Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@madzik ved ja nehovorím že je to nejaka velká suma 😉 😉
ja len že su aj lacnejšie ale su krásne 🙂
však ja viem že je to na každom ja nič v zlom preboha 😉
@monculka ja som bola teraz prvý kráta počas tehu chorá sombola v šoku u Dadka som nemala ani len naznak sopla 😒 a to berem vitamíny a pri malom nič
@miskachrumka no ja nezviknem byt ani ako normalne chora...mala som hlieny na zaciatku tehu...ale to len take ze rano ked som sa zobudila ma stipalo v hrdle ale pocas dna to preslo...
mozem este radu ;( predtym som citíla pohyby tak v strede bruska a teraz posledne 2dni iba dolu neviem ci si to namyslam alebo co ;(
@miskachrumka viesco aj bojim fakt lebo tolko veci beriem cele ruky dopichane a ajtak vidis dnes a vobec to neriesil;( co si ma clovek potom mysliet alebo byt stale v strachu?myslim ze by som potom potrate mala mat lepsiu starostlivost ;(
@nati04 ja si myslím to isté ...
ja by som sa tiež strachovala ja sa strachujem takto nie ešte keby som o babo prišla ☹
ja ta chápem a nečudujem sa že sa bojíš !
Maminy tie čo už maju detičky máte skusenosť s kupovaním nového potahu na detskú autosedačku ?
Ten potah na našej sutosedačke resp na maleho sedačke je už velmi zničená možete poradiť kde to možem kupiť ?
skor musím dokupit odsávačku na mliečko, pre každý prípad klobučiky (budem sa snažit použit naozaj len vo výnimočnom prípade, malú som nekojila, teraz sa pokusim urobit pre kojenie viac) a tak celkovo je super, že už idem do porodnice vyzbrojená infoškami a hlavne skusenostami a nebudem sa tam obzerat jak splašená, ako prvý raz 😝 😝 😝
hlavne dobru kojacu podprdu, vložky do podprdy, lebo minulý raz som tiekla, kade som chodila 😝, stráášne vela nočných košiel pre mna, strášne vela vecí pre Améliu 🙂 a časopisy, knihu, časopisy 🙂 a miesto kozmetiky radšej investujem do samostatnej izby s wc a tv 😝 tak!

@madzik aj mne sa toci hore dole...ale niekedy fakt akoby ma stipala 😅 jooj ta krize aj mna bolia...