Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Vtomto tehu som bola aj prvý krát chorá ...ale za to som si mohla sama 😒
ináč to železo mi zistili už pred vyše 2tyždnami nevadí že som ho nezačala brať hned ?
asi nie že !
@klemente ty nemáš napísané či čakáš prve alebo druhé ?
@miskachrumka čakám prvé.
@miskachrumka neboj sa. Ber to tak, že si tie dva týždne, keby ti aj to železo chýbalo, bralo bábo od teba. A keď si s ním začala, tak si ho medzi sebou pekne prerozdelíte 😉
@klemente no super 🙂 🙂
a čo čakáš chlapčeka či babu ?
ak sa možem vyzvedať 😉
@miskachrumka babu čakáme.
@klemente dakujem za odpoveď 🙂
ja čakaám druhé ale vobec sa vtom nevyznám lebo ako som písala železo som pri prvom nebrala ....
aj sesrička mi hovorila čo by som mala jest a čo obsahuje vela železa no že v strave to aj tak asi tak nedobehnem ako tabletkami :/
@miskachrumka veď ja som sa aj snažila prispieť k zvýšeniu železa prirodzenou stravou, ale to by som asi musela byť extra svedomitá a disciplinovaná, aby som to dohnala, tak radšej beriem tie preparáta. A to železo sa mi zhoršuje čoraz viac (podľa výsledkov odberov), tak radšej neriskujem a beriem. Predsa len je to záťaž pre organizmus to tehotenstvo.
@klemente ved samozrejme nieje to prechádzka ružovou záhradou :/
Mamičky ináč mna malý kope uplne hore pod lavým prsníkom ...
neviem ako je možne že sa už dostal až tam kedže podla gravidometrii má byt vysoko len 29cm
už ma aj tlači pri sedeni musím sedieť vystretá lebo ma velmi tlačí :/
@miskachrumka kazdy ine oblubujeme ja praveze krevety mozem hlavne cestovinky alio oglio s krevetkami tak to by som mohla kszdy den len teraz sa trosku vyhabam takymto jedlam
@miskachrumka moje babo funguje ako pajoncek. Ked sa zhrbim hned ma vystrie 🙂 Niekedy mam pocit, ze je az niekde pod prsami ako vysoko kopka. No aspon sa nehrbim 🙂
@mimi126 aha no asi to budem brať tak ako ty 😀 😉
jezis ja sa tak baby nalievam ze vyzeram ako maly medvedik a aj sa tak citim ;)
ten dnesny vecerny program v telke...nooo mam dost
holky vy cim budete mastit pupok malickym ked pridete domov z porodnice..... borovou vodou?... alebo co a ako....
zistily sme ze nasa suka je tehotna...tak minuly tyzden sa jej pichla injekcia aby potratila...v piatok z nej vsetko vyslo ale dneska cely den chodi z hrackou v papulke a knuci a uz mam brutalne nervy na to...mysli si ze ta hracka je jej male 😢
@monika1091 mysliš z pupočníka ?
ja som to malému čistila liehom za par dni sme ani nevedeli že sme to mali 🙂 🙂 krásne mu to odpadlo !
@monculka prečo ste ju dali na potrat ?
@miskachrumka vlastny syn ju nabuchal tak bohvie ake by boli...a aj tak nemal by sa o ne kto starat...kedze priatel ide robit...jeho sestra tiez robi svokra tiez a ja budem sama dost starosti z malou nie to este o stence sa starat...keby ich nemala zo synom aj by si ich asi nechali...
@monculka ouuu bože ..
Idem ja kukať Titanic to možem vždy kuknut aj 100krát aj hriešny tanec si kuknem velmi rada 😉
@miskachrumka no veru...ale skrila som jej hracku 🙂 a teraz chodi po byte 🙂
@monculka joj mne by jej bolo velmi lúto :(
@miskachrumka ano pupocnik...a za ako dlho asi to odpadne priblizne za tyzden?....
@miskachrumka aj my ju lutujeme...ale teraz napr. neknuci...ona zabudne na to potom...alebo si najde inu hracku...ale treba jej skrit...ona tu hracku vsade nosi zo sebou oblizuje ju...aj mlieko sa jej uz urobilo...mozno aj preto jej sibe 😒
@monika1091 asi tak nejak už si to určite za 3,5 roka nepamatám !
@monculka ja by som to asi nedokázala takto brať ...ja milujem zvieratá a je mi každého luto ☹ ☹

@klemente ja som nebrala pri malom nic nič mi nechýbalo až na to že som mala ako aj teraz nizky cukor čo je super ..ked ma chytí amok som velmi nervozna kím nezjem niečo sladké potom sa upokojím ..