Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka on skor nosnu mandlu lebo máva často sople a dotoho hned jedno uško ☹ ☹ ☹
@miskachrumka no ved aj mne nosne mandle vyberali...asi ked som mala 6 rokov...nerada na to spominam...ale nechrapem od vtedy 😀
@monculka no teraz už majú iné metody ako z pred 15rokov teraz to robia za anestezy a laserom a už to nedorastá chvalabohu 🙂
@miskachrumka no a mne zviazali ruky aj nohy a nejake klieste mi vopchali do ust a som normalne pocula jak mi to odcvakly 😝 velmi som plakala... ☹ to bol masaker
@monculka no to je metoda našich detských čias chvalabohu ....že aspon to zdravotnictvo sa inovuje ked už nič iné :/
@miskachrumka tak tak...niektore nemocnice su aj v terajsej dobre skor mesiarne...napr. ta nasa roznavska...ides pozerat hokej?
@monculka tu v bs nemáme nič ani tu masiaren :(
tu je všetko len zakladne a okrem pohotovosti gynekologickej a oddelenia tu nieje oddelenie detske len dve pediatričky a to je vše aj na pohotovost musíme ist 50km :(
smutne ale tak to je tu na sk :(
a nie nekukam teda mám ho zapnuty malý kuká a fandí ja to nekukám nič nam to nepomože ...chleba nebude lacnejší
@mimi126 pri prvom dieťati som musela taktiež všetko kupovať, po dlhšom čase v našej rodine malé dieťa, takže to boli výdavky, teraz ma teší, že ušetríme, o to viac, že zase chlapčeka čakáme 🙂 a máš vyhliadnutý nejaký kočiar, či vyberieš až na mieste?
@miskachrumka no to mi je ľúto, že drobec takto trpí, ak má pomocť to, že mandle pôjdu von, tak to treba asi absolvovat...
@miskachrumka tak tak...chleba lacnejsi nebude... 🙂 joooj zasa som hladna...zasa by som nieco zjedla...ale nieco sladke...doktorka ma spindala ze najk skacem z vahou...od poslednej poradne som pribrala 4 kg 🙂
@monculka ja zatial ani kilo chvalabohu pri malom som už mala v 26tt už 8kg na vyše no som prekvapená .....a aj rada 🙂
no uvidím ako to pojde po 30tt ked dieta aj priberá ...
ja mám poradnu 28-meho tak uvidíme 🙂
@kacenka78 verím že mu to pomože a to je doležité 🙂
lepšie ako sa má trápit a ja sním !
@miskachrumka ja az den 4.6 den po mojich narodkach 😀 ale predtym pojdem do sace na 3D takze sa uz neviem dockat...vraj v 30tt uz na 3D foto bude babo vyzerat tak ako ked sa narodi 🙂
@monculka aj ja idem o tyžden na prvé 4D 22-heho aj s drahým 🙂
@miskachrumka ja som uz bola na tom morfo 3D aj z mojim a aj teraz ho berem 🙂 nevieme sa dockat 🙂
@monculka ako je to možné ?
každá tam ideme raz a ty už druhý ?
máš nejaku licenciu na to ?_D
@miskachrumka no to ca robia te USG v 12tt 23tt a 30TT ci ako to je...dufam ze tento krat uz nebudem platit nic za to 🙂
@monculka aha ja som mala doteraz klasický 2D
@miskachrumka ani na tom morfologickom si nebola?
@kacenka78 tu sa mi paci dorian, no tam maju aj tak prevazne znacku Vector, V-travel, Carino..., akurat, farbu-kedze nevieme na isto co to bude len sa zda ze chlapec ale aj tak do buducna- nieco hnede-take late. Aj ked velmi sa mi pacia fialove kociky-no na chlapca asi velmi nie. Asi to nechame na lasku na prvy pohlad 🙂
No Monika krpec dokukal rozrávky a ideme sa kupať a papať a buvať teda ja ešte nie ale malý ano ...
ešte sa tu zastavím 🙂
@mimi126 vieš čo tu bola jedna matka tak presvedčená že bude baba že kupila fialový kočik a kočikuje v nom chlapca Simona :D
@monculka ale ano bola ale to všetko je len 2D nie 3D ako si bola ty ..
@miskachrumka no ja by som mala byt tu 🙂
@miskachrumka no aj toto bolo 2D ale potom prepol a dal mi 3D fotku 🙂

@monculka ja som raz jednu babu zbila a som jej rozbila čelo odvtedy som už radšej nič nepáchala 😀 😀