Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka aj mne;((((
Prosim vas boli ste uz na internom ? co vsetko sa tam testuje? dakujem..
baby aj vy tak puchnete? ved nie je ani tak teplo a mam pocit, že mi koza na nohach praskne:o(
@baska1 keby len na nohach, mne zacali tak ruky puchnut, ze mam obcas problem zohnut prsty... :(
@jespera ja ked som bola pred 2 tyzdnami na internom, tak mi brala krv na kompletny rozbor krvi a na stitnu zlazu, urobila EKG a echo srdiecka, zmerala tlak a busenie srdca, skontrolovala nohy ci nemam krcove zily a puchnutie...
@baska1 no, ved aj ja som chodila do roboty, a v nemocnici sa internista cudoval, ze preco mi nikto nepovedal, ze mam byt doma a mam mat kludovy rezim, takze teraz som uz radsej doma, a od buduceho tyzdna nastupujem na MD
po tej hospotalizacii si ani neviem predstavit, ako by som fungovala v robote, lebo tie nohy mi hrozne puchli, vsetky topanky ma tlacili
@miskachrumka a si myslis ze nam to neni luto?raz uz mala male a trebalo byt s nimy 24hod. denne a neni to sranda...
ty kokos u nas aky lejak sa spustil 🙂 a ide to smerom Ke 🙂
ahojte baby prosim vas co znamena ze je placenta dole?bola som na ultrazvuku
Ahojte tak začíneme nový tyžden premne asi najdeprimujúcejší kedže zajtra ideme na odbery v piatok ma malý vyber tej prekliatej nosnej mandle ☹ ☹ ☹
si dobre poplačem a nech už to máme za sebou !
@nati04 ahoj ja som ju mala na 4d uplne v predu kolo pupka preto musel maleho natačať tam kde trčal ...nebolo ho dobre vidno cez nu ......a placentu dole neviem :/
@jespera nie na interné sa chodi až po 35tt
@liz_lemon aha,lebo ja mam teraz ten problem,ze strasne puchnem...ale pri prvom synovi som mala v tehotenstve ten problem,ze prestavala pracovat prava oblicka a tiez som sa trosku naliala...ale teraz je to masaker a pri sledovani funkcnosti obliciek tiez nie je ziadna slava,lebo uz nielen prava,ale ja lava oblicka nepracuje,ako by mala... ☹
Maminy kde ste ? 😕
no idem ja do mesta kus...nech nesedim stale len pred telkou...a ked vsetko dobre pojde tento tyzden by sme konecne mali dostat kluce od bytu 😉
@monculka boli ste si vybavovať ?
na podnájom?

@monculka hej