aj tu zo začiatku , dovody zalozenia sukromky asi najdeš po pár stranach čítania v tejto teme 🙂
prajem všetko dobre 🙂 🙂 🙂
@saranata no tak v prvom rade je veľmi smutne že mamicky a budúce mamicky sa takto chovaju;( mala byt jedna téma a hotovo. Aj ked ja mám len 27 rokov ale som si zažila svoje v živote áni teraz to nemám ľahké a preto má zarázaju ľudia ktory si nevážia iných asi majú malo starosti. Proste v živote treba pokoru ak si to mi sami neuvedomime príde nieco co uz nás preberie k realite ;( to je život raz sme hore a raz dole:( ja sa ospravedlňujem chcela som to napísať teii aby chapala prečo je viac tém. Tému majú byt o deťoch o tom co nás trápi nie kto co má auto a pod na to je určená sociálna sieť Facebook! Preto mi je ľúto že to takto dopadlo ste je viac tém ;(
@nati04 čo už ked to tak raz je tak sa podla toho ostatní zariadia, a vobec v tom nevidím už problem , v teme si pokecáme bez problemov a ostatných aspektov ktoré si spomenula a podobne.
a je uplne jedno kolko máš rokov nie? a myslím ze tá ktorej bola tvoja správa určená to aj tak pochopí zase po svojom , tak je to zbytočne už riešit 🙂 🙂 🙂
hlavne nech sme my a naše deti zdrave a to je podstatne a nie nejaké nezhody vo verejných diskusiách 😉
@nati04 no som sem skočila zas tu melete otom istom 😀 😀 😀
ja si tiež myslím že nezáleží kolko ma kto rokov ale hovorí sa čím starší tím mudrejší nie ?
no nie vždy je to pravda ..!
ja tiež nemám kristove roky ale mám toho dost za sebou a som uprimný človek a vážim si tích či mi za to stoja ...čiže moja rodina a dobrý priatelia ...a mojou prioritou je zdravie mojich nabližších a aby sme boli štatsný a nie sa tu handrkovať s niekim ....kto je taký aký je ....
dakujem za tvoj názor je velmi rozumný pekný den 😉 😉 😉
ja si tu rada píšem s mamičkami rozneho veku a velmi dobre si rozumieme ...a rada sem chodím 🙂
@miskachrumka Miska aj ja Som úprimne človek ktory sa na nic nehrá a nie raz som kvoli tomu mala problém len v tejto téme by som to nechala tak nech si tu kazdy povie svoj názor. Mne pomôže ked mi niekto poradí ako prvorodicke🙂 tesme sa na babetka a neutocme;(
@nati04 ja ti to napíšem do správy ......a ja mám rada úprimných ludí 🙂
a nie falošných :/
@nati04 joj tešíme veru je to bezpredmetné toto riešiť ...🙂
aké máte dnes počasie ?nam tu slnko svieti len nejak fuka a je chladno 😒
@tea333, @miskachrumka, @nati04, @saranata aj mne je luto, ze je viac diskusii a ak chcem citat rady vsetkých buducich mamiciek augustoviek 2012 tak chodim do všetkých.
Ale je zasa pravda aj tá, že tiež som tu v tejto diskusii musela raz vysvetlovat svoj nazor, co som ako myslela a ze som sa nechcela nikoho dotknut a bolo mi to dost nepríjemné. A fakt je aj ten, ze odvtedy velmi neprispievam, ale viac len čítam.
Nemyslím si však, že vek je indikáciou inteligencie a mudrosti. Je to individualne. Tak ako nie všetci ludia sú len dobrí alebo len zlí. V každom je nieco dobré a aj nieco zle. Tak isto kazda mamicka má v niecom pravdu a v niecom nie. Alebo sa len snazi zistit čo je najlepsie a tak sa aj názory roznia. Kazda sme iná a kazdá sme originál tak sa navzajom respektujme. Aspon do takej miery ako sa to komu dá. 🙂
Pekný zvysok dna maminky.
@miskachrumka u nás tiez fúka ;( ale bola som len Maminka odviesť darček a som doma 🙂
Tak mna by áni nenapadlo založiť novú tému mám ine starosti a aj prácu a nie takto riešiť veci:( rady mi veľmi pomôžu ale ved teraz áni neviem kam mám chodit ;(
juuuj baby už dosť
myslím, ze to čo sa malo povedat sa už povedalo 🙂 už to fakt netreba natahovat dalej 😉
užívajme si detičky a opatrujme brušká 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@nati04 mne to tu uplne stačí bud sem kuknem alebo mám ešte dve oblubene témy alebo si pišeme cez správy je toho dost ..🙂
@nati04 a čo si jej pekné kupila ?
@miskachrumka no mne to je divne že sme tu kecali a zrazu sú na svete ine fóra 🙂 ved mne to je jedno ale v konečnom dôsledku aj trápne. Ale kto ako chce ;)
juuuj uz sa tak tesim na zaciatok juna a nakup v polsku. Uz sa tesim ako sa nebudem vediet rozhodnut co si vybrat lebo vsetko bude pekne.Nastastie budem mat aj manzela-brzdu aby som nenakupila zbytocnosti 🙂
a co vy? uz mate dake vecicky pre anjelikov?
@nati04 nevadí však sa nás tu najdu nejaké čo budeme písať nie ?
ostatné sa bud nechali oklamať alebo nalakať ....
je mi to tiež jedno !

@monculka jednu ruku mám hore lebo tam mám telefon tak to asi preto to tak ukáže 😉