Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no ale ja ju mám dost vystúpenu;( ale tiez mi to jedno ved nech je len mala zdravá to je najdôležitejšie 🙂 inak stretla som v jednom centre jednu pani a ťa mi hovorila že vyfajcila 20 cigariet denne v tehu a malému nic neni že jej lekár povedal že to neuskodi ked predtým toľko fajčila 🙂 tak som sa trosku ukludnila.
@nati04 no neviem či až 20cigariet dietatu neuližilo 😒
ale jasné ked fajčíš 20cigariet denne a ostaneš tehu a prestaneš nieje to tiež dobré aj tak v tele koluje nikotín ..
ale ja sa už krotím dost dnes som nemala ani jednu včera jednu a ked pride drahý to zas bude boj 😎 😎 😎
ja som pri malom fajčila ale len po 3mes a viac ako teraz ......pri malej no boli aj 2mes kedy som cigaretu nemohla dat do úst to bol asi 7-8mes
@miskachrumka no jasne tiez by som si nedovolila toľko ja mám aj tyzden že nic a ked tak maximálne dve ;( aj to si to vyčítam
A čo idete na večeru papať ?
@miskachrumka ja sledujem lebo ma to boli moc ked sa nahrnie k mechuru a vypina sa tam ako hrca a takto sa to tiahne uz mesiac 😀 😀 asi sa to babatku nepaci 😒 😀 ja som bola silny fajciar 20 denne ako som otehotnela je mi zle uz len z dymu a ani zuvacku nemozem 😉
@madzik to ta obdivujem ....ja musim mat aspon jednu slimku
@miskachrumka moja svagrinka je 25tt a iez nemoze prestat..vies aka som stastna ako blchaaaaaaaaa ze mi to smrdi..moj manzel fajcil pred otehotnenim somnou a teraz ked ja nie tak ani on nie 🙂
@madzik no niekto je ráznejši a niekto nie ....
každý sme iný .....moj nefajčí len ja .....!
moja mama je silný fajčiar a vela fajčila pri mne !
doteraz fajčí !
a pri bratovi prestala a bol stale chorý všetko sa na neho lepí :/
je to všetko individuálne !
@miskachrumka u mna to nieje o raznosti ale o smeade a nechuti 😀 😀 😀 joj keby mi to nesmrdelo a chutilo hned fajciim ja vobec nemam pevnu volu ☹
z toho čo tu čítam tak je vlastne fajčenie to najlepšie čo mozeme pre deti urobit, fasa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@madzik toto jedno nepoznám čo je slovné spojenie pevná vola ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@miskachrumka ved ja tez 😒 ake si znamenie? m,y sme s manzelom dvaja blizenci🙂 niekedy horoooor
😠
@madzik ja som vodnár !
a drahý je lev
@miskachrumka moj drahy mi robi veceru 😀 zapekane zemiaky zo spekackou...hubami a to poliate zo smotanou a vajickom 😅 to sa vola ze Co chladnicka dala 😅 😅
teraz už mi nedá nereagovať...budúce mamičky, viete vy vôbec, aký zázrak nosíte v brušku??? a kľudne tomu bezbrannému človiečikovi doprajete nikotín, je jedno či z jednej alebo viacerých cigariet. Strachujete sa o drobca, riešite každé pichnutie, či je s ním všetko OK a napriek tomu si veselo zahulíte. Ak by sa vašim drobcom nedajbože niečo stalo, potom si už neskoro budete hovoriť, či to vôbec stálo, za tú chuť... ☹
@monculka moja mama je bliženec 😉
a rozumieme si len tak na chvilku 😀
@monculka ja si idem dat zemiačiky a asi aj s meskom 🙂
už sa rozjedám ked má príst drahý ten stále papa len večer kedže ma taku pracu že sa priadne na je až večer :/ale si to može dovoliť ...a milujem ked pride miláčik chceš praženičku ?chceš niečo na večeru 😎 😎 😎
no čo mu odpovieš ? 😀
@nati04 ty čo ideš na večeru ?
kde si zmizla ? 😕
Mnohí lekári, gynekológovia a pôrodníci tvrdia, že matka, ktorá je fajčiarka, by nemala prestať fajčiť cigarety ani počas tehotenstva. V tele matky sa tak môžu objaviť abstinenčné príznaky, čo vraj škodí nielen matke, ale aj plodu. Samozrejme, nie škatuľku cigariet denne, ale obmedziť to na jednu, maximálne dve cigarety. Tehotná žena by mala svoje odvykanie od cigariet konzultovať s lekárom.
@miskachrumka mali sme co pisat o fajceni...ale tie co nikdy nefajcili to asi ani nikdy nepochopia
@monculka nechaj tak nevšimaj si !
nekaz to !komunikuj somnou 😉 😉 😉 😉 😉 😉
oto im ide !
nevšímaj si ...kedy budeš papat ?
ja si ešte načakám :/

@madzik no tak toto teda nesledujem :D
nejak neostáva čas 😀 😀 😀