Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
dobre ranko 🙂 teraz jak som bola vencit psa ma skoro odfuklo...tak u nas fuka vietor...idem sa hodit do vane 🙂
Teraz my volali z 3D zo zvolena že sa im stroj pokazil ..bože mna porazí to preto že som sa tak velmi tešilaaaa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@madzik no tento tiež vinde okolo 250E a už použity ...
uvidíme aj tak asi budem kupovať osobne lepšie je všetko vidieť ale chcem takýto tip iný nie !
@miskachrumka to je vela za pouzity,ternto typ kupis lacnejsi a novy...kukni na tej stranke www.svetkocikov.sk on tam je za 200cosik.. ja by som chcela zltyyy keby bol 😉
Bože som tak nasrata 😠 a zároven smutná :(
@miskachrumka a co ti povedali ze sa ti ozvu ked ho napravia?
@madzik že mám skusiť zavolat 30teho ako sú na tom !
ale že neslubuju ! 😠 😠 😠
idem skusiť ZH alebo BB
@madzik keby bol chlapček tak tento sa mi páči http://www.svetkocikov.sk/kociky-nestor/537-ram...
@miskachrumka aj ja chceem ist 🙂 ale domov na sk idem az26 ☹
aj tento je pekné len tie kolieska su na prd http://www.svetkocikov.sk/kociky-baby-design/43...
@miskachrumka fajny keby mal kolieska jak ten nestor 😉
aj tieto su vačšie super 🙂
http://www.svetkocikov.sk/11-kociky-bogus
holky a co hovorite na tento kocik? http://www.svetkocikov.sk/kociky-baby-design/71...
@miskachrumka JOJ to mi je ľúto ;(
@fate_girl podla mna bude veeeeeeelmi maličky !
Tak poradila mi jedna mamička a chopila som sa priležitosti a ideme teda do Levíc 28-meho pod večer 🙂na 4D video aj fotky 60E 😉
Tak toho 28meho máme všetko na kopu !
Ráno o siedmej na cukor potom čakať a po rychlo letiet do zv s Dadkom to uško pozrieť .....a potom to 4D to bude den ........rýchlo a zbesilo 😀
@miskachrumka ani nie vnutorne rozmery vanicky su 78 cm dlzka, 38 cm sirka a 21 cm vyska... len ja musim pozerat aj na to hladisko, ze ja sa s babom budem casto presuvat autom, kedze sa po porode musim vratit do kancelarie, kedze som zivnostnicka a nemozem si dovolit zatvorit kancelariu a zobrat sem niekoho ineho sa mi tiez neoplati a manzel by to tu sam nezvladol, lebo mame viac veci rozbehnutych... a tym, ze mam len kratku fabiu, tak musim brat ohlad aj na to, aby sa mi zmestil do kufra... a mat velky kocik ako si si vybrala ty, tak to by bolo pre mna trosku neprakticke...
@fate_girl no ja sa zas tak často presúvať nebudem ....
ja chcem len preto velký kočik že mám skusenost pri malom a kupili sme velmi drahý kočik a po 5mes už bola malá 😠
vanička tak som sa ponaučila !!!a aspon ,že on je marcový čiže kludne mohol íst aj do športovej kedže mal roka a bolo leto horuce 😉
no teraz sa mala narodí skoro do jesene a nemožem ju dat v january v 5mesiacoch , ked su najvačšie zimy do športovej preto chcem aby bola vanička veliká aby sa tam spratala do marca s fusakom a potom už bude dobre aj teplo ostane aj bude veliká bude mať 7-8mes a už bude zdatná ist sediet do športovej časti ...
len pre toto chcem teraz valký kočik ..a mi chvalabohu máme jedno velké combi tak to bude ok tam sa zmesti a daju sa dat aj kolieska dole ked sa kočik nezmestí po širke 😉 😉 😉
Baby prosím vás aj s 3D budem mat video?
@fate_girl a vidím ,že ste chceli teda chcete Danielku 🙂
aj mi sme chceli Danielku ,len som sa bala že ju budu volať Dana ..tak bude naša princézna Sofi 🙂
@nati04 ano ano 🙂
neboj aj v 3D robia video aj v 4D 🙂 a ty si ešte tiež nebola ?
tak niesom jediná 🙂
@miskachrumka vsak za inych okolnosti by som aj ja tak rozmyslala, lebo mas pravdu v tom, ze nase babatku budu akurat v takom veku, ze do sportovej casti ho dat nemozes... len bohuzial, ja musim rozmyslat trosku inak a vlastne skoro kazdy den, alebo kazdy druhy den budem musiet s babom cestovat.. a mame aj my este octaviu, ale na tej beha manzel a aj tak ju ide predat teraz a kupit zas nieco nove, len este nie je rozhodnuty, ze co 🙂
@miskachrumka ja som velmi chcela Dianku, len moj manzel chce silou mocou aby sa volala Danielka, lebo ja som Daniela 🙂 a zase zalezi od toho ako sa okolie nauci ju volat, napr. mna nevola nikto Dana... bud ma volaju Dada, Dadika alebo Danielka 🙂 a ked uz mna tak vsetci volaju, tak dufam, ze aj malinku by tak volali 🙂
@fate_girl tak nejaké s velkým kufrom 🙂 😉
mi máme fiat a j amám seat ten seat nemá velmi velký kufor ale ja tam všetko vpracem 😀 😀 😀 😀
tak sa rozhodni správne !

@miskachrumka ja si chcem tiez objednat z tej stranky www.svetkocikov.sk kociarik znacky Nestor toje nieco podobne co si ty tu dala vysiel by nas novy 230euro🙂 toho sa ajja bojim ze sa po 5mes nezmestiime do kociara 😒