icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
10. jún 2012

@klemente ja som nebrala pri malom nic nič mi nechýbalo až na to že som mala ako aj teraz nizky cukor čo je super ..ked ma chytí amok som velmi nervozna kím nezjem niečo sladké potom sa upokojím ..

miskachrumka
10. jún 2012

Vtomto tehu som bola aj prvý krát chorá ...ale za to som si mohla sama 😒
ináč to železo mi zistili už pred vyše 2tyždnami nevadí že som ho nezačala brať hned ?
asi nie že !

miskachrumka
10. jún 2012

@klemente ty nemáš napísané či čakáš prve alebo druhé ?

klemente
10. jún 2012

@miskachrumka čakám prvé.

klemente
10. jún 2012

@miskachrumka neboj sa. Ber to tak, že si tie dva týždne, keby ti aj to železo chýbalo, bralo bábo od teba. A keď si s ním začala, tak si ho medzi sebou pekne prerozdelíte 😉

miskachrumka
10. jún 2012

@klemente no super 🙂 🙂
a čo čakáš chlapčeka či babu ?
ak sa možem vyzvedať 😉

klemente
10. jún 2012

@miskachrumka babu čakáme.

miskachrumka
10. jún 2012

@klemente dakujem za odpoveď 🙂
ja čakaám druhé ale vobec sa vtom nevyznám lebo ako som písala železo som pri prvom nebrala ....
aj sesrička mi hovorila čo by som mala jest a čo obsahuje vela železa no že v strave to aj tak asi tak nedobehnem ako tabletkami :/

klemente
10. jún 2012

@miskachrumka veď ja som sa aj snažila prispieť k zvýšeniu železa prirodzenou stravou, ale to by som asi musela byť extra svedomitá a disciplinovaná, aby som to dohnala, tak radšej beriem tie preparáta. A to železo sa mi zhoršuje čoraz viac (podľa výsledkov odberov), tak radšej neriskujem a beriem. Predsa len je to záťaž pre organizmus to tehotenstvo.

miskachrumka
10. jún 2012

@klemente ved samozrejme nieje to prechádzka ružovou záhradou :/

miskachrumka
10. jún 2012

Mamičky ináč mna malý kope uplne hore pod lavým prsníkom ...
neviem ako je možne že sa už dostal až tam kedže podla gravidometrii má byt vysoko len 29cm
už ma aj tlači pri sedeni musím sedieť vystretá lebo ma velmi tlačí :/

nati04
10. jún 2012

@miskachrumka kazdy ine oblubujeme ja praveze krevety mozem hlavne cestovinky alio oglio s krevetkami tak to by som mohla kszdy den len teraz sa trosku vyhabam takymto jedlam

mimi126
10. jún 2012

@miskachrumka moje babo funguje ako pajoncek. Ked sa zhrbim hned ma vystrie 🙂 Niekedy mam pocit, ze je az niekde pod prsami ako vysoko kopka. No aspon sa nehrbim 🙂

miskachrumka
10. jún 2012

@mimi126 aha no asi to budem brať tak ako ty 😀 😉

nati04
10. jún 2012

jezis ja sa tak baby nalievam ze vyzeram ako maly medvedik a aj sa tak citim ;)

monculka
10. jún 2012

@nati04 to az tak? 🙂

monculka
10. jún 2012

ten dnesny vecerny program v telke...nooo mam dost

monika1091
10. jún 2012

holky vy cim budete mastit pupok malickym ked pridete domov z porodnice..... borovou vodou?... alebo co a ako....

monculka
10. jún 2012

zistily sme ze nasa suka je tehotna...tak minuly tyzden sa jej pichla injekcia aby potratila...v piatok z nej vsetko vyslo ale dneska cely den chodi z hrackou v papulke a knuci a uz mam brutalne nervy na to...mysli si ze ta hracka je jej male 😢

miskachrumka
10. jún 2012

@monika1091 mysliš z pupočníka ?
ja som to malému čistila liehom za par dni sme ani nevedeli že sme to mali 🙂 🙂 krásne mu to odpadlo !

miskachrumka
10. jún 2012

@monculka prečo ste ju dali na potrat ?

monculka
10. jún 2012

@miskachrumka vlastny syn ju nabuchal tak bohvie ake by boli...a aj tak nemal by sa o ne kto starat...kedze priatel ide robit...jeho sestra tiez robi svokra tiez a ja budem sama dost starosti z malou nie to este o stence sa starat...keby ich nemala zo synom aj by si ich asi nechali...

miskachrumka
10. jún 2012

@monculka ouuu bože ..

miskachrumka
10. jún 2012

Idem ja kukať Titanic to možem vždy kuknut aj 100krát aj hriešny tanec si kuknem velmi rada 😉

monculka
10. jún 2012

@miskachrumka no veru...ale skrila som jej hracku 🙂 a teraz chodi po byte 🙂

miskachrumka
10. jún 2012

@monculka joj mne by jej bolo velmi lúto :(

monika1091
10. jún 2012

@miskachrumka ano pupocnik...a za ako dlho asi to odpadne priblizne za tyzden?....

monculka
10. jún 2012

@miskachrumka aj my ju lutujeme...ale teraz napr. neknuci...ona zabudne na to potom...alebo si najde inu hracku...ale treba jej skrit...ona tu hracku vsade nosi zo sebou oblizuje ju...aj mlieko sa jej uz urobilo...mozno aj preto jej sibe 😒

miskachrumka
10. jún 2012

@monika1091 asi tak nejak už si to určite za 3,5 roka nepamatám !

miskachrumka
10. jún 2012

@monculka ja by som to asi nedokázala takto brať ...ja milujem zvieratá a je mi každého luto ☹ ☹