Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@madzik Už som to počula, ale je to mýtus. Ja som pri dcére užívala Calibrum, mala normálnu pôrodnú hmotnosť 3300kg, 51cm. Teraz som začala tiež, ale musela som prestať kvôli zvýšenej činnosti štítnej žľazy - nemôžem vitamíny s obsahom jódu... Našla som si vitamíny Folgravid, tak užívam tie http://www.folgravid.sk/ je to len kys. listová a omega-3 kyseliny...
A vsetky planujete uzivat vitaminy do 40tt?
@madzik to som počuvala ešte pred 6. rokmi, ze z Materny sa rodili väčšie deti, ale taktiež som presvedcena, ze je to len mytus, ktorý sa rozsiril medzi mamickami... ja som brala teraz Femibion 400, ale su dost drahe, vychadza to 22€ za balenie na mesiac, teraz som kupila GS Mamavit s pridavkom DHA a este mam v rezerve jedno balenie Calibrum mami...
@madzik
@kacenka78
baby kludne tie vitamíny berte do porodu a potom aj popri dojčení, na vahu to vplyv nemá.
prednedávnom bol o tom program s jedným gynekologom a on sa jasne vyjadril ze vplyv na vahu by to malo keby zeny tak ako to niektoré ,vraj zvykli brat namiesto jednej odporučanej tablety denne viac ako tu jednu 🙂 navyše to vzdy bolo v kombinacii so zlým stravovaním matky, zo samotných vitamínov sa priberat nedá 🙂
ja beriem femibion už tretí rok kedze kojím a som znova tehotná a nepriberám z toho ani ja ani dieta 🙂
@kacenka78 800 vku som brala ked sme sa snazili o druhe dieta, , po 12 tt som prešla na 400 s DHA a ked som znova otehotnela tak 800 a beriem ju dodnes tým ze kojím je to lepšie
teraz len doberiem balenie a kvoli stítnej zlaze ho musím vysadit a beriem Acidofolan ten neobsahuje jod kvoli kontraindikácii s hormonmi ktoré beriem na zlazu. Acidofolan je B12+ kyselina listová+zelezo tak prechádzam na to
prijemny podvecer vam prajem 🙂
tak kde ste vsetky? 🙂
tu,robim palacinky 😉
no,konecne uz su hotove a idem spat..nejaka som unavena...paaaaaaa
@madzik tiež možem potvrdiť že je to hluposť !
@madzik ja ano určite by som ich chcela brať do konca a užívam centrum maternu
@miskachrumka aj ja ich uzivam a budem az do konca ;)
ahojte...mozem mat nevolnosti aj teraz?myslim v 30tt...lebo rano mi je dost zle ked vstanem...a aj teraz papam chleba vo vajci a som kaslala a skoro vsetko sa vratilo nas5...dufam ze sa mi nevracaju nevolnosti 😒
@monculka no to jas netuším ja neviem či je to nevolnosť !
a aj mi sme mali chlebík vo vajci 😉 😉
@nati04 a ty užívaš aké ?
už si napamatám vobec .............
Ináč dnes plánujeme Habakuky juj dufam že nebude pršať 😒
@miskachrumka ako je mi zle od zaludka...ale teraz uz ok...dufam ze sa mi nevrati...lebo to by bolo veeeeelmi zle 🙂 ja som 3 poriadne banicke krajce zbuchala 🙂

Baby ake vitaminy uvivate pre tehulky? vraj ked zena uziva vitaminy bude mat velke babo je to pravda?