Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Mamičky čo sú ešte na materskej a porodia dalšie dieta dostavaju dokopy cca 250E na jedno matersku a na obidve rodičovsky prispevok ak som to dobre čitala !
ja som si myslela predtím že ked mám dve deti na každe dostanem rovnako 190+prídavky to jest cca 212E či tak nejak ?a na dašie rovnako no prd ...na jedno 212+prídavky na dalšie +22e to robí tích 234E nejak tak dokopy mesačne na dve deti do troch rokov !
Baby mne všetky mamičky hovoria čo chodia ktomu istému gyndošovy ,že sa im nezdá že by sa moj gynekolog mýlil o pohlaví 😒
no nič musím sa ho opýtat na poradni 19teho či tam niečo vidí a nech mi potvrdí chlapčeka alebo zas vyvráti nech už viem na 100% čo to bude 😉
dúfam že bude dobre otočené nech vieme 🙂
@miskachrumka ano videla som 🙂 pekne su velmi 🙂
takze doma z USG 🙂 vsetko OK mala ma 1 490g 🙂 joooj ako sa vrtela 🙂 hned pridam foto 😉
@miskachrumka tak predsa este mas pochybnosti ci to bude Tobias alebo sofinka.No najistejsie to bude az to bude 🙂my tiez stale nevieme co to bude. Raz povedal, ze asi chlapcek ale nespoliehal sa na ti gulku co tam videl. Tak tiez cakame 🙂 az to bude
neni tu nikto? 😒
ahoj ja som auguste zatial 16th...moje prve babatko..som neskutocne stastna..ako sa citite vy maminky?
je pravda ze ma svrbi brucho lebo sa mi natahuje koza?kremujem sa kremom a aj olejom ale neskutocne ma svrbi a mam aj niektore miesta cervene...aaaaa
no vraj to moze znamenat aj problem z pecenou
@mimi126 ahoj
ani nie ja viem že to teda bude chlapček 😉 😉
ale tak jedno percento tam je 😀 😀
Ahojte a dobré ráno ....
dnes tu bude hic ty brdo už teraz máme tu 26C 😕 😕 😕 fu sa budeme potiti ako opičky v kufri 😅 😅 😅
Mamička kolko priberajú teraz detičky každý tyzden ?
všade je písané ináč ......
@bonninka mna svrbieva bruško len na vrchu .....kedže spodok brucha už mám roztiahnuty po malom 😀 😀 😀
ale čo mám pár strii tak tie su ešte stale biele neporušené ,tak dufam že to tak aj ostane 😉
@monculka Monči prečo máš fotky čierno biele ?
či máš aj farebné ?
@miskachrumka
ahoj miska podla mna to je individualne ja
mam taku knizku ale clovek sa nemoze riadit tym;)
@nati04 tak knižky mám aj ja !
no chcela som sa opýtat mamičiek .......
čo dnes plánuješ v tomto teple ?ideš sa opalovať ?
@miskachrumka ja ani neviem co robit mam toho aj vela a aj sa mi nechce ;( ty sa budes opalovat? ja by som tiez mala lebo som strasne biela;(

@cicimon chápu to tak dobře, že až mi skončí mateřská, tak budu brát jen 2x rodičovský přídave, teda jenom 2x cca 22 eur - celkem tedy nějakých 44 eur na 2 děti oproti současným cca 190 eur na jedno?