Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 ved ale zadýhavanie je normálne v tehu srdce ,pluca všetko je zatažené ....v tehu !
no uvidiš čo vybaviš ja uvidím či pojdem kedže stím už nemam problém !
@madzik mne smrdí vajce varene len podotíkam :D
praženicu možem ale kebyže mi dáš varené teraz pod nos tak sa od smradu asi po....!
čo mne nikdy nevadilo !
@miskachrumka aj keby mi to prestalo pre istotu by som sla ... co ak sa to opat vrati.......
@miskachrumka to je haluuz :D
@monika1091 vieš ja mám aj ine veci teraz na starosti ale ak stihnem kim bude drahy doma tak pojdem aj tam ak nie tak pojdem až nabuduce ked pride ...
@madzik že :D a dnes som dostala paradajkovú maniu čo som velmi neolubovala ako zjedla som ich vždy ale niesu na prvom mieste !a dnes som ich spapala asi 5 :O
čo je dost !na ranajky s pečivom !
a paradajkové polievky milujem aj teraz !
@madzik inak tu vidím že ty už maš ako keby syna a už akeho velikého 🙂
teší sa na surodenca ?
aj ked čítam že je to syn priatela !
tak už cmúľam tie pastilky TUMS, ako často ich beriete? aj preventívne, či až ked nastúpia problémy?
@kacenka78 jáj ty si sa poponáhlala :D
a pomohli ?
ja len ked to namna došlo až vtedy ...kedže mi hned zaberali ....🙂
ja si ich kupim zajtra aj s magne mám už poslednu tabl na večer !
@miskachrumka hehe no teraz je to uz nas syn,vies j som si zobrala za manzela vdovca s 9rocnym synom ale na druhy den po svadbe ma maly zacal volat maminka 🙂
@madzik krásne 🙂
@miskachrumka aaaaj ja si myslim🙂 on by chcel moc brata a sestru nechceee!! 😀 😀 😀
@miskachrumka mne by sa pacilo keby bolo dievcatko 😉
@madzik tak mu treba vysvetliť že nezaleží na tom čo to bude ale že aby to bolozdravé a bude mat surodenca a že aj sestrička bude užastná !
ved je dost veliký na to aby to pochopil !si myslím !
@miskachrumka on to chape 🙂 len radsej by bol keby bol brat ..ale uz sa tesiime 🙂))
@madzik mna by tiež potešila baba keby nám to na 3d potvrdili no je to jedno hlavné je to zdravíčko vždy to vyznie ako klišééé ale je to veru tak ...!!!!!!
aj keby bol napokon chlapec nevadí ba mám dokonca pocit že by s chlapcom Dadko lepšie vychádzal !
tak uvidíme čo nám nadelí ten hore 🙂
@madzik ved bude mat skím hrať footbal a podobné veci ..no uvidíte či už viete ?
toto je super obdchodík kuknite http://www.hrosik.sk/obchod/ciapky
@miskachrumka gynekologycka je nasa rodinna znama a ta nam nechce povedat 😀 😀 vraj sa mame nechat prekvapit 😀 😀
@madzik joj by som jej dala !
ja by som nevydržala ...ale ak to aj ty tak chceš tak vydrž !
@miskachrumka ja chcem ist na 3D k inemu lebo ta moja nema ,a potom sa budem tvarit ze neviem 😀
@miskachrumka vyslala som manžela do škôlky po malého a hneď aj do lekárne 🙂 ale jaké malé to je 🙂 po prvom cukriku mierna ulava, ale nie uplne....
@madzik prešpekulované 😀 😀 😀 😀 😀
@kacenka78 ano ?
ja som mala hned pokoj .....ano su malé ja som ich nehrýzla len cmulala 🙂 aj su chutne aj pomožu 🙂
@miskachrumka nic ine my neostava 😀 😀
baby co porabate??
@madzik tak nevydržiš ..ani ja by som teda klobúk dole pred mamičkami čo to vydržia, lebo predsa sa lepšie nakupuje aj všetko ....ked vieme pohlavie nie ?!
@madzik ahoj
boli sme vonku trošku ale ti poviem je dobrá zima fúka hnustný vietor !
aspon nas prevetralo a zajtra tu máme štvrtok 🙂
konečne už by som brala sobotu 🙂
@miskachrumka aj mna to hneva ja mam vsetko v bielom zelenom cervenom a zltom zatial :D

@miskachrumka ja zase nemozem vajicko strasne ma boli bruchoo 😒