Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata ale čššt... :-P .......
@monika1091 😀
@madzik jo z obidvoch mien je mi zle ....mám susedy tíchto mien a ti poviem nikdy by som nepotrestala tak moje dieta 😀 😀
@miskachrumka no a ake su?? 😀 ci jatiez netrestat? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mimi126 no malému to je jedno ....ako sa už vyjadril a ako píšeš je favoritka Sofia od začiatku v podstate ...
mne to meno vyznie tak sladko ..
@madzik nejdem radšej písať ...... 😠 😠 hlúpe a ......
@monika1091 ten stroj mám mať aj ja ...a ako ti to dopadlo ?
Baby idem robiť grísik už mám nan treti den chuť ...ideme sa dojesť 🙂
a na to granko a maslo no mnam 🙂 dobrú chuť 😉 😉
baby,ake vecicky mate pokupene vo velkosti 56?Ci viac kupujete 62?
@zyza ahoj ano viac mám po malom až 62-ku z 50-tky vyrástol do mesiaca !
Baby aj vy tak mate po vycikani tvrde brusko?
popravde aj ja mam vela 56,lebo som dostala... 🙂
no,ja veru este nema skoro nic nakupene.len par veci,co mi ostalo po malom..ale rada by som este nieco take dievcenske...satocky alebo tuniku s gatami..obzeram to tu na bazari,ale bud drahe alebo sa neviem rozhodnut...
Dobre ranko maminky 😉
@saranata @monika1091 ved vravim, ani googlit nie je treba 🙂
dobre ránko aj ja želám... doteraz som len prečítala, keď ste písali o pálení záhy, teraz prosím o radu - večer som sa išla zblázniť, ako veľmi ma pálila... doteraz, keď som s tým mala problém, dala som si pohár mlieka a bolo dobre, ale včera nepomáhalo nič...okrem toho spím na vyvýšenej posteli s nohami hore, tak ešte viac mi to robilo problémy 😖
@madzik práve naopak ...nie ?
ja ked dlho držim moc tak mi tvrdne a ked sa vycikám je to super !
@mimi126 podobne aj ja !
@kacenka78 mne už veru tiež prestáva zaberat mlieko :/
už to zas začína uffffffffffff
Maminy od zajtra už aj mi začíname rovný meter 🙂
juchúúúú
v piatok pride moj mm sa už neviem dočkať ....a dalších 17dni mi ujde zas ako voda sním 😒
@miskachrumka No ano aj ked sa mi chce ale ked sa vycuram potom sa to malinke natlaci uplne dome a spravi ca taka gulka je to take zvlastne 😀
@miskachrumka a co iné ideš na tu záhu skúšať?
@baska1 vdaka za radu, vyslem hned manzela do obchodu, snad to pomoze, pocas dna to ako tak zvladnem, ale v noci je to des...

@monika1091 s farbou to nemá nič spoločne 😀