Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
hnusne pocasie... 😠
@baska1 a vidím čo ? 😕
@baska1 aha no ja som mala krv.obraz ževraj ukážkový tak mi povedala sestrička u gynekologa a šupla mi to do karty pre doktora ..!
ja som teraz zvedavá na ten cukor ...už si presne nepamatám kolko sa čaka na vysledky už to bolo dávno ale asi dlhšie ako tyzden tak nejak som tam bola sa opýtat ....
@monika1091 ja tiez neviem cim to bude 😀
Baby mna zas chytá dilema mena pre malú ...
začala s ami páčiť ta Saskia a Tamarka ...
ale už ked sme si zvykli že bude Sofi aj malý ju tak volá, tak by bola hlúpost to neniť nie ?!
@miskachrumka my napr. este ani meno nemame 100%-tne 🙂 a mne sa paci strasne Nella
Tích tu máme tiež dost .....nella nikola a natala joj .....ja sa riadim tím čo tu máme a čo nemáme !
@miskachrumka Sesterkin syn vola sestru Sofinku salonka 😀
@miskachrumka V rakusku je Moderne teraz Annalena🙂
@miskachrumka Do augusta to bude este vselijake s tymi menami, ak sa ti od zaciatku paci Sofinka tak je to favorit. Ale aj Tamarka je pekne. No asi sa rozhodnes podla svojho instinktu. Alebo daj nech rozhodne tvoj drobec. 🙂
@miskachrumka ze vraj vseobecne ho predpisuju pretoze ho stratis ho pri porode a pri kojeny a teraz sa pomaly doplna... ale skodlive to nieje.... a si prectav ze ma poslali na ten strojcek na srdce.........to co mas na 24 hod..... ale objednana som az na 2 jula to si nato este pockam :-P
@madzik party by to vkuse malo len tsss... po kom to dieta bude :D
@monculka ale akurat kusa posvietilo slniecko fajne vonku bolo teplo... ale teraz opat zamracene...
@monika1091 🙂
@monika1091 ako fajne ti tu uz 3den prsiiii 😒
@madzik no fajne ako fajne ... vonku je fajne v dome je zima ....... a kolko sa plati na slovensku nza 3D niekde 30 eur a niekde az 50 a pocula som aj o vadsich poplatkoch :-P
waw a ja som myslela ze 10e je maximum 😀 😀 😀 😀
@monika1091 waw a ja som myslela ze 10e je maximum
no a to som bola v najlacnejsiom za 30 eur v šaci......
@monika1091 u nas v BB sa plati 50 Eur za 3D/4D sono.
@mercymay co je 4D? ....... je to novinka?
@monika1091 vygoogli 🙂))
@mercymay to iste co 3D akurat jedna je farebna a jedna ciernobiela...
holky ja asi pojdem vykradnut cukraren....... lebo sa zblaznim :-P sa osalim :D
@monika1091
@mercymay
4D je to iste čo 3D čiže trojrozmerne zobrazenie plodu ale 4D je prenos v realnom čase 😉
@saranata no skoro to iste .... co som ja napisala...... ale odbornejsie napisane :-P

@miskachrumka aspon mne to na zaklade krvneho obrazu, že mi klesol hemoglobin