icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mimi126
14. máj 2012

@miskachrumka a nebuchla si sa niekde, alebo nebuchol ta drobec pri santeni. Skus si natriet s dakou chladivou alebo nechtikovou mastou, malo by to prejst. Ak to bude pretrvavat tak sup k lekarom.Najskor to bude len nieco hormonalne si myslim.

miskachrumka
14. máj 2012

@mimi126 aj ja dufam ono ma tak pobolieva raz za mesiac alebo aj dva krát sa ozve na dva dni a zas to zmizne :(

monika1091
14. máj 2012

holky mate pocit ze vam baby vykopne brucho lebo ja am taky pocit uz od noci .... to ani na chrbte lezat to ano na jednom ani na druhom boku lebo kope? ........ dufam ze to nieje nic zleho.......

madzik
14. máj 2012

@monika1091 Ahoj ja mam taky isty problem :D :D

mimi126
14. máj 2012

@monika1091 ja uz asi 3 dni mam taky pocit den aj noc, ze sa chce vykopkat z brucha. Ja si myslim, ze je to len dobre. Dufam. Tie nase drobceky su uz take silne a mocne 🙂

madzik
14. máj 2012

@mimi126 Mna tiez hlavne v nocy manzel mi hovoril ze ked sa mi niekedy v noci prilozi ruku na brusko tak malinke mi ho ide vykopnut :D inak ked idem na Wc tak po vycikani sa riedne vypuca :D riadne to je krasne 🙂 uzivam si to 😉

loralo
14. máj 2012

@monika1091 ja presne to iste tieto dni. mam pocit, ze sa mi ako votrelec vyrve z brucha 😀

madzik
14. máj 2012

baby nieje to malo pribrat3kg za cely cas a to som 28tt?

alibabaa
14. máj 2012

@madzik ahoj, zaujala ma tvoja otazka, tak odpovedam :o-) kamaratka pribrala len 4 kg za cele tehotenstvo, je to individualne.. 😉

saranata
14. máj 2012

@madzik je to u kazdej zeny individuálne, ja som doteraz schudla 11 kg a 1kg som teraz pribrala len nazad
to je v pohode🙂

madzik
14. máj 2012

@saranata mne vobec nechuti jest, musim a niekedy nutit,a vecer ked sa najem celu noc nespim tak mi je zle ☹

saranata
14. máj 2012

@madzik takto som to mala doteraz aj ja, preto som chudla, teraz mi chutí ale mne ked bolo zle tak som musela nasilu niečo zjest aby sm vobec fungovala, tak skus aspon niečo vzdy dat do ust

madzik
14. máj 2012

ale mne byva v noci mam taky pocit ako by mi creva zastali a brusko ako kamen a babo kope ako divucke 😒 a rano zas ok ale musim sa donutit zacat jest ranajky a potom obed a veceru 🙂

madzik
14. máj 2012

@saranata ale mne byva v noci mam taky pocit ako by mi creva zastali a brusko ako kamen a babo kope ako divucke a rano zas ok ale musim sa donutit zacat jest ranajky a potom obed a veceru

saranata
14. máj 2012

@madzik no v noci to mam aj ja uz take vselijake,neda sa mi spat lebo najviac kope v noci.
To ze mas brusko ako kamen,moze by
t aj tym za dieta otaca a hybe lebo u mna je to tak a niekedy mi od zaludka pride.v noci zle

saranata
14. máj 2012

@madzik no v noci to mam aj ja uz take vselijake,neda sa mi spat lebo najviac kope v noci.
To ze mas brusko ako kamen,moze byt aj tym za dieta otaca a hybe lebo u mna je to tak a niekedy mi od zaludka pride.v noci zle

saranata
14. máj 2012

@madzik pisem jak tatar ale som na mobile 🙂

madzik
14. máj 2012

@saranata no moje kope aj v noci aj cez den ale som happy ze ho citim 🙂

mimi126
14. máj 2012

ja rano v pohode sa najem. No inak cely den a k veceru vobec. Ziadna chut na jedlo, ani necitim, zeby som bola hladna. Len sa donutim, ved malinke musi z niecoho rast. A to od zaciatku tehotenstva. A kopkanie sa mu najviac paci ked ja si konecne lahnem,chcem spat a vtedy zacne svoj cardas na celu noc🙂 juuuj ale je to super, krasne

madzik
14. máj 2012

@saranata super pises🙂

saranata
14. máj 2012

@madzik strašne blbá klavesnica na tom HTCku nervy mám 😀 😀 😀

ale podstatne je ze sa hýbe a to je dobre 🙂 do leta bude aj horšie 😀 ked prídu tie teplá, ale čo narobíme , treba vydrzat a prídu k nám naše babatká krásne

madzik
14. máj 2012

@saranata nieako prezit cely jun a jul a to krasne z krasneho sa moze zacat 🙂)

miskachrumka
14. máj 2012

@madzik ja som dokonca schudla 2kg a som v 26tt vobec nemusiš pribrať počas tehu ...
ja som pribrala pri malom 19kg a bol mneší ako mala

miskachrumka
14. máj 2012

ja sa teším aspon na polku juna ...
potom to už baby pojde ....ako voda !

saranata
14. máj 2012

@madzik zvládneme to , ja som už rodila v juli a to v 99 tom a to bolo peklo ak si niekto spomína, take horučavy boli vtedy, tak to nejako vydrzím aj teraz aj ked 😝 😝 😝

miskachrumka
14. máj 2012

@mimi126 ja mám za stále chut na cibulu a slaninu čo som nejedla od mojich 10rokov :D
nemožem sa prekonať ale stale lepšie slanina ako 2 čokolády 🙂

miskachrumka
14. máj 2012

Ináč ked mamička pribere napr 4kg za cele tehu je možne aby mala ešte menej ako o 4 kila ?
moja mama hovorí že je super čo najmenej pribrat ,lebo potom ked sa clovek zbaví aj vahy dietatka aj placenty aj vody aj všetkeho že budem mat menšiu vahu ako pred tehu 🙂
tak to ma teší ja som si myslela že čo priberem to aj odide nič naviac .....ale som milo prekvapená 🙂

madzik
14. máj 2012

Dobru nocku babenky uz ma lame 😉

monika1091
15. máj 2012

@madzik a dneska nic ..... vsetko z mierou... :-P

monika1091
15. máj 2012

@mimi126 dufam ze mas pravdu.......... a najlepsie ked cez cele brusko mi pretahuje ruku alebo nozku ... to neviem ale tie kopence vydno....