icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

madzik
29. máj 2012

Baby ake vitaminy uvivate pre tehulky? vraj ked zena uziva vitaminy bude mat velke babo je to pravda?

mimi126
29. máj 2012

@madzik Ahoj, ja uzivam femibion.Od zaciatku. Pocula som dobre reakcie aj na tehotenske calibrum. Ze bude babo väčie?to som nepocula-a podla sona to u nas ani nefunguje. 🙂

carodejnica
29. máj 2012

@madzik Už som to počula, ale je to mýtus. Ja som pri dcére užívala Calibrum, mala normálnu pôrodnú hmotnosť 3300kg, 51cm. Teraz som začala tiež, ale musela som prestať kvôli zvýšenej činnosti štítnej žľazy - nemôžem vitamíny s obsahom jódu... Našla som si vitamíny Folgravid, tak užívam tie http://www.folgravid.sk/ je to len kys. listová a omega-3 kyseliny...

bonninka
29. máj 2012

@madzik není to pravda, jak píšou baby je to mýtus 😉

madzik
29. máj 2012

A vsetky planujete uzivat vitaminy do 40tt?

kacenka78
29. máj 2012

@madzik to som počuvala ešte pred 6. rokmi, ze z Materny sa rodili väčšie deti, ale taktiež som presvedcena, ze je to len mytus, ktorý sa rozsiril medzi mamickami... ja som brala teraz Femibion 400, ale su dost drahe, vychadza to 22€ za balenie na mesiac, teraz som kupila GS Mamavit s pridavkom DHA a este mam v rezerve jedno balenie Calibrum mami...

kacenka78
29. máj 2012

@madzik no kedze ich mam kupene, tak ich budem brat zrejme este aj pocas dojcenia (to calibrum mami mam na 2 mesiace)...

madzik
29. máj 2012

@kacenka78 ja tiez chcem dokonca 🙂

kacenka78
29. máj 2012

@madzik a ake beries ty?

saranata
29. máj 2012

@madzik
@kacenka78
baby kludne tie vitamíny berte do porodu a potom aj popri dojčení, na vahu to vplyv nemá.
prednedávnom bol o tom program s jedným gynekologom a on sa jasne vyjadril ze vplyv na vahu by to malo keby zeny tak ako to niektoré ,vraj zvykli brat namiesto jednej odporučanej tablety denne viac ako tu jednu 🙂 navyše to vzdy bolo v kombinacii so zlým stravovaním matky, zo samotných vitamínov sa priberat nedá 🙂
ja beriem femibion už tretí rok kedze kojím a som znova tehotná a nepriberám z toho ani ja ani dieta 🙂

madzik
29. máj 2012

@kacenka78 femibionNatal2 plus DHA ja si kupujem tu v Polsku..

kacenka78
29. máj 2012

@saranata a beries Femibion 400 alebo 800?

kacenka78
29. máj 2012

@madzik a aka je cena v PL? sem tam chodime do Noweho Saczu na nakupy a je tam po blizku aj lekaren, tak mozno vyuzijem 🙂 ja som mala tiez ten Femibion 400 s DHA

saranata
29. máj 2012

@kacenka78 800 vku som brala ked sme sa snazili o druhe dieta, , po 12 tt som prešla na 400 s DHA a ked som znova otehotnela tak 800 a beriem ju dodnes tým ze kojím je to lepšie

teraz len doberiem balenie a kvoli stítnej zlaze ho musím vysadit a beriem Acidofolan ten neobsahuje jod kvoli kontraindikácii s hormonmi ktoré beriem na zlazu. Acidofolan je B12+ kyselina listová+zelezo tak prechádzam na to

madzik
29. máj 2012

@kacenka78 40zl za 30tab 🙂

kacenka78
29. máj 2012

@madzik to je super cena, ked to obsahuje aj DHA... je to cca necelych 10 €, nie?

monculka
29. máj 2012

prijemny podvecer vam prajem 🙂

madzik
29. máj 2012

@kacenka78 ano🙂

monculka
29. máj 2012

tak kde ste vsetky? 🙂

zyza
29. máj 2012

tu,robim palacinky 😉

monculka
29. máj 2012

@zyza aj ja som minule o takomto case robila 😀

zyza
29. máj 2012

no,konecne uz su hotove a idem spat..nejaka som unavena...paaaaaaa

miskachrumka
29. máj 2012

@madzik tiež možem potvrdiť že je to hluposť !

miskachrumka
29. máj 2012

@madzik ja ano určite by som ich chcela brať do konca a užívam centrum maternu

nati04
30. máj 2012

@miskachrumka aj ja ich uzivam a budem az do konca ;)

monculka
30. máj 2012

ahojte...mozem mat nevolnosti aj teraz?myslim v 30tt...lebo rano mi je dost zle ked vstanem...a aj teraz papam chleba vo vajci a som kaslala a skoro vsetko sa vratilo nas5...dufam ze sa mi nevracaju nevolnosti 😒

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka no to jas netuším ja neviem či je to nevolnosť !
a aj mi sme mali chlebík vo vajci 😉 😉

miskachrumka
30. máj 2012

@nati04 a ty užívaš aké ?
už si napamatám vobec .............

miskachrumka
30. máj 2012

Ináč dnes plánujeme Habakuky juj dufam že nebude pršať 😒

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka ako je mi zle od zaludka...ale teraz uz ok...dufam ze sa mi nevrati...lebo to by bolo veeeeelmi zle 🙂 ja som 3 poriadne banicke krajce zbuchala 🙂