Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ináč včera sme boli aj s Daduškom s tím uškom na ORL .......a má veru velkú jednu nosnú mandlu je potrebné ju vybrať ! ☹ ☹ ☹ ale dr mi hovorila že potom máme po probléme a bude všetko ok 🙂 tak ak mu to mám hned pomoct tak na čo čakať
@kacenka78 aha a to je ako možné ?
@miskachrumka joj, to vôbec nie... netvrdim, ze bude vyssi...ja si len tak dedukujem, ze telo potrebuje sladke, lebo v krvi ho je malo a lekarka mi vyslovene povedala, ze sa nemam priliš kontrolovať v tom, čo jem, teda ziadna snaha o "chudnutie" a pod... ak mam chut na sladke, mam si ho dat, pretoze moj cukor v tele sa velmi rychlo spaluje... kupila som si hroznovy cukor, aby som ho mala stale po ruke, ak by mi prislo zle... ak si mala predtym nizke hodnoty, teraz ak by si mala vyssie, tak by si vlastne bola v norme, nie?
norma tehotenstve je 3,3mmol/l až 5,8 (ak si dobre spomínam podla papierov, co mi dr. ukazala), ja som najprv mala 3,8 a po vypití glukozy po 2 hodinach som mala menej ako na začiatku a to 3,13.....
@miskachrumka ze ma neposlala na vysetrenie? no netusim, po porode som od nej kartu zobrala prec, ani kolegyna nebola a teraz je opat tehotna, pytala som sa jej, ci ju ta Dr. teraz poslala na testy, tak ze zase nie... ze sak nema nejaku predispoziciu na cukrovku, tak na co... nechapem tu dr....
@vierazit198 Ahoj, cakame chlapceka, som v 28tt a ten moj je teda riadne akcny... kope casto a hlavne navecer od 20tej asi...ale potom mava asi na 2 dni utlm, ze asi "spinka" vkuse. Vtedy mam aj ja strach ze co sa deje, ci nie je nieco zle. Doktor mi vravel, keby necitim vkuse 24hod pohyby, mam hned ist za nim alebo na pohotovost... pre istotu... Neviem ako to je s inymi "chlapcekmi"... nemam kamosky, ktore by cakali chlapceka teraz tak neviem posudik aktivity...
Ahojte baby, mate uz na brusku tu lineu negru? Mne sa to zacina robit - uz je trochu viditelna a nie som velmo z toho nadsena... Neviete ci to potom zmizne po tehu?! To mam problemy vsak?! 😉 Ale koho sa spytat ked nie vas
@smolinka024 ahoj 🙂 mne sa nespravila ani pri prvom dieťati a ani teraz ju zatiaľ nevidieť 🙂
@miskachrumka
@miskachrumka super gratulujem hlavne ze je zdrave ;) ja som chcela chlapceka ;)
@kacenka78 uvidíme ja verím že nebudem mať lebo ma porazí nemam cas popri malom ešte chodit kazdy den kade tade !
@nati04 dakujem pekne
Dnes ma doktor zneistil,povedal ze sa mu zda ze to bude chlapec a ked som mu povedala ze minule sa mu zdalo ze to bude dievca tak som pre zmenu zneistila ja jeho 🙂pri dlhsom skumani sice ostal pri tom ze to vidi na chlapca,ale zakoncil to tym ze nech to berem z rezervou 🙂 Inak vsetko v poriadku,rastieme...
my už máme test za sebou, všetko je o.k, tak ako aj pri prvej dcerke.
@miskachrumka tak mno ale ber to z tej lepsej stranky, vy aspon viete co to bude a mozte sa na to pripravit a tesit... my sa to dozvieme asi az pri porode, ze co cakame, lebo minuly tyzden sa nam malicke opat neukazalo :( takze my budeme mat asi fakt prekvapenie...
