icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bonninka
6. jún 2012

@cicimon chápu to tak dobře, že až mi skončí mateřská, tak budu brát jen 2x rodičovský přídave, teda jenom 2x cca 22 eur - celkem tedy nějakých 44 eur na 2 děti oproti současným cca 190 eur na jedno?

cicimon
6. jún 2012

@bonninka no ak nebudes mat matersku tak budes dostavat 1x rodicak - namiesto tej materskej a 2x pridavky, cize cca 2x22 plus 194e

miskachrumka
6. jún 2012

Mamičky čo sú ešte na materskej a porodia dalšie dieta dostavaju dokopy cca 250E na jedno matersku a na obidve rodičovsky prispevok ak som to dobre čitala !
ja som si myslela predtím že ked mám dve deti na každe dostanem rovnako 190+prídavky to jest cca 212E či tak nejak ?a na dašie rovnako no prd ...na jedno 212+prídavky na dalšie +22e to robí tích 234E nejak tak dokopy mesačne na dve deti do troch rokov !

m_mirka
6. jún 2012

@cicimon zo Ziliny 🙂

miskachrumka
6. jún 2012

Baby mne všetky mamičky hovoria čo chodia ktomu istému gyndošovy ,že sa im nezdá že by sa moj gynekolog mýlil o pohlaví 😒
no nič musím sa ho opýtat na poradni 19teho či tam niečo vidí a nech mi potvrdí chlapčeka alebo zas vyvráti nech už viem na 100% čo to bude 😉
dúfam že bude dobre otočené nech vieme 🙂

monculka
6. jún 2012

@miskachrumka ano videla som 🙂 pekne su velmi 🙂

monculka
6. jún 2012

takze doma z USG 🙂 vsetko OK mala ma 1 490g 🙂 joooj ako sa vrtela 🙂 hned pridam foto 😉

mimi126
6. jún 2012

@miskachrumka tak predsa este mas pochybnosti ci to bude Tobias alebo sofinka.No najistejsie to bude az to bude 🙂my tiez stale nevieme co to bude. Raz povedal, ze asi chlapcek ale nespoliehal sa na ti gulku co tam videl. Tak tiez cakame 🙂 az to bude

monculka
6. jún 2012
monculka
6. jún 2012

neni tu nikto? 😒

vierka75
6. jún 2012

ahoj ja som auguste zatial 16th...moje prve babatko..som neskutocne stastna..ako sa citite vy maminky?

nati04
6. jún 2012

@vierka75 aj ja mam termin 16 ;) tiez sa velmi tesim
az na tie trosku zdravotne starosti inak uz sa neviem dockat ;) co cakas?ja dievcatko;)

monculka
6. jún 2012

je pravda ze ma svrbi brucho lebo sa mi natahuje koza?kremujem sa kremom a aj olejom ale neskutocne ma svrbi a mam aj niektore miesta cervene...aaaaa

bonninka
6. jún 2012

@monculka to je v těhu normální - způsobuje to změněná funkce jater - i já se nemůžu někdy doškrábat 😉

mimi126
6. jún 2012

@monculka ano je to tym, ze sa ti natahuje koza. Aj mna svrbi.Mozem sa natierat kolko chcem ale brucho svrbi a hlavne ked anjelik kope a kope a natahuje 🙂 hm...clovek by nepovedal, ze svrbenie moze byt istym sposobom prijemne 🙂

monculka
6. jún 2012

@bonninka
@mimi126 ja sa asi do krvi budem skrabat...porazi ma...joooj a mate to aj cervene??? mna poraziiii....a keby som si dala na to nejaky zimny obklad?alebo neviete co pomoze?zblaznim sa 😝 😝 😝 😝

bonninka
6. jún 2012

@monculka pomůže porodit na 100% 😉 já mám celkově velmi citlivou pokožku, já jen přejedu nehtem a mám tam červenou šmouhu, takže taky nic moc, ale asi jako s každou svědící věcí je to lepší vydržet a neškrábat, pak to tolik nedráždí, aspoň mě to tak funguje 🙂

monculka
6. jún 2012

@bonninka jooooj porod este daleko 😉 ta parada...to neexistuje ziadny krem na to???jooooj idem ja guuuglit 😀

monculka
6. jún 2012

no vraj to moze znamenat aj problem z pecenou

bonninka
6. jún 2012

@monculka jaj, už jsem ti to psala pečeň = česky játra - těhotenství mění její funkci a proto to tak svědí hlavně v místech, kde jsou umístěná tj. nad pupkem. Ale v těhotenství je to fakt normální.

miskachrumka
7. jún 2012

@mimi126 ahoj
ani nie ja viem že to teda bude chlapček 😉 😉
ale tak jedno percento tam je 😀 😀

miskachrumka
7. jún 2012

Ahojte a dobré ráno ....
dnes tu bude hic ty brdo už teraz máme tu 26C 😕 😕 😕 fu sa budeme potiti ako opičky v kufri 😅 😅 😅

miskachrumka
7. jún 2012

Mamička kolko priberajú teraz detičky každý tyzden ?
všade je písané ináč ......

miskachrumka
7. jún 2012

@bonninka mna svrbieva bruško len na vrchu .....kedže spodok brucha už mám roztiahnuty po malom 😀 😀 😀
ale čo mám pár strii tak tie su ešte stale biele neporušené ,tak dufam že to tak aj ostane 😉

miskachrumka
7. jún 2012

@monculka Monči prečo máš fotky čierno biele ?
či máš aj farebné ?

miskachrumka
Odpoveď bola odstránená
nati04
7. jún 2012

@miskachrumka
ahoj miska podla mna to je individualne ja
mam taku knizku ale clovek sa nemoze riadit tym;)

miskachrumka
7. jún 2012

@nati04 tak knižky mám aj ja !
no chcela som sa opýtat mamičiek .......
čo dnes plánuješ v tomto teple ?ideš sa opalovať ?

miskachrumka
7. jún 2012

Náš pokladík zduty Tobiasko 😵 😵 😵 😵

nati04
7. jún 2012

@miskachrumka ja ani neviem co robit mam toho aj vela a aj sa mi nechce ;( ty sa budes opalovat? ja by som tiez mala lebo som strasne biela;(