Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vevuska1 dúfajme že ano !
ak nie budeme reklamovať 😀 😀 😀
a farbu si si akú vybrala ?
@miskachrumka farbu este neviem, videla som nazivo ten bezovy, zeleny a ten bordovy, ten je najkrajsi asi, ale uz chcem kocik s nejakou neutralnou farbou, tak bude zeleny alebo ten bezovy, este uvidime, sa bojim, ze ten zeleny bude hned spinavy
@vevuska1 aj mušky maju v oblube zelenu farbu 😀 😀 😀
ahojte baby od ktoreho tyzdna sa chodi na monitor?
@mb tu v bs sa chodi od toho 34tt
dobre raaanko 🙂 konecne je moj den 🙂 dneska idem na 3D USG a neviem sa dockat 😉
@monculka Ahoj viem si predstaviť ako sa tešíš 🙂
tak potom všetko napíš ...... 😉
Ahojte konečne sedím .....od raná sa vrtím ako vrtula stále niečo no ešte ma čaká navariť obed a je po ...a už potom len oddychujem 🙂
niekedy je toho tak vela že ani neviem ako to sklbim ešte s jedným dietatkom 😒
ale verím že to bude všetko dobré ....a zvyknem si !
@miskachrumka ja som sama a tiez niekedy neviem kde mi hlava stoji ;) ja uz som bola na urade pr
ace a trosku som si pospala takze ma vsetko caka
az teraz ;( poupratovat, navarit ale to mam cas idem robit az veceru
@nati04 no ja už mám po až teraz ranajkujem som riadila a prala a vešala a teraz som prezliekla periny a idem ešte pulirovať sklo v obyvačke a potom variť niečo na kyslo asi kuracinu bude aspon na dnes aj zajtra 🙂
niekto s knedlou niekto s cestovinami 🙂
a rozmýšlam aj nad polievkou !
drahy išiel s malým do obchodu tak vydychujem a kukam že je už pomaly obed tak idem rychlo maso porcovať aby sa malý naobedoval a potom ho dať buvať a pojdeme von !
vždy do kola to isté každý den :/
@miskachrumka jasne jasne 🙂 vsetko napisem 🙂 juuuj aj foto pridam 🙂
ahojte augustovky, ja po dnešnej poradni: vonkajšia bránka na špic prsta, tak som z toho trochu vykoľajená. Som 31+3 podľa PM. Krčok mäkne, musím sa šetriť. Bábo malo podľa usg 2060 g. Môj prírastok váhy po 3 týždňoch 400 g. Dokopy 5 kg, no na to, že som pred tehu mala okolo 51kg to nie je ktoviečo. Mám rozporuplné pocity. Hraničné hodnoty telesných rozmerov ( asi tým myslel, čo sa týka prípadnej sekcie, lebo sa ma pýtal na moju výšku). Musela som si po poradni sadnúť vonku na lavičku a trochu sa pozamýšľať 😖 No najviac ma ten krčok zlostí 😒
Caves babeny, no ako sa mate, ako sa citite? 😉
@klemente a kolik měříš na výšku? Myslím, že na sekci musíš mít méně než 160 cm na výšku a hodně úzkou pánev k tomu, to se měří palvimetrem, to ti dnes měřil? Ten ultrazvuk je orientační - může mít rozdíl +- 0,5 kg, takže tím si hlavu nelam. S tím krčkem je to horší, to už je fakt doma ležet a nohy nahoru, nic namáhavého,...
@monculka a moje fotky Tobiaska si videla ?
@bonninka nechápem ako si myslela vetu : Myslím, že na sekci musíš mít méně než 160 cm na výšku a hodně úzkou pánev k tomu,
@mercymay ahoj ja osobne sa citim okej 🙂
až na to že rano po prebudení sa cítim ako zničená :(
@mercymay ahoj ja osobne sa citim okej 🙂
až an to že rano po prebudení sa cítim ako zničená :(
@klemente fúha !
tak oddychuj a hore nohy !
Pri najhoršom sa pichajú nejaké inekcie aby sa ten krčok znova uzatvoril ?
ja v tom nemám prehlad !
@bonninka jéj kukám že tebe sa to kráti ty brdo ty už máš 33tt ?!
zachvilku to tu bude 🙂
@miskachrumka tu větu jsem myslela tak, že některé ženy nenechávají rodit přirozeně, protože jsou příliš malé a k tomu mají ještě úzkou pánev a přes úzkou pánev by jim mrně neprošlo. Tak je nechtějí zbytečně trápit a navrhuje se sekce, ale je to samozřejmě na tom jak se kdo rozhodne. Ta pánev se právě dá změřit tím palvimetrem, tak jsem se na to ptala 🙂
@miskachrumka dneska se mi to přehouplo, tak už začínám mít trošku porodní stihomam 😒
@bonninka chcela som sa ta opytat na termin nastupu na MD - sa mi zda, ze si pisala 21.6? lebo mne to vychadza na 20.6 teda presne 6tt pred TP...?
@gabkostanka mne napr dr vyratala termin ktory sa o den lisi oproti netovy kalkulackam.... ale ona nebrala februar ze ma 29dni tento rok, takze mne vyratala o den neskor... takisto aj TP
@miskachrumka a co sa deje?
@cicimon ja som si vypocitala podla kalendara, TP mi vychadza na stredu, tak 6 tt pred by mal byt nastup, teda v stredu toho 20 teho...ale neviem ako mi bude pocitat gynekolog...upozornis ju na to?
Ja mam termin porodu podla cyklu stanoveny na 11.8. a doktor mi nastup vyratal na 30.6.
@gabkostanka asi nie, podla mna den hore dole to je jedno, hlavne ze za ten mesiac bude este rodicak 🙂)

@miskachrumka pekny 🙂 snad nam budu dobre sluzit tie kociky