icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bonninka
7. jún 2012

@vierazit198 my jsme to začali dělat tak, že po 4. měsíci se začalo s mixovanou zeleninkou - 1 druh zeleniny vždycky 3 dny po sobě a nic jiného krom toho, aby se vyloučily alergie, po 3 dnech další druh zeleninky,..a tak dál. Zeleninku jsme dávali k obědu a jak píšou baby až pak se dávalo ovoce, ale to jsem dávala až na olovrant, asi od 5. měsíce jsme na večeři zkoušeli kašičky, první ty co jsou bez lepku a po půl roce se postupně dávaly s lepkem. Velice hezkou tabulku na to má ve fotoblogu miskachrumka (myslím pod názvem 2.tehulkovanie)- je tam přesně kterou zeleninu a ovoce a co od kdy, tak se tam na to kdyžtak kukni 😎

monculka
7. jún 2012

@smolinka024 poviem doktorke...teraz to nesvrbi ale ked zacne tak poriadne

monculka
7. jún 2012

@miskachrumka ano to je hlavne ze je vsetko ok 🙂

vierka75
7. jún 2012

@nati04
@nati04 dufam ze ziadne vazne zdravotne problemy.
inak ja cakam chllapceka a neskutocne sa tesim..mas uz meno?
a vybavicku a vsetko zariadene. ..ja som trosku zamotana ale dufam ze sa do porodu vymotam a vsetko zariadim

nati04
7. jún 2012

@vierka75 nie nemam este nic zatial iba objednane doma este nic ;( ja dievcatko cakam ;) snad este mame cas mna toho caka vela mi sa aj stahujeme takze je toho mooc z bytu do domceku ;) ale uz sa tesim hlavne na malinku ;)

peta111
7. jún 2012

@nati04 a uz mate vybrane meno?aj my mame termin v auguste a tiez to bude dievcatko 😀

miskachrumka
7. jún 2012

@smolinka024 dakujem pekne aj pre nás je chutnučký

miskachrumka
7. jún 2012

ahojte tak sme konečne doma ....boli sme sa tárať a sme sa akurát navečerali do prasknutia a už sa len vystrieť a spať 😉
zajtra máme piatok ? o tyžden nás čaka vyber nosnej mandli ☹ ☹ ☹

miskachrumka
7. jún 2012

@nati04 neboj je čas ak mne potvrdia teda 19teho na poradni ešte raz toho chlapčeka tak nekupujem nič mám 12vriec po pas plné veci z toho je asi 9 vriec le do pol roka vela sme kupovali vela sme dostali a vela podedili tak ja sa vobec nechystám nic kupovať čo sa tika vecičiek ....ideme kupovať len kočik a fusak ktomu a do postielky neičo nove ale postielka je sama o sebe stále ako nová a ešte máme jednu ako novu ak chceme od kamošky no Daduškovi ideme prerobiť detsku izbu a tam kupiť novu postel s madracom ..
tak bude toho vela ....ale vecičky nejdem kupovať žiadne .....je to zbytočné po malom mám aj za tašku vecí s cedulkami čo sme nestihli ani obleict malý nam strašne rychlo rástol do pol roka ...

miskachrumka
7. jún 2012

@bonninka aj ja som malému začala mixovať asi tak okolo 4mes lebo mu prestalo chutit mliečko :/
no náš mal zo všetkej zeleninky do pol roka najradšej brokolicu ked tu zbadal namixovanu tak už len mackal ústami 😀 😀 😀 a papapappappa 🙂 zelená farba bola chutná 😉 sranda a ked som mu dala prvý krát jablkovú výživu tak sa mu oči rozsvielili ale aj tak sa vrátil k mrkvičke a brokoličke a španát to bolo jeho 🙂 🙂

nati04
7. jún 2012

@peta111 mam aj meno uz bude sa volat Margaretka po babke a prababke ;)

miskachrumka
7. jún 2012

posielam foto dnešne pomaly 30tt 🙂 🙂

nati04
7. jún 2012

@miskachrumka pekne brusko uz velke ;)))

miskachrumka
7. jún 2012

@nati04 veru však už zachvilku máme po tak si ho užívam 😵

miskachrumka
7. jún 2012

@nati04 len ty nechceš nič ukazať ty tajnostkárka.... 😕 😕

miskachrumka
7. jún 2012

Tak toto je už kočárek ty kokso 91cm vanička 😕
a je pekný podla ,mna http://www.kociky.eu/kocik/kocarek-hoco-ranger-...

