Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@zuzanapd no to povedal aj on hádam to krpec dobehne ako má a bude mat ako prvý malý ...
@miskachrumka skratky tak ako napisala zuzanapd
EDD predpokladany datum porodu - LMP podla posledneho menzesu a CUA podla ultrazvuku
EFW predpokladana vaha plodu je 942 g vek 26 tt +1
za kazdym rozmerom mas na konci vek, ktoremu zodpovedaju
FHR frekvencia srdiecka
dlzku babatka tam nemas ( ani na mojom zazname z 2D nie je, pytala som sa doktorky na dlzku a vravela, ze to sa da tazko zmerat a ona povie len to cim si je ista)
Ty mas rozdiel v terminoch porodu len 5 dni, to je uplne v norme
@gabkostanka ja som mala aj dlzku vzdy to zavisi aj asi od kvality ultrazvuku
@nati04 no ani ma neštvi !
čo je už kvalitnejšie ako 4D za 70Eur?
@nati04 opýtam sa na dlžku na poradni ale tento zas povie že sa to už nedá pomerať už ho počujem ☹
Tak som sama maminy zas a znova :(
drahý sa aj snažil o robotu tu ale nejdem to tu radšej opisovať škoda nervov :( vysraté slovensko !!!!!!!!!!!!
musel ist aj ked sme tužili aby ostal doma !!!!!!!!!nedá sa žiť z lásky :(
teraz pred 10min sme sa rozlučili na dlhých 4-5 tyždnov :( zas som si vyplakala :((((
maly spí a už vidím ako bude zas velmi plakať ked zistí že je zas tato fuč na dlho 😢 😢 😢 😢
moj chudáčik a ešte v piatok ideme bojovať sami 😢 😢 😢 😢
@miskachrumka co ja ti viem ja som platila 80 € takze asi t
ak
@nati04 no ale bývaš v bratislave vieš tam je všetko drahšie !
@miskachrumka je to sila co ti poviem ;(
@nati04 ani nehovor :(
ja už nemám slov na toto všetko čo je na tomto hnustnom prašivom slovensku ☹
S tymi krcami v litkach mam aj ja problem. dokonca dostavam krce uz aj do kolien co som nikdy nezazila a do clenkov. Doktorka mi odporucila brat magnezium B6 ale nejak mi to nezabera vzdy v noci a nad ranom mam krce. Co tu niekto spominal tu mast Venstrex ci ako to bolo to teda zabera? nemusim sa toho bat? lebo tie krce su strasne. Dakujem . 🙂
@miskachrumka ja som zhrozena celkovo co sa tyka zdravotnictva ako pristupuju;( ale stym uz mi nic nespravime;(
joooj v takomto pocasi by som cely den len spala 🙄
@miskachrumka :((((
Kde ste mamičky ...ja som sa poharala s krpcom aby trošku zabudol a už ma po hodine poslal preč že už sa chce hrať sám ...tak som tu ....a tu je nejak ticho 😕
@miskachrumka ja som tu 😉
@monculka ked si tu !
kolko eur je 500kč ?
@miskachrumka 19,47€
ahojte, baby neviete ohladom sekcie - ako je to s rezom - ked napriklad prva sekcia je rez horizontalny - automaticky sa druha sekcia robi po tom istom reze, ci rezu zase na inom mieste?
@barca20 VENOTREX...je to bezpecne, pytala som sa aj lekarnicky a ta podla zlozenia povedala, ze kedze to neobsahuje heparin, tak je to naozaj uplne o.k., mne to velmi pomohlo, 2 mesiace bez krcov, ked som prestala natierat, tak sa vratili a taky krc som dostala, ze uz 2 dni ma z neho boli noha...
@jespera joj to je moja celohetotenská dilema ......ja mám rez od pupka dole po pupok a teraz by som chcela bikiny rez ale nemožem vela pribrať a dr hovorí že budem mať zbytočne dalšiu jazvu ..ale mne je to už jedno ..a mám sa rozhodnuť ja ak všetko bude okej samozrejme !
Dobre baby nikto tu nieje ideme k dr po vysledky malého z krvičky ...a zajtra predychame a máme piatok :(
@miskachrumka neboj vsetko bude v poriadku
baby, ktore ste v rovnakom tyzdni ako ja 33 tt, ako casto citite vasich drobcov? ja mam pocit, ze tieto dni nejak pomenej kopka, predtym som mala z neho pocit, ze sa chce vykopkat z bruska ale teraz nie, len sem tam citim nejaky pohyb, alebo kopancek a to je vse.... 😒
@fate_girl no ja cítim dosť často, najmä keď som v kľude dlhšiu dobu, ale tiež už to nie je to kopkanie ale skôr akoby také vrtenie, asi už malá nemá toľko miesta. A neskutočne veľa štikúta, aj dva tri krát za deň je to také srandovné. A keď ju necítim dlhšiu dobu tak si dám niečo sladké a malá hneď zareaguje 🙂
@kattey mno ja aj ked sa namaham a aj ked som v klude, tak ho tak pomenej citim, dokonca uz mu nevadi ani ked lezim na chrbte, ani vtedy nekopka tak ako predtym... asi ma nejak kludne obdobie malinke alebo sa mu len nechce a mozno uz ma fakt tak malicko miesta, nevadi, poviem zajtra doktorovi na poradni, ze zostalo take kludne malinke... a ako vies, ze ma male stikutku? to sa ako prejavuje? bo asi to nase to este nemalo, alebo neviem o tom, ze by to bola zrovna stikutka 🙂

@miskachrumka
podľa PM si bola 27+3, ale veľkosť bábätka je26+5tt
váha plodu 942 g +-138g - veľkosť 26+1tt