Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saska2208 aha tak to je ešte fajn lebo keby si napísala že mas 170cm tak si ta neviem predstaviť 😉
@saska2208 bábo je v poriadku, to je hlavné.. 😵 a veľa pribrať tiež nie je výhra, ledva chodím 😅
Ináč kukám všetky čo píšu tak že ich babo ma už v 28tt cez kilo ten naš mal na 4d okolo 970g
@miskachrumka tak to by som si nevedela ani ja predstavit :D a radsej ani nejdem,lebo to je ozaj bujna predstava :D
@miskachrumka
@miskachrumka ten kremovy ;) no to neviem ale poznas to stale v aute takze snad nie mne sa paci velmi krajsi som nevidela
inak uz mate nakupene tie zakladne vecicky do porodnice pre babetko aj pre vas? lebo ja este nic take :(
@miskachrumka ahoj, a co preslo ti to? kedy na zaciatku si to mala? sme cca v podobnom tyzdni? teraz uz take stavy nemas?
@jespera busenie srdca, ze som ho citila az niekde v hrdle som mala ku koncu tehu, to som uz lezala s hranicnym tlakom v nemocnici, moze to mat suvis, ale aj nemusi, lebo aj teraz to mam niekedy vecer ked lezim v posteli, najlepsie je sa porozpravat s lekarom co navrhne, ci nejake kardio vysetrenie a pod.
@nati04 tak niesme sami ...🙂
oni ešte priberú lebo porodnú vahu my povedal cca 3500g a 54cm
@lensam aj ja si to vkuse hovorím !
a si myslím že to netreba náhliť je ešte mesiac cas !ešte oddychujme a potom toho bude vela
@lensam nás ešte čaká detská izba prerobiť malemu Daduškovi a kuchynu dorobiť tak máme toho ešte vela ....tak si tašku budem chystat na poslednu chvilu ako pri prvom 😉

@miskachrumka ano