Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ahojte baby prosim o radu co znamena ze mam trosku viac bielkovin v moci? dakujem
@monika1091 a kedy ides?ja idem tuto stredu k nemu...uz sa neviem dockat... 😀
@madzik fu pridu mi drahšie nie ?
@nati04 to je jedno opuchy máš aj bielkovinu v moči už a pride asi aj tlak :(
to nieje obhvie čo davaj si pozor ono to súvisí jedno s druhým ja som mala pri malom len opuchy a už som bola stabilizovaná v nemocke nič ti také nespomínali ?
@madzik ja by som si zobrala aj biele aj tie obrázkové ......mám ich dost ale su už po malom dost zničené 😒
@miskachrumka nie nic mne ani nepovedali len sestricka pivedala ze si trosku zvysene bielkoviny inak nic tlak som mala dobry
Kukala som aj tu na Mk na bazariku tieto plienočky .....musim už objednať tích nikdy nieje vela !
@nati04 aha ....mna by už určite poslal do nemocnici som si istá ...!
a kedy máš dalšiu poradnu ?
Baby tieto sa nám pozdávajú ........aj cena je super 🙂
https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/kv1c/la...
@miskachrumka o dva tyzdne ;( tak co mam spravit? lebo mne naozaj nic nepovedal tak asi neboli az take vysoke tie hodnoty alebo neviem
@nati04 a tak tvoj dr vie najlepšie ja ti len píšem že ja by som už bola v nemocnici !
aj tie opuchy chvalabohu chodim teraz do poradni rano tak ich mám odpuchnuté no keby videl aké ich mám niekedy večer tak by nebol nadšený 😒
baby a ako ste na tom s tvrdnutim bruska? mne vcera vecer dost casto tvrdlo a dnes možno tak 5x, uzivam len Fe a obcas si dam sumive magnezko
@miskachrumka No to je nakazdom ako sa rozhodne ale myslim si ze za nove plienky ,farebne a bavlnene za 5ks 6euro je super cena.Ale ako vravim to jenakazdom ako sa rozhodne 🙂
@miskachrumka Vsetky tie plienky su nove nepouzivane,farebne sa vraj vadsinou pouzivaju pod hlavicku. ale mozem povedat ze biele su naozaj hrube super ja mam inak rada naozaj dobru kvalitu a nedobru by som ani neponukala .. Takze je nakazdom ci chce 😉
@nati04 bielkovina moze byt aj z nejakeho zapalu, kamaratka ju mala v moci, ale nebola to preeklampsia
@baska1 ja pijem 2 x sumive magnezium a beriem aj to FE, len tam ma byt rozdiel min. 2 hodiny medzi branim a teraz mi predpisal doktor magnezium v tabl. ale zatial som ho nevzala, posledne dni mi uz tak brucho netvrdne
@madzik a ako je to s platbou? pozeram, ze si v Polsku
@gabkostanka možno je to aj tým pocasim a tlakom, idem zajtra na poradnu, tak snad bude krcok v poriadku, aby ma nehnal doktor na PN alebo do nemocnice
@gabkostanka tak dufam no ze to nie je nieco vazne ;(
Baby je normalne za ma pi chvodzi a dvihani?? sa holi brucho celeee!!
@gabkostanka dakujem
@monculka :D haha no ja az 19-teho pretoze nemal volny datum dnes som sa objednala.......
@madzik este mi povedz k comu to sluzi? to su plienky alebo co...? hmm?
@monika1091 ano plienky,ale vadsinou ich pouzivaju pod hlavicku do vankusika alebo kojenie alebo do postielky pod hlavicku atd 😉
baby...ja mam niekedy taky pocit ze ma mala nekope ale ma stipe...ze ma chyti z vnutra a ako by mi chcela kus brucha odtrhnut 😀 nemate take?? 🙂

Baby aj tieto mam napredaj 5ks 6euro .. Kto ma zaujem piste 🙂