Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@gabkostanka dakujem velmi pekne, uvidime, vsak dam potom vediet, ze ako to dopadlo so mnou...
@fate_girl este ma napadlo a beries magnezium? aj to znizuje tlak...
@gabkostanka prosim ta a bielkovinu nevies co moze znizit?
@gabkostanka ano 2x krat denne sumive si davam, bo mi tvrdlo trosku brusko, tak mi ho doktor nakazal... ale tlak mi neznizuje... ten mam rovnaky...
@fate_girl bože ani to nepiš ☹
teraz sa budem aj ja bať ale ty rodiš normalne tam sa nemusiš tak báť !
@miskachrumka nemusim sa bat? praveze kazdy ma plasi, ze kvoli tomu tlaku a buseniu srdca by som nemala rodit prirodzene, vraj je to pre mna nebezpecne a pri tlakoch by mi mohlo skolabovat srdce, lebo to bude pre neho nesmierna namaha...
@miskachrumka miska a podla coho sa rodi normalne a sekciou? kedy to lekar povie?
@vierazit198 http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/721-tako-... tento, sme uz rozhodnuty, vanicka ma 80 cm, redavac ju meral rovno pred nami
@bonninka ani by si mi to neprezradila ? 😕 😕 😀
keby som to sama nezistila tak mi nebonzneš ako ušeriť 😀 😀 😀 😀
ja som ich tiež objednala teraz 🙂 tie 90tabl to mám akurát do konca aj ešte ostane 🙂
@gabkostanka idem buduci tyzden ku gynekologovi na poradnu, uvidim co mi povie na to on... lebo momentalne ma sleduje moja obvodna lekarka, je super a da si zalezat na vsetkom a nechce nic nechat len tak bez povsimnutia...
@gabkostanka dakujem bola by som moc vdacna pretoze ani u mna lekar nic neriesi:(
@vevuska1 ten som chcela ja pre Sofinku v ružovom 🙂
pekný vyber 🙂
@fate_girl ja ti už možem povedať čo ti povie ....
mne gynekolog povedal ,že jedine čo može spraviť je napísať len odporučanie a ostatné musím riešiť len s mojou obvodnou dr to je všetko čo povedal ..... 😔
že ak budu potrebne nejaké vysledky z krvy mám pýtat od setrička su k dispozícii ale ináč všetko s obvodnou ,ale uvidiš čo povie tvoj gynekolog !
@fate_girl ja som si myslela že pre choré srdce je práveže velká zataz hlavne anestéza 😕 😕 😕
@nati04 to ti nemusi povedať ....ani aj som nikdy ani v zlom sne nemyslela že budem rezana a vidiš na poslednu chvilu sa všetko skomplikovalo .....nikdy nevieš čo nás čaká :/
@miskachrumka akurat som to pisala gabkostanka ze este stastie, ze mam taku fajn obvodnu lekarku, ze momentalne riesim tieto veci cez nu 🙂
@miskachrumka mno vidis, mne zas povedali, ze lepsie by bolo pre mna cisarak ak sa to nezlepsi... mozno ani oni sami nevedia, uvidime co bude, moze sa to este zlepsit alebo naopak zhorsit... a zalezi len na doktoroch v nemocnici ako to budu riesit ked pride ten den D...
@nati04 tu máš niečo popísané otom prečitaj si !
o preeklampsii
@fate_girl ale neboj však od toho ich tu máme .....pomožu neboj 🙂
@vevuska1 ja som si vybrala tento 🙂
http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/507-ko...
@miskachrumka ale prestan ma strasit!!!
@nati04 čo ta straším ?????????? 😕 😕 😕
ja len že máš tu bielkovinu a že nech si informovaná a nech vieš čo to sprevádza !
určite nemám v zalube ta strašiť preboha 😕 😕 😕 ja len aby si bola v obraze aj či sa beru lieky na to či nie
@miskachrumka a kam si mi to poslala?
@fate_girl ja mám vyskušané oboje a ani jedno nieje prechádzka ružovou zahradou ale to asi vieš 🙂
a neboj lekár sa rozhodne dobree...skus sa otom sním porozprávať na poradni !
@nati04 bielkovina v moči
signalizuje to ochorenie obličiek
Súhlasím (2)
Citovať
užitočné (0)
neužitočné (0)
03.12.08 22:05
gabriska
Senior Member
Členom od:
28.01.07
Súhlasov:
49
Re: bielkovina v moči
Ano, presne ako pise pasuliatko, bielkovina v moci moze suvisiet s ochorenim obliciek...Specificke je to v tehotenstve, kedy je to obzvlast nebezpecne, pritomnost bielkoviny v moci sposobuje pre-eklampsia...viem o com hovorim, je to zial aj moj pripad...no aj s oblickami mam skusenosti...
@miskachrumka a co sa stym da robit prosim ta?

@fate_girl tak aspon na ten tlak by ti mohli nieco predpisat 😕 drzim palce na dobreho kardiologa 😉