Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mimi126 aj ja dufam ono ma tak pobolieva raz za mesiac alebo aj dva krát sa ozve na dva dni a zas to zmizne :(
holky mate pocit ze vam baby vykopne brucho lebo ja am taky pocit uz od noci .... to ani na chrbte lezat to ano na jednom ani na druhom boku lebo kope? ........ dufam ze to nieje nic zleho.......
@monika1091 Ahoj ja mam taky isty problem :D :D
@monika1091 ja uz asi 3 dni mam taky pocit den aj noc, ze sa chce vykopkat z brucha. Ja si myslim, ze je to len dobre. Dufam. Tie nase drobceky su uz take silne a mocne 🙂
@monika1091 ja presne to iste tieto dni. mam pocit, ze sa mi ako votrelec vyrve z brucha 😀
baby nieje to malo pribrat3kg za cely cas a to som 28tt?
ale mne byva v noci mam taky pocit ako by mi creva zastali a brusko ako kamen a babo kope ako divucke 😒 a rano zas ok ale musim sa donutit zacat jest ranajky a potom obed a veceru 🙂
ja rano v pohode sa najem. No inak cely den a k veceru vobec. Ziadna chut na jedlo, ani necitim, zeby som bola hladna. Len sa donutim, ved malinke musi z niecoho rast. A to od zaciatku tehotenstva. A kopkanie sa mu najviac paci ked ja si konecne lahnem,chcem spat a vtedy zacne svoj cardas na celu noc🙂 juuuj ale je to super, krasne
@madzik ja som dokonca schudla 2kg a som v 26tt vobec nemusiš pribrať počas tehu ...
ja som pribrala pri malom 19kg a bol mneší ako mala
ja sa teším aspon na polku juna ...
potom to už baby pojde ....ako voda !
@mimi126 ja mám za stále chut na cibulu a slaninu čo som nejedla od mojich 10rokov :D
nemožem sa prekonať ale stale lepšie slanina ako 2 čokolády 🙂
Ináč ked mamička pribere napr 4kg za cele tehu je možne aby mala ešte menej ako o 4 kila ?
moja mama hovorí že je super čo najmenej pribrat ,lebo potom ked sa clovek zbaví aj vahy dietatka aj placenty aj vody aj všetkeho že budem mat menšiu vahu ako pred tehu 🙂
tak to ma teší ja som si myslela že čo priberem to aj odide nič naviac .....ale som milo prekvapená 🙂
Dobru nocku babenky uz ma lame 😉
@madzik a dneska nic ..... vsetko z mierou... :-P
@mimi126 dufam ze mas pravdu.......... a najlepsie ked cez cele brusko mi pretahuje ruku alebo nozku ... to neviem ale tie kopence vydno....

@miskachrumka a nebuchla si sa niekde, alebo nebuchol ta drobec pri santeni. Skus si natriet s dakou chladivou alebo nechtikovou mastou, malo by to prejst. Ak to bude pretrvavat tak sup k lekarom.Najskor to bude len nieco hormonalne si myslim.