nati04
8. jún 2012

@miskachrumka ale nie ze nechcem len sa mi to nechce davat do compu ;) stale som cez tel

fate_girl
8. jún 2012

jooj ja som taka rozbita dnes, som mala tuto noc nejak divnu :( cely cas som sa prehadzovala v posteli, lebo som mala krce... aj v brusku a aj v nohach a spuchnuta som jak balon :( ledva skrcim ruky co su take napuchnute a musela som si dat slapky, lebo sandale som neobula... neviem co sa to so mnou dialo.... vy sa ako citite????

kalifa28
8. jún 2012

ja sa cítim dobre, akurat sa už horšie vyspím s tým brušiskom 🙂 ale inak som ani jediný raz nemala opuchnuté nohy, pri Saške som mala nohy ako slon, teraz mám také mininožičky, že nechápem, zato ritisko a plecia mám riadne....

fate_girl
8. jún 2012

@kalifa28 ani ja som doteraz nemala s tym problem, ale ako hovorim, tuto noc som mala strasnu, asi to bude tym, ze mi manzel doniesol vecer ceresne a ja pazrava som ich zjedla za misku... 😖

kalifa28
8. jún 2012

@fate_girl juuj, tak to ja som včera okrem tých čerešní zjedla 4 papriky, od ktorých mi je vždy zle, aj ked nie som tehu 😀 3 chleby s kačacím tukom a jahody 😀 ale mne je potom len od žaludka ťažko 😝 😝 😝

fate_girl
8. jún 2012

@kalifa28 mno pekne :D to keby vsetko zjem, tak mi brusko asi na mieste roztrhne :D a o kyseline ani nehovorim, ta by ma asi vypalila z vnutra :D

kalifa28
8. jún 2012

@fate_girl ved som aj bola na pokraji roztrhnutia a kyselinu som záááázrakom nemala, nechápem 😝 inak bojujeme aj s nou a ešte ma malá tak hnusne kope niekde dolu, ako keby do mechúra, ale inak sa cítim fajn, len teda trošku ako veľrybka 😀 už nech to je za mnou všetko...

bonninka
8. jún 2012

@fate_girl mě se dnes v noci taky dost zle spalo ☹

fate_girl
8. jún 2012

@kalifa28 aj ja hovorim, ze nech uz je male na svete, bo ma toto tehotenstvo nebavi, resp. toto stadium ma nebavi, vsetko ma tlaci, picha, boli, neviem sa ulozit, pripadam si ako velryba, nemozem sa najest, bo sa mi vsetko vracia spat a ked sa mi nevracia spat, tak mam kyselinu :( jooj nech uz je radsej malicke na svete a ja mozem opat normalne fungovat... 🙂
@bonninka hmm.. asi sme v nejakej divnej faze mesiaca, zle na nas posobi, alebo co....

kalifa28
8. jún 2012

naštastie človek rýchlo zabúda 😀 ved preto aj čakám druhe bejby 😀 lebo pri privom tehu som si každu jednu sekundu opakovala: už nikdy viac, už nikdy viac 😀 😀 a aha!

miskachrumka
8. jún 2012

@kalifa28 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000bodov za tvoj príspevok ..........velmi a mi páči a vidím v nom samú seba 😒

monculka
8. jún 2012

ahojte 🙂 aj ja som nemala bohvie aku noc 🙂 cela som bola mokra take teplo mi bolo 😝 a aj ja som sa prehadzovala...neviem si najst dobru polohu na spanie...ja som predtym spala na bruchu a teraz nemozem ani na boku lebo mala ma ide rozkopat 😀

miskachrumka
8. jún 2012

Ináč pekné rano prajem 🙂
čo dnes idete robiť ?

monculka
8. jún 2012

@miskachrumka aj tebe pekne ranko :! asi pojdem ku doktorke z bruchom bo som nejaka vyhadza na nom a neskutocne ma to svrbi....bohvie ci nie nejaka alergia 😝