Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka pekne pkne 🙂 ja akurat robim perkelt, to sa zasa s malou napraskame 😝
@vevuska1 joj to by som si dala ale nejak nemám chut na maso ale ani špagety velmi neoblubujem...ale čo už malý ich má rad 🙂
a máme sa vyvarovať teraz mliečnym vyrobkom !
@kacenka78 a ty si ho bola uz pozerat nazivo niekde? no ja uvidim vo stvrtok co nam povedia a uvidime, ked tak zavolame tej kamoske a nech povie ako je ona spokojna s tou sportovou castou, ked som s nou bola naposledy tak mala malinku este vo vanicke a to bolo super, kocik sa lahko ovladal a bol celkom lahucky aj do auta ho super natrepala 🙂
@kacenka78 farby su pekné hlavne ta ružová sa mi lúbi ale ja už taký kočik nechcem ..taký tips me mali pri malom a nebola som spokojná ale dufam že ty sním budeš spokojná !
ja chcem veliky kočik a hlavne odpružený 🙂
@miskachrumka tak ked tak iba paprikas a preco nemozme mliecne? som nepocula, inak spagety by som si dala, len ja som ich prve mesiace tehu vzdy vyvracala, tak sa bojim si ich dat 😒
@vevuska1 lebo mlieko unižuje posobenie liekov tak že teraz mame mliečko vylúčit kim dobere lieky .....čo bude dosť ťažke hlavne na noc ked si pýta mlíko 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka jaaaj, no chudatko, tak nech je skoro fit teda
@miskachrumka tak nech sa to prelieci a vylieci. Dobre, ze si s nim sla a ze sa to nezanedbalo 🙂
@kacenka78 z Coletoo Q12 Camarello Evolution sa mi velmi paci ten cerveny. Su dobre aj vanicky maju hlboke. No uz len sa spravne rozhodnut 😝 dokonca tento typ v hnedom ma aj jedna mamicka od nas a pochvaluje si ho, ze aj konstrukcia je pevna aj celkovo je spokojna.
@vevuska1 dakujem aj ja verím že za pár dni bude všetko ok a 28meho sme objednany na ORL do ZV
@mimi126 dakujem 🙂
@vevuska1 ja som bola vo stvrtok v Polsku, kde som si ho obhliadla, ale len vo verzii s vaničkou...vedela som, že ešte do PL pôjdeme (kedze to mam 25 km), tak som si nedala spraviť kompletnú ukážku kočiarika... ale mohla som 🙂
@miskachrumka no aj mne sa páči ružová, len nám sa nebude hodiť 😀 😀 😀 😀 ja som pre zmenu taký väčší mala pri Matejovi, aj teraz som spočiatku pokukovala len po hlbokom kočiari, ale tento ma presvedčil, lebo má veľkú vaničku a veľmi dobrá manipulácia s ním je a je aj odpružený, pružiny sa dajú spevniť a potom je taký tvrdší....
tak nech sa Dadko dá čo najskôr do poriadku, nech ATB zaberú...chuďa maličké :(
@mimi126 červený je u mňa druhý v poradí, tiež pekná živá UNI farba 🙂
@kacenka78 vieš čo ale vobec sa nespráva že by mu niečo bolo 😀 😀
on leží ked už je velmi zle ináč aj s horučkou robí blbosti a somariny 🙂
a teraz náhana muchu po byte a ja rozmýšlam ako sa sem dostala :! mrcha !
@kacenka78 juuj no skoda, ze si si nepozrela 🙂 ja som zvedava teda co nam povedia vo stvrtok, ak sa tam dostaneme, lebo vo stvrtok idem aj na tu glukozu, tak som zvedava ci zvladnem potom niekam ist, bo pri malej som to nezvladala moc dobre, tu vodu som po 20 min. vyvracala a potom mi bolo cely den zle, takze uvidime este
@miskachrumka akokeby som citala o svojom dieťati 🙂 u nás pri vysokých teplotách je znakom nejakej choroby len horiace telo, ale nie správanie 🙂
@kacenka78 asi tak ......toto moja malá skaza 🙂
a aj na chodbe u dr .jačal hral ako keby sme tam vobec nepatrili ..
