icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vierazit198
30. máj 2012

Mamičky chcem sa spytat ci lieky ktore papkáte teda vitaminy ste dostali predpísane alebo ste si nechali poradit v lekarni??? Lebo neviem co mam robit mne lekarka povedala ze nemusim nic jest lebo mam dobry krvny obraz.. tak neviem co mam robit lebo stale citam ohladom tych vitaminov vela.. (napr. kys.listova) 😉

monculka
30. máj 2012

konecneeee som doma z mestaaaa.... 🙂 idem tlacit daco do hlavy 😀

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa no bolo nám ešte v 21tt potvrdene mojím gynekologom že je to na 90% baba že sa ukázala a prd na 4D v pondelok nám povedal že je to chlapec

miskachrumka
30. máj 2012

@alinka01 jéj aj ja som chcela ked máme Davidka aj druhý nech je na D!
no velmi sa mi lúbi Denis a moj mm je proti že bude Tobias a hovoto

miskachrumka
30. máj 2012

@vierazit198 ak možem tak ano magne b6 je na predpis asi aj obyčajné magnezium je na prepis a ja berem od začiatku centrum maternu dobre sa citim ked ju zoberem 🙂
aj ju chcem užívať do porodu !

miskachrumka
30. máj 2012

@alinka01 hotovo 😀 😀

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka čo ideš tlačiť ?
moj mm varil plnenu papriku včera s knedlou a paradajkovou omačkou ..
no ja len tu omáčku a knedlu 🙂

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka prave som zjedla jeden keksik 😀 a idem si dat dalsi... 🙂 a potom si urobim steaky...no vlastne moj mi urobi ked dojde...bo on to vie dobre urobit 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka keksíky más rada ?
ja som už zdlávila dva perníky 😀 😀 a idem sa napapať potom ideme von drahý si kupil motorku tak sa ide voziť 😒

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka mam rada vsetko co je sladke 🙂 a hlavne teraz bez sladkeho aj umrem 😉 motorku?no pekne 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka vidiš ja som umierala od sladkeho pri malom !nie teraz !ešte aby to nebol chlapček 😀

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka no cert to ber 😀 len rada by som bola...ale samozrejme aj takto som neskutocne stastna 😉 ale co ty vies?mozno aj mne na 3D povedia ze je to chlop 🙂 to by bola pecka 😉

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka aj toto bola pecka premna určite

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka verim ti 🙂 ja by som bola dost sklamana...ale ako nejde o pohlavie ide o zdravie...ale vies je to take ze uz to ocakavas a vies ze je to baba a uz aj nejake vecicky krasne mas pokupene aj meno a tak uz si zviknuta na to pohlavie...a potom bum je to chlapec 🙂 ja by som sa asi zblaznila od stastia 😀

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka ale už sa stím nejak musím uplne zmieriť tie ružové veci sa budu velmi tažko predávať ☹

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka a kedy ideš na 3D?

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka kupim od teba tie veci ked tak 🙂 a keby si chcela... no ja na 3D idem asi niekedy buduci tyzden...az zajtra sa idem objednat...takze buduci tyzden...no a brala by som za darcek to ze mi dr povie ze je to chlapec 😀

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka uvidíš 🙂
a tebe povedali na 100%že je to baba ? mne na 90% a vidiš 😀 😀

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka percenta nevravel...ale mne uz aj moja povedala a ukazala malu pucku 😅 😅 😅 taze asi sa to zmenit nemoze... 🙂 ale ta nikdy nehovor nikdy 😀

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka ved mne povedal dr je to dievčatko ukazala sa v plnej kráse tak ja neviem kde čumel ked tam je pipik 😕 😕 😕

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka mozno si to nevsimol...bohvie 🙂 a co inac?ake pocasie je u vas?bo tu je dost take debilne...rozmyslam ze si pojdem lahnut a spat 🙄

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka tu je krásne slnečno akurát doparala zas práčka možem vešať a skurát volala svokra že či pojdeme snou do BB tak zas bude výlet či sa mi chce 🙄 🙄

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka no moja svokra dneska odisla pracovne do ciech taze mame byt len pre seba 😉 ale zajtra sa uz asi vrati...inac vybavujem byt...kam by sme sli do podnajmu lebo v 3 izbovom byte 3 dospeli a dieta nemozme byt a ja ani nechcem...a este k tomu pes...

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka aha a dalej od nej či bližšie ? 😀 😀 😀

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka ako neni zla...fasa je velmi...len proste neviem si predstavit ze by sa mi do vsetkeho starala...aaaach...uz teraz mi svieti zilka na hlave 😀 od nej dalej ale budem blizsie k mojej mamke 🙂

vierazit198
30. máj 2012

@smolinka024 jej to je super ja som dnes 29t .. a si z Bratislavy?? Vies ja som taky bojko takze sa stale bojim.. ale dnes vecer kopkal ako divy.. a aj cez den ho stale citim.. som rada ked sa mi ozve z bruska viem ze je v poriadku.. 😀 🙂 chcem sa ta spytat papas nejake vitaminy? a ake? predpisal ti ich lekar alebo si si ich nasadila sama? Uz mas vybavicku? áá vidim ze si z Nitry.. toto je prve tvoje ? Vsetko dobre prajem ahoj 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka ja sa neviem vynadívať na tie fotky maleho vkuse ich kukám 😵 😵 😵 😵 😵

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka tak to máš super ked ich máš obidve po ruke ja by som čo dala keby bola moja mama primne ☹

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka no mam obe pri ruke 🙂 a kde mas mamku? 😒

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka ona žije inde ako sa rozviedli nevideli sme sa už 3 roky ale chce prist na 2 tyzdne ked sa narodí malý