Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
No kočky ozývam sa až teraz boli sme na vylete a doteraz sme opekali teraz sme vyšli z vane 🙂
Tak bola som ráno pre vysledky tak cukor mám zas nizky ako aj pri malom .....
tak že nám tehu cukrovka nehrozí 🙂 🙂
a ešte sestrička dodala že mám nizke železo tak najpr, to mám dohánať v strave ako su napr ,jahody ,cvikla ,čučoriedky .maliny a podobne .....ak nie tak mi predpíše tabl .tuším že tu užívate viaceré železo ?!
Kde ste všetky už spíte ?
@miskachrumka aj ja uzivam zelezo ;)
maminy čo hovoríte na tento kočik ?
ten prvý slabo modrý http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13819663&ta...
@nati04 aha už dlhšie ?
@miskachrumka nie asi 2 tyzdne ;) tiez mi to az teraz dala
@mimi126 ahoj, ja len k tomu kočíku Dorjan, mne práve včera prišiel tento
http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/1034-da...
objednávala som cez internet, ale predtým som ho bola kuknúť v Trnave, ja som s ním úplne spokojná, je to taký pevný a veľký kočík, a farba sa mi veľmi páčila a dá sa rýchlo poskladať, trošku ťažšia konštrukcia, ale nie extrémne, bývame v rodinnom dome tak si myslím že nebude problém. Ale viac by som vedela asi povedať až keď ho už začneme používať. Dúfam, že ma nesklame 🙂 Ale ako sa už spomínalo každý kočík má svoje plusy a mínusy.
@kattey krásny kočárik aj ja uvazujem nad tymto alebo mam vybrany este jeden tento ..http://www.e-kociky.sk/?1387%2Cresande-limited no nie tuto farbu ale takyto typ.. vsak uvidim.. chcem sa ta spytat prisiel ti neporuseny a kolko si platila dopravu.. vanicka je velka? aka je to kvalita? a farbu mas taku ako na obrazku? ja sa stale neviem rozhodnut.... 😀
@miskachrumka je super no videla si ho aj naživo teda zle som to napisala ci si ho videla niekde v obchode.. lebo na obrazku moze byt krasny a potom budes smutna... ale inac je super.. to je sila ze vy mamicky tu davate tolko linkov na kocare ze ja som uz normalne na nervy neviem ktory.. 😀 😀 😀 😀 😀 ktory bude dobry aj cenovo ale aj pohodlny pre drobca..
@miskachrumka to je super tak ta chvalim.. na mna sa to tusim lepi.. 😢 😢 😢
@miskachrumka Miska mne na poslednej dia kontrole tiez doktorka zapilila,ze som lahko anemicka, ale potom ze to je kazda druha baba v tehotenstve, takze mozem jahody az do prasknutia jest. 🙂 A pritom som bola presvedcena, ze toho jem naozaj dost, ale asi nie. 🙂 malicka si berie viac nez ja spapam. 🙂
ja beriem zelezo aj s kyselinou listovou
@vierazit198 kočík prišiel neporušený so všetkým s čím mal a objednávala som cez bambini.sk a za dopravu som platila 5 EUR, ešte som pozerala cez jednu web stránku ale tam mi povedali, že naň treba čakať až 8 týždňov a tu mi ho poslali ani nie do týždňa čo som bola príjemne prekvapená, a vanička je jedna z tých väčších keď som porovnávala, k farbe ja si myslím, že ten obrázok na internete je trošku skreslený, tá hnedá je rovnaká len tá bežová je viac tak do krémova proste taká svetlejšia, ale takto sa mi páči viac, skúsim stiahnuť fotku a dám ju sem, aby si vedela porovnať 🙂
@miskachrumka ahoj dlhšie som tu nebola,dnes prídem z práce zapnem pc a čo nevidím,ty čakáš chlapčeka?viem že to mala byť Sofinka.bola si na utz a tam ti povedali niečo iné?
@nati04 aha ja som sa začala napchávať jahodami ako my bolo doporučené ..
@vierazit198 teraz ktorý myslíš ?
ja chcem veliky kedže ideme do zimy
@vierazit198 čo myslíš kg ?
@mercymay aj mne to bolo tak vysvetlene ale na buducu poradnu uvidíme či sa železo zodvihlo ak nie tak že budem brat tabletky radšej by som to prijala v strave 🙂
@katka143 ano ale nieje to 100% tne !
uvidime ked sa narodí 🙂
ale ževraj chlapček nevadí hlavne že je zdravučký 😵 😵 😵
Baby čo idete variť na nedelu ?
ja už fakt netuším som už ztoho vymetená 🙄
@kattey to je používaný či čisto nový ?
nech vám slúži 🙂
@vevuska1 aku presne značku tako máš ?
@miskachrumka tak to aj ja ale to nestaci:(
@nati04 myslíš ? mám aj zavarenú cviklu tu milujem 🙂
uvidime 19teho idem do poradni !
Teraz som dala variť kelovu polievocku máš rada ?
ja milujem kel aj karfiol aj brokolicu ..
@miskachrumka uvidis ja som tiez tak pila cviklu jem jahody nepretrzito cely rok bez ohladu ci som tehotna mi to mame nase ranajky a vidis nestacilo ;(

@monculka no nikdy sa na to nespolieham !