icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
17. máj 2012

@madzik no tak toto teda nesledujem :D
nejak neostáva čas 😀 😀 😀

nati04
17. máj 2012

@miskachrumka no ale ja ju mám dost vystúpenu;( ale tiez mi to jedno ved nech je len mala zdravá to je najdôležitejšie 🙂 inak stretla som v jednom centre jednu pani a ťa mi hovorila že vyfajcila 20 cigariet denne v tehu a malému nic neni že jej lekár povedal že to neuskodi ked predtým toľko fajčila 🙂 tak som sa trosku ukludnila.

monculka
17. máj 2012

@nati04 fajcis?

miskachrumka
17. máj 2012

@nati04 no neviem či až 20cigariet dietatu neuližilo 😒
ale jasné ked fajčíš 20cigariet denne a ostaneš tehu a prestaneš nieje to tiež dobré aj tak v tele koluje nikotín ..
ale ja sa už krotím dost dnes som nemala ani jednu včera jednu a ked pride drahý to zas bude boj 😎 😎 😎
ja som pri malom fajčila ale len po 3mes a viac ako teraz ......pri malej no boli aj 2mes kedy som cigaretu nemohla dat do úst to bol asi 7-8mes

nati04
17. máj 2012

@monculka sem tam nie pravidelne len ked je stres ty?

nati04
17. máj 2012

@miskachrumka no jasne tiez by som si nedovolila toľko ja mám aj tyzden že nic a ked tak maximálne dve ;( aj to si to vyčítam

miskachrumka
17. máj 2012

A čo idete na večeru papať ?

madzik
17. máj 2012

@miskachrumka ja sledujem lebo ma to boli moc ked sa nahrnie k mechuru a vypina sa tam ako hrca a takto sa to tiahne uz mesiac 😀 😀 asi sa to babatku nepaci 😒 😀 ja som bola silny fajciar 20 denne ako som otehotnela je mi zle uz len z dymu a ani zuvacku nemozem 😉

miskachrumka
17. máj 2012

@madzik to ta obdivujem ....ja musim mat aspon jednu slimku

madzik
17. máj 2012

@miskachrumka moja svagrinka je 25tt a iez nemoze prestat..vies aka som stastna ako blchaaaaaaaaa ze mi to smrdi..moj manzel fajcil pred otehotnenim somnou a teraz ked ja nie tak ani on nie 🙂

miskachrumka
17. máj 2012

@madzik no niekto je ráznejši a niekto nie ....
každý sme iný .....moj nefajčí len ja .....!
moja mama je silný fajčiar a vela fajčila pri mne !
doteraz fajčí !
a pri bratovi prestala a bol stale chorý všetko sa na neho lepí :/
je to všetko individuálne !

madzik
17. máj 2012

@miskachrumka u mna to nieje o raznosti ale o smeade a nechuti 😀 😀 😀 joj keby mi to nesmrdelo a chutilo hned fajciim ja vobec nemam pevnu volu ☹

saranata
17. máj 2012

z toho čo tu čítam tak je vlastne fajčenie to najlepšie čo mozeme pre deti urobit, fasa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miskachrumka
17. máj 2012

@madzik toto jedno nepoznám čo je slovné spojenie pevná vola ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

madzik
17. máj 2012

@miskachrumka ved ja tez 😒 ake si znamenie? m,y sme s manzelom dvaja blizenci🙂 niekedy horoooor
😠

miskachrumka
17. máj 2012

@madzik ja som vodnár !
a drahý je lev

monculka
17. máj 2012

@nati04 no ja 1-2 denne...ale nie vzdy 🙂

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka moj drahy mi robi veceru 😀 zapekane zemiaky zo spekackou...hubami a to poliate zo smotanou a vajickom 😅 to sa vola ze Co chladnicka dala 😅 😅

monculka
17. máj 2012

@madzik aj ja som blizenec 🙂

monculka
17. máj 2012

@saranata to nikto netvrdi

porinka
17. máj 2012

teraz už mi nedá nereagovať...budúce mamičky, viete vy vôbec, aký zázrak nosíte v brušku??? a kľudne tomu bezbrannému človiečikovi doprajete nikotín, je jedno či z jednej alebo viacerých cigariet. Strachujete sa o drobca, riešite každé pichnutie, či je s ním všetko OK a napriek tomu si veselo zahulíte. Ak by sa vašim drobcom nedajbože niečo stalo, potom si už neskoro budete hovoriť, či to vôbec stálo, za tú chuť... ☹

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka moja mama je bliženec 😉
a rozumieme si len tak na chvilku 😀

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka ja si idem dat zemiačiky a asi aj s meskom 🙂
už sa rozjedám ked má príst drahý ten stále papa len večer kedže ma taku pracu že sa priadne na je až večer :/ale si to može dovoliť ...a milujem ked pride miláčik chceš praženičku ?chceš niečo na večeru 😎 😎 😎
no čo mu odpovieš ? 😀

saranata
17. máj 2012

@porinka krásne napísane...ale vieš ked už lekár povie ze 20 cigariet nevadí tak prečo nie 😖 😖 😖 😖
ved si to treba nejako ospravedlnit
ked už fajčím v tehu tak som ticho a nie ze sa tým chválim a ešte si to obhajujem

saranata
17. máj 2012

@monculka to tvrdíte kazdou zapalenou cigaretou!

miskachrumka
17. máj 2012

@nati04 ty čo ideš na večeru ?
kde si zmizla ? 😕

monculka
17. máj 2012

Mnohí lekári, gynekológovia a pôrodníci tvrdia, že matka, ktorá je fajčiarka, by nemala prestať fajčiť cigarety ani počas tehotenstva. V tele matky sa tak môžu objaviť abstinenčné príznaky, čo vraj škodí nielen matke, ale aj plodu. Samozrejme, nie škatuľku cigariet denne, ale obmedziť to na jednu, maximálne dve cigarety. Tehotná žena by mala svoje odvykanie od cigariet konzultovať s lekárom.

monculka
17. máj 2012

@miskachrumka mali sme co pisat o fajceni...ale tie co nikdy nefajcili to asi ani nikdy nepochopia

miskachrumka
17. máj 2012

@monculka nechaj tak nevšimaj si !
nekaz to !komunikuj somnou 😉 😉 😉 😉 😉 😉
oto im ide !
nevšímaj si ...kedy budeš papat ?
ja si ešte načakám :/

saranata
17. máj 2012

@monculka to je najvačšia hlupost na svete, ak sa zena rozhodne dat dietatu zivot tak má ešte predtým zmenit svoj zivotný stýl a nie obhajovat sa abstinenčnými príznakmi , to dieta si tu cigaretu nepýta!