Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
A máš pravdu zrazu tu nikto nieje ....ale do augusta sa ich tu nájde zas vela 🙂 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka ja som tu 🙂
@monculka super to ma teší 🙂
@miskachrumka prave som si urobila fajnu mnamku 🙂 nakrajane jablko+banan na to som si dala cukora na to cele danone sladky biely jogurt 🙂 mnam
ahojte tehulky, tak mame za sebou vikend, cely som ho prelezala, nalievam sa cibulovym čajom, kloktám, pchám do seba vitamíny :( nestačí, že mám mať kľudový režim, ešte aj ochorieť musím.... po kontrole v piatok u Dr. mam nadalej brať Magnezium v davke 3x2 a pokračovať aj v braní železa....
@mimi126 a kam do Polska sa chystas na nakupy? ja som si v PL minulý týžden vyhliadla kočiar, tak sa vytesujem 🙂 ináč ostatné veci veľmi kupovať nebudem, minulý týžden som si delila malé vecičiky po deťoch mojej sestry a kmotry, tak mam toho veru dosť.... ja som už skôr pozerala na veci, čo treba do pôrodnice pre mňa...
@nati04 presne si to vystihla do detailu 😉 😉 😉
@monculka ja som akurát spapala dva jogurty jahodové a akurát pijem pol litra kakaa studeneho 🙂
@miskachrumka ja si dam mlieko za tymto vsetkym potom pockam chvilu a dam si sirup na zahu...dala som si vypisat v piatok bo neskutocne ma palila... 😝
@kacenka78 tak prajem skoré uzdravenie .....
ja zas bojujem s malým ma zas zapalené uško ideme dat asi vyberať mandlu nosnu :/
@monculka aj mlieko pomaha na pálenie záhy ....
nie vždy mi pomože ale vačšinou ! 😉 ja milujem stedené kakao ...aj zasýti aj si pochutnám
inac moja mamka od mojho 19 rocneho brata dostala krasny darcek ku dnu matiek...sms-ku ze lezi v posteli bo ho zbili ak isiel domov z mesta...na stastie si to odniesol len jeho velky nos 😉 teraz ho ma 2x vecsi... 🙂 viem neni to smiesne ale tak sme radi ze to dopadlo takto ,,dobre"
@monculka
@miskachrumka
z e-mailu, čo mi dnes prišiel:
Pravdepodobne ste sa už stretli so síce neškodným ale veľmi nepríjemným pálením záhy. Ako dieťatko rastie, tlačí váš žalúdok smerom hore. A vy pri každom pohybe, pri spánku, proste kedykoľvek môžete zaregistrovať ako sa žalúdočná šťava posúva smerom nahor až do tráviacej trubice.
Lekár vám môže predpísať liek na „viazanie“ kyseliny. Niektoré z nich však viažu i železo, magnézium a iné minerálne látky. Skúste to teda najprv prírodne.
Ako?
Jedzte radšej častejšie a malé porcie.
Vynechajte sladké a dráždivé jedlá.
Miesto kávy si dajte čistú vodu.
Po každom jedle vypite šálku feniklového čaju.
Skúste piť aspoň dvakrát denne šťavu zo surových zemiakov.
Ak nič nepomáha, skúste ísť na to metódou „klin sa klinom vybíja“, teda zjedzte niečo veľmi kyslé – kyslú kapustu, ananás, pomaranč alebo lyžičku horčice.
@miskachrumka mne uz mlieko nepomohlo...len 10 minut mi bolo dobre...aj acidko som pila a nic...a zatial od piatku ma palila len kratku chvilku takze pomaha ten sirup ci co to je...
@miskachrumka dakujem.. snad to coskoro prejde, uz je to tretie bolenie hrdla pocas tehu a liecba homeopatickymi liekmi je u mna nejak zdlhava....
a nech sa tvoj drobec dá čo najskôr do poriadku.... ja som sa s Matejom trápila od utorka s vysokými teplotami a kašlom, a dnes už behal ako splašený, nedal si vysvetliť, že ešte nie je fit a nemôže tak vystrájať....
@zuzanapd najviac sa my pozdávalo to klin sa klinom vybíja 😀 😀 😀 😀 😀 kapusta to je moje ale aj mlieko milujem to tam nebolo spomínane ?!
no a kavu nepijem vobec ...fenikel vypijem len pri upchatí nosa 😀 a štavu zo zemiakov som ešte neskušala ale nieje velmi chutná že ?🙂
@monculka ja som mala take cukríky na cmulenie pri malom za minutu bol pokoj musím aj ja ppovedať doktorovy len vždy zabudnem .....boli skvele hned pomáhali 🙂
boli ako cukriky balene a zelene 😉
@miskachrumka ja mám rada surové zemiaky už od malička, takže mne ich chuť nepríde nejaká hrozná...
@miskachrumka ja mam taky sirup v sackoch...vola sa to anacid a netreba na to ani recept...a zatial som spokojna 🙂
@kacenka78 ani nehovor on je celý den aj dnes aj včera na nurofene a panadole ..hruza už nech mu to vyberu bude zas všetko ako predtím chvalabohu ....
a ked mu zabere sirup od bolesti tak sa aj usmieva aj hrá ako aj teraz je spokojný a zas o hodinku dve bude horučka plač a krik a budem zas bojovať čipkom na oplatku a rano letime doktorke !
@monculka a prečo sa pobili ?
nehovoril ? nemám rada bitky ale také babské na diskotékach bolo fasa dakedy sme sa narehotali na nich do zblbnutia 😀 😀 😀
@miskachrumka a je často chorý, že idete mandle vyberať?
@monculka no určite to treba riešiť oficiálne....
@zuzanapd aj mamina sestra ich miluje ked bielime na zemiakovu kašu tak utekám s hrncom lebo nič neostane na varenie 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka neviem preco...ale ako som pisala uz mal s nim nejaky konflikt...proste brat siel domov o 11 vecer a ze vraj 2 nanho vyskocili ale z toho sa jeden len pozeral...proste zle...oooo a tie diskotekove bitky 😀 ja som jednej vytrhla za hrst vlasov 😀 bola som pohadana z mojim chlopom a ona nanho cely vecer kukala na diskoteke tak ak som si dala do tela ta som sla za nou a museli na rozdelovat 😀 😀 😀 strasne rada na to spominam 🙂 ale to uz tomu su 4 roky 😅
@miskachrumka ja ked som bola mala tak som bola tiez casto chora a ak mi vybrali mandle tak choroby ustupily...
@kacenka78 doteraz vobec nie no posledný mesiac už ma treti zapal uška jedneho laveho tak ma každý presviedča že to bude mandla nosná lebo ako náhle dostane sople už sa stažuje na bolesť hlavky a už viem kolká bije ..
1krát ja že dostal prievan tak som to nejak neriešila bola som u dr dala nam octobacid a nasivin do nosa
2krát tyžden na to podotíkam som už išla na pohotovost kedže to bolo v sobotu a tam nám už dali atb a veci podobné ledva sme ich dobrali išiel do škollky 3 -4 dni pokoj a zas teraz už od piatku zas horučky vysoké bolesť hlavy a zas uško :( či maju prievan v školke stále 😠 😠 😠 😠 😠

@mimi126 no aj ja plánujem velké nakupy až v polke juna alebo koncom juna to uplne stačí 🙂 🙂 🙂