Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kattey Ahoj...aj my sme povodne chceli tento, ale boli sme u jednej pani v predajni v Tvrdosovciach ktora nam dorian popisovala a predvadzala v porovnani s inym kocikom ... venovala sa nam vyse hodiny a pol a nakoniec sme sa rozhodli pre ten druhy, lebo sme na doriane zistili vela nedostatkov... ale tie sa urcite najdu na kazdom kociari (ak clovek neplanuje zan dat 1000 eur).
@nati04 ja som sa dnes vazila - 17 kg hore:( na mna nemate 😉
@smolinka024 ahoj 🙂 aj ja som sa teraz vazila a mam tolko co na poslednej poradni...na poslednej poradni som bola pred viac ako tyzdnom a mala som 66kg a teraz tiez mam tolko 🙂
Baby, vy ktore ste teraz asi v tom 27 tt - mate ten "tehotensky vytok" ?! Ja mam z neho uz trochu stresy, o tyzden idem k doktorovi a chcem sa na to spytat, lebo ho mam kazdy den, zvacsa je taky "vodnaty", takze sa uz zacinam bat ci mi pomaly neodchadza plodova voda. Ale to by som asi musela byt otvorena, nie? No dufam, ze nie som.
@smolinka024 ja od kedy som tehu nemam ziadny problem z vytokom...nastastie... 😉
@monculka no dufam, ze to "moje" je normalne :((( neviem...bojim, bojim....
@smolinka024 drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂
@smolinka024 ale dúfam že to sme aj zavodnene 🙂 že to pôjde ľahko dolu ;) lebo ja moc nepapam a som stále taka nejaka vatcsia ;)
@smolinka024 Ahoj aj ja som mala zvyseny vytok okolo 26tt no lekar povedal, ze je to normalny jav. Predpisal mi nato take daco ako čípky. A zaucinkovali.No nazov uz netusim. Ono sa to ustali aj samo-to len koli pocitu v gatkach.
Kocky chcem uz kupit dake dojcenecke flasky, no stale vaham.Je ta znacka Avent fakt taka dobra,kvalitna ze sa oplati alebo je to len "znacka"a rovnaka ako ine?
@mimi126 ahoj ja som dlho pouzivala avent, ale teraz uz viac ako osem mesiacov pouzivame klasicke sklenenu flasu. nezapacha ako plastove. je super, len treba davat pozor pri manipulacii aby sa ti nerozbila,ale je super. ja mam kopec aventovych aj inych plastovych,ale na sklo nedam dopustit
@smolinka024 Ja mám tiež výtok, neboj sa. A ak by to odtiekla plodová voda, to by bola iná šupa. Mne sa to stalo pri dcére, to je akoby si sa riadne pocikala, voda až po zem, tiekla mi riadne po stehnách... to nikdy nejde takto po kvapkách. 🙂 Teda aspoň som o tom nepočula...
@mimi126 ja som fľaše nekupovala pri dcére a dobre som urobila, vôbec som ich nepotrebovala, ja som dlho dojčila - vpodstate donedávna 😵 - a ak by predsa len sa stalo, že potrebuješ, vždy sa dajú dokúpiť... a nehovorím o tom, že minimálne 3 aventky som dostala vo všelijakých reklamných prenatal a baby - boxoch, ktoré by sa dali využiť v akútnych prípadoch... mne potom poslúžili malej na hranie 😅
@monculka dakujem
@carodejnica Tak to si ma upokojila...
@smolinka024 no veď to každý kočík má svoje plusy a mínusy, nám sa tento páčil kvôli tomu, že je taký dobrý pevný a s veľkými kolesami, na dedinu práve to potrebujem. Ináč ja som pribrala tiež už 14 kg, a v nemocnici keď som ležala pred dvoma týždňami ma kvôli tomu aj dosť deptali lekári a mi nadávali, akoby som bola jediná na Slovensku ktorá pribrala do cca 28 týždňa 13 kg čo som nepochopila, lebo obézna nie som, jem normálne a neprejedám sa, som len poriadne naliata vodou a puchnú mi dosť nohy ale tlak mám dobrý snažím sa dávať na seba pozor, ale neviem tomu zabrániť 😒
@smolinka024 aj ja mam hrozny vytok, toto je moje stvrte tehotenstvo ale takyto som este nikdy nemala, niekedy si myslim ze som sa pocurala, ale je to normalne - pokial nemas svrbenie a nesmrdi tak je to v poho, ja bez intimky ani krok
baby, kedy ste zacali prat veci pre male, ci nevadi, že to bude stat potom oprate dlhsie v skrini?
lebo rozmyslam, že operiem aspon plienky, sa mi potom nebude chciet stat v tom teple pri zehlicke
baby,ja sa uz teraz bojim porodu...nechcem na to este mysliet ale strasne rychlo sa to blizi... 😖
@kattey prečo si bola v nemocnici?
@kvietok173 ahoj a ty si doma? ci uz v nemocnici?
Baby nekrvacaju Vám dasna? Mne hej aj ked smrkam ;( mám strach či to nesúvisí stou zrazanlivostou ;(

@miskachrumka ved to...nic sa nedari do riti....ked sa jebe tak jebe a to poriadne...ale tak co uz...za vsetkym zlym cakaj nieco dobre...