@miskachrumka bveruš, mě v 7 třídě brali taky nosní mandle, na pár let byl opravdu pokoj, ale nosní mandle dorůstají, takže v pubertě už jsme angíny mívala opět,...možná už to děljí jinak, ale i tak se na to radši zeptej.
mno ja som bola dnes na tom vysetreni na internom na EKG, tlak som mala v norme ale pulz opat zrychleny, ale tiez sa jej tam nieco nepozdavalo, tak mi zobrala krv na rozbor stitnej zlazy, lebo mamina mala rakovinu stitnej zlazy, ze ci nahodou ta nerobi neplechu a zajtra o 11 idem zase na echo srdiecka a ze potom ked budu vsetky vysledky aj z krvi aj z echa, tak mi stanovi nejaku diagnozu... mno som zvedava ako dopadnem... :(
Tak ja som už vybraka kočik pre Tobiaska je to ten ozajstný šamion ! 😉 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8501002&tab=0
@bonninka mne dorazne povedala že to robia laserom a že už to nedorastie ...
@fate_girl a nad 4D neuvažuješ tam ti to povedia !
@smolinka024 já ji zatím nevidím a i při prvním těhu jsem si myslela, že ji vůbec nemám, ale po porodu jsem zjistila, že ano 🙂 Měla jsem pod kůží tak silně vidět žílu, že nebyla vůbec vidět a až po porodu, co břicho kus splasklo se ukázala. Ale dost brzo to zmizí, takže si z toho hlavu nelam.
@miskachrumka tak to je super, aspoň nějaký pokrok je v tom zdravotnictví vidět 🙂 jinak ten kočík nemá vepředu kolečka s možností aretace a do každé zatáčky ho budeš muset zvedat, to nechci nijak hanit šampiona 🙂
@miskachrumka nechceli sme 3D sono, mna dokonca doktor od toho odhovaral, ze vraj to je len komercny tah a ze to nerobi babatku dobre, ked ho ozaruju hodinu s ultrazvukom... ale teraz popravde aj lutujem, ze sme nesli a ja uz som v 31 tt a to je babo uz dost velke a neviem ci by bolo dobre vidiet, kedze na 3D sono sa odporuca do nejakeho 28 tt... :(
@bonninka hej to som si nevšimla vidiš ako čitam 😀 😀 😀
@fate_girl ale chodia aj v 32tt neboj !
a všetko škodí nezabúdaj !never všetkému
Jinak baby já jsem teď na cukru nebyla, mě doktor řekl, že když to v prvním těhu dopadne dobře, tak to není potřeba. Navíc to hodně lékařů tak i normálně bere, že to je invazivní vyšetření a pokud nemají nějaký důvod se toho obávat, tak tam neposílají. Já bych v tom žádný problém neviděla 🙂
@miskachrumka ja viem ze v dnesnej dobe skodi aj vzduch, ktory dychame... len ja najskor musim poriesit to moje srdiecko a pak sa uvidi co bude vobec dalej s nami a podla toho sa rozhodnem a skusim vyzistit, ze kto v NR robi 4D...
@fate_girl skus sa popýtat 🙂
@fate_girl na 3D sono sa odporúča ist kedykolvek, dokonca ale!! po 30 tt je bábo krásne vidiet. Kludne možeš ist aj teraz, ak chceš. A že to škodí?? No škodí, ale aj ked prejdem v meste okolo uja s cigaretou a vdýchnem to, aj to škodí... však tam ideš len raz.... a nemusí ti robit sono hodinu, my sme boli ani nie 20 min. viac tam nemáš čo obkukávat 😀
V NR ti daju termín okamžite v Medicínskom centre, do troch dní si tam.
No ideme von sa potárať a potom oznámiť rodine tu novinku 😵
@kalifa28 ja viem, ze vselico skodi, ja sa tu nejdem hrat na moralistku alebo nieco take, ale tiez som bola povodne toho nazoru, ze 3D sono je zbytocne, len to som dufala, ze ten nas drobcek roztiahne nozicky aby sme videli, ze co tam schovava a ono na truc ich ma prekrizene a pupocnikovu snuru medzi nozickami :(

@kacenka78 aha tak tím chceš povedať že teraz ked si ho tak nevyžaduje tak by mohla byť šanca že bude vyšší ?
vo štvrtok dám vedieť !dufam že nie :(((((((((((