@kacenka78 ja sa už teším na tu glukozu 🙂
ja idem 28-meho o siedmej rano a nieje to nič hrozné 🙂
no nič dievčence, idem ku svojej práci, vzala som si z robotky papiere, aby som podokončovala, čo sa dá, keĎže už ostávam až do materskej na PN a dnes ich ešte musím odviesť do práce naspäť, kolegovia sa potešia, že im pribudnú ďalšie veci po mne :( no smola....tak krásny deň želám 🙂
baby akurát riešim odtok máme ho upchaty a kedže drahy dojde až v piatok tak si musim poradit sama mám doma sifo je to žeravina vám poviem som utekala ked to začalo bublať ako divé ale nehoršie je že to asi nepomohlo :(
ma porazí čo tam je zas upchaté aj sifon som mala dole ale upchaté to je v rurach 😠 😠 😠
trochu od veci píšem ale čo už 😀 😀 😀
Kacenka aj tebe pekný den aj ked tu je počasie na dážd a to ma deprimuje :/
@kacenka78 tak hadam tento krat ju v sebe udrzim a ze bude vsetko ok 🙂 inak vypit to nebol problem ani citron mi netrebalo a ani nic, len uz potom neskor mi bolo zle z toho 😒 a kocik ked nie vo stvrtok tak snad v sobotu pojdeme, uz musim muza dokopat k tomu lebo neskor sa mi u nebude chcet chodit a testovat kociky, uz teraz ma vsetko tlaci, brusko mam dost vysoko a tlaci mi na rebra a pluca, zle sa mi dycha a sedi v aute, najlepsie mi je v lahu a v lahu na chrbte, aj ked by sa zevraj nemalo, ale ja sa vzdy musim aspon na 10 min. tak natiahut 🙂
Ahojte, neda mi nezareagovat na nakupy v Polsku. Boli sme 8.5 v Krosne, nie len na trhu, aj v meste (dopredu sme si na internete nasli obchody) niekto spominal, ze este ze maju lepsie cesty ako my.. pravda je opak, od hranic po Krosno to bol otras sama jama, lietali a skakali sme celu cestu ( nehovoriac o tom, ze sme z hranic isli cely cas max.60km/hod. stale sme chytili nejaku autoskolu,domacich, co chodia pomaly, a neskutocne kolony)
Ale teraz k nakupu... ja som isla tam na vsetko okrem oblecenia( to mam od kamosiek)
1. kociar- v PO 300E+vajicko 60, tam ten isty 280E+20E vajicko..a kedze chceme bez vajicka ( to chceme inej znacky) sa nam tam neoplatilo kupit pre 20E rozdiel, radsej v PO so zarukou
este ku kociarom, vsade len 3 znacky, Vector, Corino, Tako a sem tam sa naslo aj nieco ine ale islo o 2tr. polskych, alebo cinska vyroba
2. set s baldachynom , neskutocne ceny, a ked uz sme nasli 4 dielny ( obliecky, paplon, vankus, ohradka,baldachyn bez stojana za 43E) boli len v modrej, ruzovej, hnedej a sem tam zltej.. ( ide o sety nie s "zaclonovym" priesvitnym baldachynom ,ale o latkovy ) tie zaclonove ceny neviem, ani ake farby mali
3. oblecenie pre mna, len cisla XL a vyssie a ceny neskutocne, rifle 30E, sukna 30E.. a kedze ja mam aj teraz v 27tt velkost M, na mna nic nemali
Kobercek pre deti v PO 30E tam 28E
Takze sme na ostatne veci uz ani nepozerali, aby sme neisli naprazdno domov ( kedze mame 7 miestne auto a vybrali sme zadne sedadla na kociar a ine 🙂 ) tak som si aspon ten baldachyn kupila 🙂
Mna strasne prekvapili Poliaci, dvihli ceny skoro na nasu uroven a ked som videla buduce mamicky zo SVK, ktore tam kupovali veci ako zadarmo.. nechapala som.. aj ved viem, kedze predtym sme presli KE ze je to tam o dost drahsie ( ved len ne tom istom kociari bol rozdiel medzi PO a KE 100E) tak to moze vyjst lacnejsie, no pre nas nie..
Ale drzim prsty baby, mozno vy budete mat lepsi den na nakupovanie... 🙂 nam neprialo 🙂 pekny den
@mirkapo tak to si teda fakt nemala prajny den. My sme tam boli pred velkou nocou a cenovo sa mi tam zdalo vyhodnejsie. Kociky tam mali od 180€ do 300€ potom 6set do postielky od 35€ do 50€ zalezalo od materialu. No je dost mozne, ze vyrovnali ceny s nasimi. Po tvojej skusenosti Ti verim, ze sa ti tam ani nic neoplatilo a ktomu bez zaruky. Dufam, ze my budeme mat viac stastia. A kde v meste maju obchodiky?ja som nasla iba jeden.
@mimi126 ano maju aj lacne kociky, najma tie co najcastejsie idu, ale tie kvoli ktorym sme tam isli my nemali nikde.. ale nevadi, uz sme ich nasli aj u nas 🙂
obchody v meste, mali sme asi 10 na mape, ale nasli sme len 4, ostatne neviem, ci zrusili, alebo sa prestahovali.. ale tie co sme nasli mali dost pribite ceny, skoro na urovni v nasich obch.centrach. napr. 8ks set s baldachynom stal v meste 70E ( u nas cez net mam 11ks za 60E), len obliecky na vankus a paplon bol za 13E, ciapocky male za 2,5E ( uplne malicke jemnucke, u nas v obchodaku mali teraz akcie tie iste za 1,2E)
ale krutit sa po meste bola katastrofa, centrum rekonstruju, sama jama, oni maju cez centrum aj dopravu, cize aut neskutocne vela.... fakt sme nemali dobry den ( aspon ze obed cestou naspat na salasi bol skvely ) 😉
@vevuska1 vidiš dufam že sa teraz aj ja neprekvapím a napokon ju vyzvraciam sakra ale ja si pamatám že pri malom to bolo žužo žiadny problém ..no nemusí sa éra opakovať :D
Baby ja ani neviem ako ale som zaspala s malým .....ale do ružova som sa vybuvala 😎
len nič navarené ty kokso teraz budem hladná ......:/
Maminy mna nejak pobolieva dost jeden prsník :(
na boku neviem čo to :(

@vevuska1 najlepšie naživo vyskúšať, škoda, že som to nevedela vo štvrtok, hneď by sim si to osobne vyskúšala 🙂