icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kacenka78
13. máj 2012

@mimi126 no do Krosna mas dost km, svagrina bola pred tyzdnom v Targu a tam mame podobne cca 90 km, len bolo teplo a ja som nechcela riskovat ist na trh na cely den...ale ze kociare takmer ziadne neboli...tak si musim vystacit Leluchowom a som rada, ze som nasla to, co sa mi paci 🙂 v Krosne si urcite vyberies vybavicku pre bábo 🙂

kacenka78
13. máj 2012

@mimi126 podobne aj ja želám, tiež tu už otváram ústa o dušu.... dobrú noc 🙂

miskachrumka
13. máj 2012

Babule dobru noc vám prajem idem lahnut za krpcom .... 🙂 tak zajtra .... 😉

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 aj ja mam vybrany camarelo a ideme ho pozret asi vo stvrtok do trnavy okrem tohto mam vybrane este dalsie dva, tak uvidime ktory to vyhraje 🙂

trutka
14. máj 2012

@vevuska1
@kacenka78 aj my budeme mat camarelo 😉

kacenka78
14. máj 2012

@vevuska1
@trutka
tak to som rada, že nielen mňa oslovil tento kočiarik 🙂 stretla som sa s reakciou, že načo sa trepem do Poľska, keď máme výber kočiarov na SK veľký, ale pointa je tá, že na Sk sú vo veľkej miere zastúpené práve poľské výrobky, ktore na prvý dojem nevyzerajú ako poľské (teda žiaden šmejd) no a cena je neporovnateľná 🙂 potom napíšte kočky, ktorý ste si vybrali 🙂

trutka
14. máj 2012

@kacenka78 my mame vybraty camarelo colorado,uz len objednat,tak snad buduci mesiac 😉 len mi neide pridat fotku,tak tu ti pridam neskor.
aj ja by som rada sla do Polska,ale kedze uz mam niekolko veciciek,asi by sa to velmi neoplatilo,mame to velmi daleko.kocik keby bolo treba reklamovat,tak by sa nam to vobec neoplatilo.ty to mas super,ze to nemas az tak daleko

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 tak u mna je tento favorit, kamoska ho ma tiez uz som ho aj omakala vsetko a ozaj je dobry 🙂 do polska nepojdeme bo ja som z ba a my to mame daleko, v trnave ho maju za 290 eur, tak my sa ojdeme pozriet tam 🙂

apoloma
14. máj 2012

Ahojte maminky ja by som vas poprosila o vas hlas pre nasho Daria na facebooku na stranke s peci a laskou lovela sutazime tam tu je link http://www.facebook.com/lovelababy/app_28319698... dakujeme pekne)

kacenka78
14. máj 2012

@trutka to je jasné, že len kvôli kočiaru sa ti neoplatí do PL ísť, keď to máš ďaleko, v Maďarsku sa také veci neoplatí kupovať? jasné, potom hoď foto 🙂

@vevuska1 a to je 290 € aj s autosedačkou? ak áno, tak je to super cena, len na SK som nenašla eshop, kde by bola autosedačka v cene, a ešte dokupujše aj pláštenku a sieťku... mna potešili v Polsku aj tym, ze si tam kociar mozem nechat zarezervovaný až do pôrodu a manžel potom poňho skočí, ako vravím, máme to za rohom...ale predpokladám, že dovtedy nevydržím a najneskôr v júli ho máme doma 🙂

trutka
14. máj 2012

@kacenka78 u nas vide tusim 320 eur aj s autosedackou, a mne hovorila predavacka, ze v tej cene je plastenka aj sietka.a zevraj sa da dokupit fusak rovnakej farby,tak neviem.uvidime,uz ked budeme objednavat

kacenka78
14. máj 2012

@trutka to Colorado je nejaka najnovšia verzia? na nete ho ani neviem nájsť, len v diskusii sa niekde spomína, že je ľahší ako klasická verzia Q12 a lacnejší ako verzia Q12 evolution 🙂 cez aky eshop alebo obchod ho kupujes? cena bude ok, ak tam máš všetko...

