Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monculka ja nou strašne trpím večer ked lahnem idem sa až pozvracať doslovne ☹ ☹
už nič nepomáha ☹
@monculka ten moj išiel aj s malým strarkej montovať žaluzie .....si doobjednala tak že sa toho drahý chytí ......tak mám ticho trošku no mám aj vela roboty všade kde kuknem treba niečo urobiť 🙄 🙄
@miskachrumka no ja v piatok som mala take ze vsetko co som vypila pred spanim sa mi pocas spanku vratilo do hrdla...som myslela ze sa povraciam...ale potom to preslo...berem sirup a pomoze mi...ani tie cukriky ti nepomozu?ci si pisala ze cmulas nejake...
davate si zalezat na znacke ked kupujete cumle a flasky???
@monculka ale ešte ich vobec nemám 😒
ešte som ich nekúpila nejak nebol čas 😒
@miskachrumka aha...mne pomaha anacid..je to take mlieko ci co..je to hnusne ale pomaha mi to fakt...a hned pomoze
@monculka ja mávam kyselinu hlavne zo sladkého 😒 ja si kupim tie cukríky len vždy na to zabudnem a potom večer by som za ne dala hocičo
@miskachrumka ja zasa zo slaneho a prazeneho jedla..musim obmedzit 🙂 ale ved za chvilu nas budu trapit ine veci ako zaha 😉 😉
@monculka joj ešte je tá chvila daleko
@monculka moc jich asi ze začátku nenakupuj, jestli budeš kojit, tak ti stačí jedna na čaj, jestli ho teda budeš dávat. Jinak já jsem koupila při prvním sadu z Mother Love značka Dr. Brown, byly antikolikové a byla jsem spokojená, jenom ty plastové lahve se brzo poškrábou a brzo jsou zabarvené a to mlíčko z toho smrdí, tak jsem nakoupila 3 skleněné (v nich mám silikonové dudlíky) a jsem nadmíru spokojená, jednu z nich mám taky antikolikovou a všechny jsou dost pevné, malému už tolikrát spadly a nic se nerozbilo 😎
@miskachrumka no uz ani nie tak daleko
@monculka i mě pálí ze smaženého a slaného jídla, ale i ze sladkého. V tomto těhu se mi zdá, že i méně než prvně, doteď mi fungovaly takové homeopatika - gastrocynesine. Moc jsem jich zatím ani nevypotřebovala, snažím se moc nejíst ve velkých dávkách a na večer jíst nejpozději okolo 19 hod, ale včera se mrně tak nějak metalo, že mi ani ty tabletky nepomohly ☹
baby ste tu niektoré z Nitry, ktoré mate tertmín okolo 20. augusta?
aj ja som z klokočiny, konkretne z Kmetovej, a ty?
@monculka presne to iste aj ja hovorim :-P tiez som chcela Dosedlala... :-P ..... akurat dneska som sa ku nemu objednala na 3D ultrazvuk
@miskachrumka neviem male brusko mam hrozne...... a co ak sa mi mala neotoci spravnym smerom ...
@kalifa28 ahoj, ja mám termín 21.8. 😉 bývam síce mimo NR, ale väčšinou sa teraz zdržujem v NR...a rodiť budem v NR 🙂

@miskachrumka mne moj rano o 4 zdrhol na ryby 🙂 uz fakt by mi mohol doniest jedneho pstruha aspon 🙂 joooj...tak sa nudim...mala by som urobit poriadok v kuchyni ale este sa mi nechce 😝 a zasa ma pali zaha... 😒