icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
13. máj 2012

@monculka a popri kukáš hokej ?že?
či nie ?
ok pridem ešte idem maleho umyt a davat pozor aby sa mu voda nedostala do uška !

miskachrumka
13. máj 2012

@monculka aha tak to mne nič neprepol 😀 😀 😀 😀

monculka
13. máj 2012

@miskachrumka aaale ta pocuvam...este aj poker hram na nete 😉

mimi126
13. máj 2012

@miskachrumka prajem tvojmu drobcovi nech to s uskom nie nic vazne. nech sa to rychlo prelieci. A nech ho pri vysetreniach nic neboli.

miskachrumka
13. máj 2012

@mimi126 dekujem pekne ...aj ja si prajem to isté !!!!!!!!!!

miskachrumka
13. máj 2012

@monculka ty si šikovná 😎 😎 😎

miskachrumka
13. máj 2012

No ideme do vani ..musela som čakať pokím si maly povyberá na dnes autička do vani :D

monculka
13. máj 2012

@miskachrumka no ta vidis... 🙂 nezdam sa

kacenka78
13. máj 2012

@mimi126 Vector som aj ja pozerala, ale zapáčil sa mi Camarello Q 12, u nas stoji v 3-kombinácii cca 340 € a viac, tam som si ho vyhliadla za 270 € 🙂

nati04
13. máj 2012

@saranata ja ti poviem úprimne že som bola vdacna za tvoje rady aj som pretože určite máš skúsenosti a hlavne si ich vážim aj od porinky a pod ;) naozaj úprimne ti to hovorím 🙂 len som sklamana že to muselo takto dopadnúť že sa vytvorila nová téma. To je všetko. A samozrejme že ked máš pocit že niekto ťa urazil tak si to tskto vyriešila. Ja si tiez zakladam na slusnom chovani. A doma má učili vážiť si starších ale nie len ich všeobecne ľudí 🙂 to len na moju obranu aby si má nechápala zle.

kacenka78
13. máj 2012

@miskachrumka zrejme tvoj lekar nema 3D alebo ti ho nechce prepinať zakaždým, ked robí USG... moja Dr. mi robí ultrazvuk zakaždým, keď tam prídem a prepína medzi 2D a 3D, jej sa lepšie pracuje v 2D verzii, ale keď mi chcela ukázať malého, tak prepla na 3D 🙂

saranata
13. máj 2012

@nati04 zlatko , ale toto nebolo cele o mne a o tom ze ma niekto urazil , a nebolo to len moje rozhodnutie .
Mna neurazí niekto koho nepoznám a mám už o nom ako taku mienku pre sposob akým sa prezentuje takze to nebolo o tom ze som sa jedneho dna urazila a zalozila novu temu.

a čo máte stále s tým vekom??? , ja som sa nikdy neprezentovala ako najmudrejšia preboha , a navyše mám 34 rokov a nie 70!!a citim sa lepšie ako ked som mala 20
nevyvysujem sa ničím nad druhými ani vekom ani skusenostami , kazdá ich máme ine

toto cele bolo o niečom inom a už ma nebaví vysvetlovat prečo,tie zainteresovane priamo vedia prečo to bolo a ako vznikla nová tema, a luto ti nemusí byt nič, je uplne jedno v akej teme sa čo dozvieš a podobne nie?

nati04
13. máj 2012

@saranata ja som sa nechcela nikoho dotknúť len to že ja by som si nedovolila k staršej tak ako Miska to Som proti určite to sú veci ktore sa mi nepáčia ;(

miskachrumka
13. máj 2012

Zas tu píšete otom pište si cez správy -....!
už to tu nik nechce čitat

nati04
13. máj 2012

@miskachrumka Miska teraz som prišla domov a nedalo mi nereagovat. Takze prepac uz nikto nic nebude riešiť ;)

saranata
13. máj 2012

@nati04 mna si sa nedotkla, mne je to skor smiešne už 😉 kazdý sme dostali inú vychovu 🙂

a naozaj už dost, už ma to nebaví rozoberat stále 🙂

miskachrumka
13. máj 2012

Vždy ked sa tu rozkecáme tak sem musí niektorá prist a rozoberať somariny -.....už mi to lezie na nervy ....
kazíte nám pohodový večer !

miskachrumka
13. máj 2012

To že sme si nesadli so saranatou je jedno -.....nie každý si sekne ....a vyhovuje a už poprosím aby to nikto nerozoberal .....každá mamička tu má na MK nejakú čo nemusí !!!!!!!!!

miskachrumka
13. máj 2012

@nati04 ok .....

kacenka78
13. máj 2012

@mimi126 ja som si predbezne vybrala tento v zelenej farbe http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarello/592-...
... teraz pozerám, že ešte výhodnejšia cena v PL ako som si myslela, pretože v Poľsku máš v cene aj pláštenku a sieťku a tu u nás kupuješ všetko samostatne,takže dalsich 11 € k cene, teda 355 € na tej stránke...výber kočiarov je teraz taký, že je problém sa v tom zorientovať 🙂

miskachrumka
13. máj 2012

@kacenka78 tento kočik ma tuto hned suseda v sivej farbe !

mimi126
13. máj 2012

@kacenka78 no zda sa byt pohodlny. Dobry je aj v tom, ze k autosedacke mas aj ten taky ako fusak-to by som chcela.Nie vsade to davaju. Presne tak , tu su drahsie kociky a nie je to len tym nasim dph. A ty kde konkretne v Polsku chces kupit?

kacenka78
13. máj 2012

@miskachrumka je ich vela na trhu, kedze su predavane v takmer kazdom obchode a eshope na SK 🙂 ale aj typovo su velmi podobne s ostatnymi kociarmi dnes predávanými, mne sa uz aj pletú, ktorý je ktorý, všetky na jedno kopyto 🙂 no a kedze do toho Polska to mame 25 km, tak radsej si ho kupim v PL za 270 € ako u nás za 350 € 🙂

kacenka78
13. máj 2012

@mimi126 ja to budem kupovat v takej malej dedinke pri hraniciach - Leluchow - chodievame tam na menšie nákupy, sú to len stánky, ale v jednom rodinnom dome maju práve kočiariky a tam som si vyhliadla ten "môj" 🙂

miskachrumka
13. máj 2012

@kacenka78 tak to máš super veru ......aspon ušetríš !
ja to mám veru daleko ..

kacenka78
13. máj 2012

@miskachrumka to áno, nákupy v PL využívame často 🙂 a ušetriť 80 € na tom istom tovare je dosť...

miskachrumka
13. máj 2012

@kacenka78 určite ano 🙂
ja by som tiež rada ja som chcela ist skor zas do madarska na nakup ...

kacenka78
13. máj 2012

@mimi126 je priestranny, porovnavala som ho s dalsimi kociarmi v predajni..ale fusak k nemu do autosedačky som nevidela :( ale niečo podobne uz mam doma od sestry, tak to bude asi toto...so zapinami medzi nožičkami...

mimi126
13. máj 2012

@kacenka78 no to mas dobre. Ja mam do Krosna 90km a ak by u nas tak do Kosic presne takisto. V Leluchowe som bola az raz davnejsie 🙂 Aspon, ze v Polsku maju lepsie cesty nez u nas a nebude somnou az tak natriasat 🙂

mimi126
13. máj 2012

Kocky prajem vam dobru nocku, pekne snicky a nech vas chrania anjelicky ! idem ja buvat 😉