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 nie to je cena bez vajicka, ale nam ho netreba, lebo mame po malej vajicko 🙂 a kamoska co kupovala ten camarelo tak ona mala v cene aj sietku na hmyz aj tu plastenku do dazda, vsetko to mala v tej taske zabalene, ale ona neviem odkial objednavala my ideme pozriet sem http://www.bambini.sk/

trutka
14. máj 2012

@kacenka78 no zevraj je to novsie nieco,ale mne predavacka hovorila ze nie je nijak inak odlahceny,len su tam ine farebne kombinacie.na nete som ho ani ja nenasla,u nas v meste v jednom obchode. u vas nepredavaju niekde camarelo? ze by si sa isla nam opytat,mozno budu mat vzorkovnik.

kacenka78
14. máj 2012

@trutka musím pozrieť, kde v Prešove sú predajne aj s týmto kočiarom, vidím, že to Colorado su vzorované verzie oproti jedno-dvoj farebným kombináciam klasického....na ruskych stránkach sú foto, ináč krásne vzory 🙂

kacenka78
14. máj 2012

@vevuska1 ked to budeš mať vo verzii evolution, tak je to super cena - pozeráam na to bambini a tam je 290 € práve to Camarello Q12 Evolution🙂 v Polsku aj so sedackou bolo za 305 € 🙂

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 tento by som chcela http://www.bambini.sk/sk/5278/26/coletoo-q12-ca... a asi v zelenej farbe, no uvidime este ho poriadne pokukame na predajni, len neviem ci ho maju vystaveny, ale som im pisala uz mail, ze ci ich je mozne vidiet aj nazivo 🙂 inak ta cena v polsku je teda super, ale nas by cesta vysla drahsie, takze nam sa neoplati, ale inak super 🙂

kacenka78
14. máj 2012

@vevuska1 ak by som si vyberala z tejto kolekcie, tiez zeleny beriem 🙂 ale aj v tej predajni je super cena, pri inych kociaroch je cenovy rozdiel aj 70 €, a tu to mas pri tomto type bez sedacky s rozdielom cca 20 €, tolko nedas ani na cestu, takze dobre si vybrala 🙂 ak nech nam len sluzia tie kociariky 🙂

vierazit198
14. máj 2012

@chirabell to mas uplnu pravdu.. vsak co je dolezitejsie ako bezpecie a dobra starostlivost pre babatko.. ja sa rozhodujem nad Ruzinovom v ktorom som uz raz rodila ale je tomu 20r. alebo Antolska a tam je Jiska detske oddelenie a to je to co ma tam láka... uvidim co bude .. dakujem 😀 a prajem vsetko dobre

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 len akurat som pozerala take video na youtube, ze ta sportova cas nejde dat do uplneho lahu 😒 no ale uvidim teda, snad nam poradia v tom obchode, ze co a ako.

kacenka78
14. máj 2012

@vevuska1 vidíš, to som si ani nevšimla, tiež si dám predviesť kočiar....ako s ním narábať 🙂

kacenka78
14. máj 2012

@vevuska1 pozri tu http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarello/592-..., uplne dole maš video, v cca 5 minúte je ukážka športovj verzie a polohovanie...

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 no akurat mi odpisali na moj mail, ze ktory z tych 3 kocikov maju na predajni a nemaju ani jeden model, ale maju podobne a camarelo maju iba na objednavku 😖 takze ten tam ani neuvidim, ale aj tak sa pojdeme pozriet, mozno nam povedia daco viac o tych kocikoch, ved vediet musia

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 ja som pozerala tuto prezentaciu 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=cn-dTLnN2ME
vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 rozmyslam este nad tymto

https://www.youtube.com/watch?v=R7i2p6NSCvI

je sice drahsi, no uvidime, ten maju aj tam na predajni len iny model trosku

kacenka78
14. máj 2012

@vevuska1 túto som tiež pozerala minulý týžden na stránke niektorého konkrétneho eshopu 🙂, tam spomenuli, že sa nedá dať do uplne ležiacej polohy?
.. a ten druhý kočiar je tiež krásny, taký elegantnejší....

miskachrumka
14. máj 2012

Ahojte baby 🙂
tak sme doma konečne ...malý ma zas atb :(
a atb aj do uška ale po preliečení ideme na ORL tak konečne sa to bude riešiť .....a uško už dufam dá navždy pokoj 🙂

miskachrumka
14. máj 2012

Baby ja som si stihla ráno ešte aj nechty urobiť za 15min 😀 😀 😀 😀
som ale šikula že :D

miskachrumka
14. máj 2012

Na 15 min roboty su celkom fajn nie ?
Rozmýšlam čo variť dnes to bude asi o cestovinách bud so syrom alebo špagety ......

vevuska1
14. máj 2012

@kacenka78 nespomenuli to nikde, ale ked som pozerala to video tak tam ho uz nizsie nedala, teda do uplneho lahu, to by som na sportovej casti prijala, no uvidime co nam povedia teda
mne sa aj tento druhy paci, ale je uz drahsi celkom, no uvidime co povie mangel na cenu 😀