Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@svirky aj ja mám doma 3,5 ročneho syna ktorý ma potrebuje 24hod denne a neviem si predstaviť že by som ho mala niekam dať 😢 😢 😢
asi preto ten hore to zatail zariaduje tak že je všetko chvalabohu okej a dufam že to ostane tak aspon do 38-39tt
@monika1091 dobrá otázka, tiež som chcela vedieť, čo s pupčekom.
ahojte, citam ze tu rozoberate opuchy - ja som este len 29 tt a puchnem ako slon...., clenky, ruky...nohy, .vaha mi ide neskutocne rychlo hore (16kg) ale ja mam pocit ze je to sama voda, vecer sa odvazim a rano sup kg hore....a kde to este do augusta...
baby, aké mastičky na zadoček odporúčate, resp. máte dobré skúsenosti?
Ja premýšľam o Sudocrem, Bepanthen, Pavlovičovej masti alebo klasickej rybilke. Neviem.
baby dajte nejake dobre stranky, z ktorych ste objednavali detske vecicky, ale take, kde maju pekny vyber a aj normalne ceny... dakujem 🙂
@liz_lemon treba spat s vyvysenymi nohami 😉)) mne to pomaha ...
ahojte, my sme dnes mali sono, vsetko je ok, odhadovana vaha je cca 2,2 kg 🙂
@klemente nam sa osvedcil sudocream a bepanthen, natierala som po kazdom prebaleni, neskor aj rybilka
@klemente my jsme používali víc než rok klasickou Rybilku a bylo to v pohodě, ale pak se mu nějak začala ta řiťka osypávat, tak jsme zkusili vyměnit za Sudokrem a ten máme dodneška 🙂 ono je to asi chvilkama potřeba prostřídat, protože si ty bakterie na tu mastičku časem zvyknou a začnou dělat neplechu.
baby a na tie opuchy aj co najmenej solit az vobec, mne tiez v nemocnici odpuchli - lezanie a neslana dieta
@nati04 Ja som mala nizsie tiez placentu (od 3 do 6 mesiaca), a teraz sa mi uz zdvihla (2x potvrdene sonom). Ak je nizko, hrozi, ze bude tlacit na krcok - tym aj male bude tlacit na krcok a zena moze zacat krvacat, lebo sa tym moze zacat odlupovat. Ak by mi tak zostala, doktor tvrdil, ze by som isla na cisarsky. Teraz mi vravi, ze uz nic nebrani tomu, aby male slo von prirodzenou cestou.
@svirky A nemas nejaky zapal obliciek?! Ved to sa da antibiotikami liecit. A gynekolog by ta urcite mal poslat na sono k urologovi. Ked som bola v nemocnici, taka baba tam mala problemy s oblickami a takto to s nou riesili.
@smolinka024 mne to pomahalo, ale teraz uz velmi nie, a napokon v nemocnici som lezala iba klasicky bez zdvihnutych noh, a opuch zmizol
@fate_girl asi ani nie... tiez si myslim...
@jespera a tlak v poriadku? Lebo aj s tlakom to moze suvisiet...
@liz_lemon vsak toto, mne tiez ludia vravia, ze ich klamem a ze len nechcem povedat a hlavne svokra, ta to furt vytahuje, ze urcite viem a len jej to povedat nechcem 😠 a ked bola minule moja mama u nas na navsteve a potvrdila to, ze ani ona nevie, ze co budeme mat, tak s tym konecne prestala... ale aj tak si este rypne obcas...
@smolinka024 teraz neviem na co to bola odpoved.. myslis na tie caje? ci???
ďakujem za odpovede, a natiera sa riťka po každom prebalení?

@liz_lemon to mi je jasne,ze ma to neminie,ale neviem si predstavit,ze uz odteraz budem lezat v nemocnici a doma mam este 3,5 rocneho synceka 😢 zajtra poradna,tak som zvedava,co mi moj pan doktor povie,ale ja s tymi mojimi problemami aj tak chodim do ineho mesta na vysetrenia,lebo tu u nas je to trochu prispate ☹ ☹ ☹ ☹
A vtedy som mala zavedene stenty do oblicky,tak teraz ma to tiez caka 😢 😢 😢