Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka heh no vysku nemam bohvieco 160cm 🙂
@saska2208 aha tak to je ešte fajn lebo keby si napísala že mas 170cm tak si ta neviem predstaviť 😉
@saska2208 bábo je v poriadku, to je hlavné.. 😵 a veľa pribrať tiež nie je výhra, ledva chodím 😅
@nati04 nebude sa ti stím tažko chodiť po snehu ?
a aku farbu ?
Ináč kukám všetky čo píšu tak že ich babo ma už v 28tt cez kilo ten naš mal na 4d okolo 970g
@miskachrumka tak to by som si nevedela ani ja predstavit :D a radsej ani nejdem,lebo to je ozaj bujna predstava :D
Dobre baby idem lahnuť dobru noc 🙂
@miskachrumka
@miskachrumka ten kremovy ;) no to neviem ale poznas to stale v aute takze snad nie mne sa paci velmi krajsi som nevidela
@miskachrumka nasa malinka mala na 3D 911 takze este menej ako vas malinky
inak uz mate nakupene tie zakladne vecicky do porodnice pre babetko aj pre vas? lebo ja este nic take :(
My uz mame kupene uuuuplne vsetko. 🙂
@miskachrumka ahoj, a co preslo ti to? kedy na zaciatku si to mala? sme cca v podobnom tyzdni? teraz uz take stavy nemas?
@jespera busenie srdca, ze som ho citila az niekde v hrdle som mala ku koncu tehu, to som uz lezala s hranicnym tlakom v nemocnici, moze to mat suvis, ale aj nemusi, lebo aj teraz to mam niekedy vecer ked lezim v posteli, najlepsie je sa porozpravat s lekarom co navrhne, ci nejake kardio vysetrenie a pod.
@nati04 hlavné je že sa páči tebe 🙂
@nati04 tak niesme sami ...🙂
oni ešte priberú lebo porodnú vahu my povedal cca 3500g a 54cm
@nati04 ani ja ešte nič nemám vobec ...budem to všetko riešiť v juli 🙂
@lensam aj ja si to vkuse hovorím !
a si myslím že to netreba náhliť je ešte mesiac cas !ešte oddychujme a potom toho bude vela
@jespera nie chvalabohu nie .....už to nemávam!
@lensam nás ešte čaká detská izba prerobiť malemu Daduškovi a kuchynu dorobiť tak máme toho ešte vela ....tak si tašku budem chystat na poslednu chvilu ako pri prvom 😉
ahojte idete kupovat aj tie postolkove nohavicky?
Prosim vas od ktoreho tyzdna sa robi ctg a ako casto, a prietoky?

@miskachrumka ano