icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
4. jún 2012

@miskachrumka mne moj rano o 4 zdrhol na ryby 🙂 uz fakt by mi mohol doniest jedneho pstruha aspon 🙂 joooj...tak sa nudim...mala by som urobit poriadok v kuchyni ale este sa mi nechce 😝 a zasa ma pali zaha... 😒

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka ja nou strašne trpím večer ked lahnem idem sa až pozvracať doslovne ☹ ☹

už nič nepomáha ☹

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka ten moj išiel aj s malým strarkej montovať žaluzie .....si doobjednala tak že sa toho drahý chytí ......tak mám ticho trošku no mám aj vela roboty všade kde kuknem treba niečo urobiť 🙄 🙄

monculka
4. jún 2012

@miskachrumka no ja v piatok som mala take ze vsetko co som vypila pred spanim sa mi pocas spanku vratilo do hrdla...som myslela ze sa povraciam...ale potom to preslo...berem sirup a pomoze mi...ani tie cukriky ti nepomozu?ci si pisala ze cmulas nejake...

monculka
4. jún 2012

davate si zalezat na znacke ked kupujete cumle a flasky???

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka ale ešte ich vobec nemám 😒
ešte som ich nekúpila nejak nebol čas 😒

monculka
4. jún 2012

@miskachrumka aha...mne pomaha anacid..je to take mlieko ci co..je to hnusne ale pomaha mi to fakt...a hned pomoze

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka ja mávam kyselinu hlavne zo sladkého 😒 ja si kupim tie cukríky len vždy na to zabudnem a potom večer by som za ne dala hocičo

monculka
4. jún 2012

@miskachrumka ja zasa zo slaneho a prazeneho jedla..musim obmedzit 🙂 ale ved za chvilu nas budu trapit ine veci ako zaha 😉 😉

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka joj ešte je tá chvila daleko

bonninka
4. jún 2012

@monculka moc jich asi ze začátku nenakupuj, jestli budeš kojit, tak ti stačí jedna na čaj, jestli ho teda budeš dávat. Jinak já jsem koupila při prvním sadu z Mother Love značka Dr. Brown, byly antikolikové a byla jsem spokojená, jenom ty plastové lahve se brzo poškrábou a brzo jsou zabarvené a to mlíčko z toho smrdí, tak jsem nakoupila 3 skleněné (v nich mám silikonové dudlíky) a jsem nadmíru spokojená, jednu z nich mám taky antikolikovou a všechny jsou dost pevné, malému už tolikrát spadly a nic se nerozbilo 😎

monculka
4. jún 2012

@miskachrumka no uz ani nie tak daleko

bonninka
4. jún 2012

@monculka i mě pálí ze smaženého a slaného jídla, ale i ze sladkého. V tomto těhu se mi zdá, že i méně než prvně, doteď mi fungovaly takové homeopatika - gastrocynesine. Moc jsem jich zatím ani nevypotřebovala, snažím se moc nejíst ve velkých dávkách a na večer jíst nejpozději okolo 19 hod, ale včera se mrně tak nějak metalo, že mi ani ty tabletky nepomohly ☹

monculka
4. jún 2012

@bonninka no je to neprijemne...ale keby som napr po 19 nemala jest umrem od hladu 😉 😅

bonninka
4. jún 2012

@monculka no, zatím se to dá vydržet, ale počkej jak bude teď před porodem, aspoň já jsem při prvním měla tak, že jsem jedla a to že skoro pořád, nic k jídlu se přede mnou neschovalo 🙂 chcou ti krpci potom už čím dál víc 😎

monculka
4. jún 2012

@bonninka budem sa musiet asi kontrolovat 🙂 ale nechcem sa prezierat zasa...nechcem sa gulat... 😀

bonninka
4. jún 2012

@monculka Tak ono už to teď není ani těhotenskými chutěmi, nebo rozežraností, v tomto období má plod narůst cca 200 gramů týdně a to už musí mít z čeho nabrat. Teď už bych se absolutně nijak neomezovala 😀

monculka
4. jún 2012

@bonninka neriesim velmi vahu 🙂 som spokojna zo svojou vahou 🙂 je pravda ze jem dost vela ale velmi nepriberam...zatial 😉

kalifa28
4. jún 2012

baby ste tu niektoré z Nitry, ktoré mate tertmín okolo 20. augusta?

alinka01
4. jún 2012

@kalifa28 ahoj ja som z nr ale termin mam 14. augusta

kalifa28
4. jún 2012

@alinka01 ja len, že dame take pôrodnicové koníkovske stretko 🙂 budem mat planovanu sekciu, takže rátam, že to bude o niečo skor, no uvidíme, nechame sa prekvapit 😀

alinka01
4. jún 2012

@kalifa28 aj ja budem mat sekciu 🙂 tak mozno sa tam aj stretneme, zavisi ako sa bude chciet drobcom 🙂 Prvy sa narodil o 10 dni skor, tiez som mala planovanu sekciu ale museli ju urobit skor

kalifa28
4. jún 2012

@alinka01 juuj, mojej sa na svet moc nechcelo, predpokladám, že aj táto druhá si bude dávat na čas 🙂 ale velmi by som si želala, aby sa poponahlala 🙂 🙂 tie posledne týždne su hrozné, aspon u mna 😝 😝 😝

alinka01
4. jún 2012

@kalifa28 ved to, a este ked bude aj velmi horuco... 🙂 ja uz teraz ledva fucim 😀 a odkial z nr si? ja z klokociny

kalifa28
4. jún 2012

aj ja som z klokočiny, konkretne z Kmetovej, a ty?

monika1091
4. jún 2012

@monculka presne to iste aj ja hovorim :-P tiez som chcela Dosedlala... :-P ..... akurat dneska som sa ku nemu objednala na 3D ultrazvuk

monika1091
4. jún 2012

@miskachrumka neviem male brusko mam hrozne...... a co ak sa mi mala neotoci spravnym smerom ...

vcielkamaja
4. jún 2012

@kalifa28 ahoj, ja mám termín 21.8. 😉 bývam síce mimo NR, ale väčšinou sa teraz zdržujem v NR...a rodiť budem v NR 🙂

alinka01
4. jún 2012

@kalifa28 skultetyho

madzik
4. jún 2012

Baby nechcete bavlnene plienky nepouzivane nove, oni su take podvojne 1ks 1,30Eura ? Naozaj super kvalitka 😉