Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nati04 tak sme na tom rovnako...........ja berem to isté a magne už bereš 3krát denne že ?
mne dr nezvýšil dávku tak som stále na 2tabl denne !
a poradnu máme už nie za mesiac ale za 3 tyždne 🙂
19teho idem zas .....ty stále chodíš po mesiacii ?
@monculka ja si myslím že si to zjedla asi z chuti tak ti ostalo tažko .......
@miskachrumka mouze byt 🙂 idem ja varit nieco pre mm...aby nepovedal ze mu nenavarim 😀
Ja uz tiez chodim po 3 tyz. a nie po mesiaci na poradnu.
@miskachrumka ano magnesium si davam 3krat denne a poradnu tiez mam o 3 tyzdne 🙂
@mimi126 ja idem prvý krát po 3 tyždnoch 🙂
som čakala že zas povie o mesiac
@nati04 ináč ako nohy puchnú ?či nie ?mne už aj členky kontroloval na poradni
@miskachrumka puchnu ;( ale ja ti ich mam cele take divne aj hore;( stehna;( bojim sa ze to nezide
@nati04 ale neboj ! nestrachuj sa dopredu mne to všetko zmizlo po porode do 3dní
@miskachrumka jeeej ake pekne brusko 🙂 ja som vcera fotila
@miskachrumka tak dufam ze to odide lebo pri tej mojej vyske vyzeram fakt hrozne;(
sice aj v albume mam tuto fotku 🙂 riadna gula som 😀
@miskachrumka to sa tak myslim aj hovori ze spicate brusko je chlapcek nie? je to jedno len nech sme zdrave mi aj deticky a nech nam to dobre dopadne;) a to naozaj si odpuchla 3dni po porode? tie kila isli tak rychlo dolu? ak si dobre pametam ty si tiez mala pri malom dost kil ze?
@nati04 to je osud matiek ......všetko za to stojí aje ked každá chceme vyzerať aj super !
a ano pri malom si pribrala 19kg a po 3dnoch som sa aj odvodnila a mala som o 10kg menej 🙂
neboj uvidíš
Aj ja mám termín v auguste . Už sa nemôžem dočkať toho drobca 🙂 Držím vám palce 🙂
@monculka jéj tiež vyzeráte super 😉 😉
@clair1 tak vitaj )
@miskachrumka ta este aby sme nevyzerali super 😀 😀 😀 vsetky sme kraaasne 🙂 no idem aj uz varit 🙂
@miskachrumka 🙂 tesim sa ale uz na malinku uz by som ju chcela mat doma 🙂 mam toho teraz tak vela mi sa uz za mesiac stahujeme zhaname veci musim byt stale na nohach ani moc uz nevladzem ;( ozaj aj si davas pozor na stravu? myslim ze papas zeleninku a ovociu?lebo ja aj to ale moc si pozor nedavam papam aj chlebik a tak 🙂 ja som ho nejedavala predtym
no teraz mi volal drahy ze nemusim mu nic varit 😀 tak si idem dat tvar do poriadku a idem do mesta kusok...
@nati04 asi stačí ked npíšem jednou vetou !papám všetko na čo mám chuť !
@miskachrumka staci ;))))
@nati04 joj nati to ani nehovor ešte máme toho vela predsebou a toto bude najtažšie obdobie ...
Baby už mám 8 srdiečok !
dakujem neviem komu ale dakujem 🙂 🙂
@miskachrumka ja som nedostala este ani jedno 🙂
@monculka ale pošlem ti jedno 🙂
ahoj my sme už v 30 tom tyždni a 12. augusta mame termin a cakam tretie dietatko po 21rokoch tak dufame že bude vsetko fajn

@miskachrumka presne tie co ty myslim ;) maternu centrum, magnesium b6 ;) len okrem toho aj vapnik mi dala hematologicka na poslednej kontrole asi kvoli tomu krvacaniu dasien